214

Шоп

преди 9 години

До Памуков Не само това, украинците след Голодомора са посрещнали Хитлер като освободител. Наложило се е НКВД и СМЕРШ да се преобличат като немци и да избиват цели села, за да предизвикат омразата на селяните срещу войниците на Вермахта. И недейте бърка нация и етнос - нацията е политическо обединение на етноси. Макар че в случая има и достатъчно изразен украински етнос.

213

Памуков

преди 9 години

До до Шоп 286А бе баце я ми посочи една държава в която да живеят хора само от нейната народност,няма такава държава.Навсякъде през вековете са се местили хора и народи и са се размесили,особенно след войни.У нас я се сети колко народности живеят , но това не означава ,че няма български език и народност.Съвсем през просото сте тръгнали с тая мантра ,че няма украинска народност.Ти какво искаш сертификат за народ ли да издава Господ или някой друг.

212

Памуков

преди 9 години

До Наблюдател 284Украйна е имала свой представител в ООН . Това няма нищо общо със Великобритания и нейните бивши метрополии.Сталин е задвижил този процес още от януари 1944 г и на Кримската конференция февруари 1945 г е прието от съюзниците.Целта е да се успокоят украинците намиращи се на запад както ти казах в САЩ и Канада предимно,там е имало млн.украинци избягали от О Революция 1917г и преди и след ВСВ.Украйна си е съществувала като народност много преди1917 г. Беларус също .

211

Шоп

преди 9 години

До Наблюдател Украйна Е БИЛА представена като отделна НАЦИЯ в ООН. А по какви подбуди Сталин го е направил, няма значение. Сталин е признал украинската нация и нейните особени заслуги. Така че пътувай, не предеш повече, скапаняко.

210

Наблюдател

преди 9 години

Украйна не е представена като нация самостоятелна по времето на СССР :)) това колко пътиоще ви трябва да го разберете. УССР и БССр са просто политическа договорка на Сталин с запада, за да намали влиянието на Канада, НЗ , Австралия които тогава действат като едно, понеже са под шапката на Великобритания в политически аспект .. Украйна е имала право на глас толкова колкото вие двамата имате така като гледам :)))) Самостоятелност във външната политика за УССР е просто смях в залата ...

209

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката горе е военнопрестъпник еврейн ционист и неофашист. Много скоро украинския народ ще го обеси на Маидана заедно с останалите от неофашистката ционистка банда убийци на деца, бременни жени и мирни хора.

208

Наблюдател

преди 9 години

Проверих проверих , чети какъв е Мартиненко - Чрезвыча́йный и полномо́чный посо́л высший дипломатический ранг в СССР и Российской Федерации. Установлен 28 мая 1943 года Указом Президиума Верховного Совета СССР Об установлении дипломатических рангов. В СССР присваивался указами Президиума Верховного Совета, затем указами Президента СССР..Само дето ти не разбра че УССР и БССР са имали право на собствен глас толкова колкто ти сорсоид имаш познания :))))Чети за основането пак укромакедонецо :)))

207

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател Това, че ти изобщо не разбираш за какво спориш, си е твой проблем. Въпросът беше дали Украйна е била представена като отделна НАЦИЯ в ООН. А кой за какво е гласувал, са си твои фантазии.

206

Памуков

преди 9 години

До Не виждащия Наблюдател На 26 април 1945г Укарайна става член учредител на ООН в знак на признание за нейния принос и участие в разгрома на "Фашистка'/националсоциалистическа/ Германия......Наблюдателя е отишъл да наблюдава във стаята на троловете ...

205

Наблюдател

преди 9 години

Мдаам, абе драги , ти бъркаш май предтавянето в комисии на ООН с постоянното представителство :)) За целта айде пак се запознай с устава, създаването и организацията на ООН.. Гледаш и виждаш че УССР е участвала в създаването на ООН, да, така е, БССР също е учредителка , така е..НО, постоянното представителство е ЕДНО на СССР. УССР и БССР са допуснати до конференцията по настояване на ръководството на СССР с цел евентуално да имат екввивалент на тогавашните Канда ,Австралия и Нз, които с Англи

204

Шоп

преди 9 години

До Наблюдател Провери ли, бе лАй*но? Какво пише в Уикито? Мартыненко, Владимир Никифорович, 19731979 гг. постоянный представитель УССР при ООН Яж ми дедовия, нещасник.

203

Шоп

преди 9 години

Памятник стали забрасывать шашками, в дыму которых хорошо слышен звук "болгарки".----------- Бе някаква българка май има, дето взима участие в бутането на харковския ленин, а? ;))

202

Шоп

преди 9 години

Украйна имаше отделен представител в ООН по времето на СССР, това го отрече, нали скапаняко? *** сега да провериш фактите и повече не ме занимавай с тъпизмите си.

201

Наблюдател

преди 9 години

Погледни поне в Уикито, или в нета да видиш кои са били постоянните представители на СССР в ООН, давам ти джокер ....Винаги е бил само един човек , самия устав и структура на ООН не позволява една държава да има няколко представителя, че то тогава при гласуванията ще е анархия..Там не емажоритарна система, тоест колкото по голяма е страната, толкова повече представители. ООН е базирана на равноправно представяне от 1 човек на всяка държава в света... Пфффф, защо ли се мъча да обяснявам на ***

200

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател Ами...оказва се, че все пак украинците се броят за отделна нация и твоите разсъждения спират дотук. Като си *** поне си трай. Братя били... И аз имам брат, но не се представяме с един паспорт, имаме си отделни...

199

Наблюдател

преди 9 години

А относно това какво е казвала ***, явно се вижда че крушата е същата като нея :)))) Но понеже ме съмнява изобщо *** да има пръст в този спор, освен че те е родила ***, не виждам какъв довод е тя, отделно като исторически свидетел явно е позабравила, ако е стара е простено, сенилност.. Но на теб не ти е простена тъпотията която се опитваш да пробутваш че и да се изкараш сведущ.. Оланколу, дори да дебатираш не умееш , говориш явни идиотизми а ги представяш за доводи..смях :)))

198

Наблюдател

преди 9 години

До Шоп: като казвам че си ***, май се оказва че си просто ***: Абе ***, по времето на ССССР, нациите които са признати в държавата са над 100, както и сега в РФ. А отделните ССР не са базират на етнически признак, а на исторически основно граници, с някои изключения разбира се. Недей бърка с това че руснаците признават за свои братя по произход белорусите и малорусите, сегашните укри :))) Това е така защото всички са потомци на племето руси , белоруси, руси ,малоруси , така че са си братя..

197

Шоп

преди 9 години

До НаблюдателОтговаряш, но не си никакъв капацитет да отговаряш. Пробутваш пропагандни простотии. Между другото, това за отделните представители в ООН ми го е казвала майка ми.Това е да си направиш сметка от какво семейство произхождам аз и от какво ти - тъпака.

196

Памуков

преди 9 години

До Маркс,Щурофон и Леле че народ едновременно/дори и до ТОДОР ХРИСТОВА бе къде пропаднахте бе, да не са ви командировали да спасявате статуята на Ленин в Харков бере..Пфууууууу

195

Анонимен

преди 9 години

Успокоявам се като гледам че има и по *** народ от нашия. Да им е честито.