28

ИЛИ

преди 9 години

Преди година и половина боко тиквата се закани " До вечерта лиценза на ЧЕЗ ще бъде отнет ". Българино, не забравяй какви *** ни управляваха, управляват и сега !!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за Зелените, обещаваме да закрием АЕЦ и да построим хиляди фотоволтици.Е вие ще плащате но това нас не ние интересува.

26

Анонимен

преди 9 години

Колкото пъти си отвори устата, толкова пъти - некомпетентно дърдорене или създаване на паника за кризи. Резултатът, който ще остане от тоя специалист, е 10% увеличение на тока - добра услуга за този, който го е назначил там да изпълнява длъжността....

25

POP

преди 9 години

ЛПАЩАЙТЕ НА ВЕИ МИЛИОНЕРИТЕ ПО 0.10 ЛВ И ДУПКАТА ВИ ЩЕ СЕ СТОПИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ, ПОДЛОГО НА *** ОТ БАНКЯ.

24

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 22Много си ПРАВ !! За съжаление е точно така, но като гледам колко "нормални" маймуни са ти сложили (-), мисля че ще е по-страшно и от колкото го описваш :)ТЯ ЕВН В момента ни съди за 1млрд ЛВ ...РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА: "ЧЕЗ е подписала във Виена споразумение с Албания, според което ще получи 100млн. евро обезщетение заради това, че бе отнел лизенза и за работа в страната по-рано през 2013г ...."

23

Анонимен

преди 9 години

Чудя се ГЕРБ откъде ги намира все такива - то не бяха калинки, то не бяха колорадски бръмбари ... то не бяха събирани по кръстовища, то не бяха излагии в Европата ...

22

Анонимен

преди 9 години

Кога тъпанарите като Щонов ще разберат, че е изключително вредно да товарят НЕК с плащане по субсидирани цени? НЕК да плаща по пазарна цена, а оня , който иска да субсидира, да плаща разликата (в случая за сметка на бюджета, а би трябвало за сметка на джобчето на всички министри от последните 15 години)

21

sante_dog

преди 9 години

да се разсрочи за 50 години - т.е да си го набием не за 15 ами за 50 години. Айде стига.Преразглеждане на договорите. Да се намеси европейския съюз. Да обяви договора за нищожен по европеиското право защото има държавна помощ за изкупуването на преференциални цени, и да се предоговорят условията. Ама трябват топки, за да се направи това.

20

Иванов

преди 9 години

"Дефицитът в енергетиката може да се стопи за 3-5 г., сметна Щонов"Ох, ще ме уморят от смях - вярно ли са такива маймуни хората бе ? :))))))))))))))Ами то може и вложителите от КТБ да не си искат парите ->> МОЖЕ ... :))))))))))))))))Ха, ха, ха МАЙМУНИ ГЛАСУВАЙТЕ :)))))))))))

19

Майкъл ФАРАДЕЙ

преди 9 години

нужно е да се даде гласност на имената на тези "слуги на народа" които,скрити зад неговотоиме и водени от личен интерес и лакомия,са сключили заробващите договори,за "прегръдка"от всенародната омраза и презрение.Същите да бъдат привлечени към материална отговорност,докарани до мизерията и нищетата,до които те са довели народа.Що се касае до ВЕИ-тата иамериканските централи,няма да се изненадам,ако психясали елементи започнат нападениясрещу тях с цел унищожението им!(Виж Нед Луд,Лудизъм)

18

vesko02

преди 9 години

По всичко личи ,че нямаме нужда от политици.

17

Иво

преди 9 години

Няма ли д спрете да пишете глупости, точно този на снимката е най малко виновния и май не е *** и некадърник.

16

Анонимен

преди 9 години

Много сте наивни,Никой няма да си промени 15 годишен, договор ей така, естествено че ще иска нещо в замяна.А пък тези които казват да ги "анулират" говорят пълни глупости. Ще ни осъдят да платим милиарди, които се плащат прес Свтовната Търговска Организация, ако все пак не платим това означава да станем като Венецуела но без петрола.Тотална инфлация, колапс на борда, невъзможност за международни разплащания и колапс на всякаква стопанска инициатива която се нуждае от внос или износ.

15

омерзен

преди 9 години

Народът иска да изгоните американците от ТЕЦ-овете, а тоя гнусен червен Щоновски ГЕРБерски тиквун щял да ги разсрочва, че даже те можели да не искат и ако се съгласили това вече да е грандиозен успех на инвестиционната ви политика!!!Българи, какво правим, да излизаме и да ги хващаме тия за гърлата, преди да са ни отнели дъжавата, къде ще си раждаме децата???

14

Къде

преди 9 години

Бил казал истината.За които незнаят да смятат и невладеят физиката и електротехниката на ниво основно образование , много е казал , но нищо не са разбрали.А къде е казал , че тези огромни суми се плащат за нищожно произведена като количество енергия на фотоволтаичните централи , че това са офшорни централи които изнасят тези пари от България ,че проблемът с варварската експлоатация на АЕЦ и Марица 2 може да доведе до невиждана национална катастрофа.. Къде?

13

Румен до 14

преди 9 години

Излизаме на улицата, а ти кво ще направиш ще си изключиш компа , ще се прибереш от работа при *** си , ще си пийнеш една ракия и ще се направиш пред децата си най най големия борец , а всъщност си един коплексиран ***.

12

Анонимен

преди 9 години

Споко бате би Боцко ще навакса дефицита - като вдигне 3 пъти цените до Нова година и още 7 пъти след нова - ще изпълни петилетката предсрочно.

11

Samo minavam

преди 9 години

Ами дългия енергетик и сие от къде ще крадат.Направо се притеснявам за тях.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе няма, какво да ги чакаме тези мафиоти да ни грабят повече. Излизаме на улицата и изискваме да се прекратят всички неизгодни договори, а тези които, са ги подписали на съд, конфискация на имуществото и в затвора до живот. Друго спасение няма. Модернизиране и пускане в експлоатация 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Това е решението на проблема.

9

ист

преди 9 години

При тези цени на тока ,заплати и пенсии, по възможно е да се стопи населението в България. Впрочем стопяването на населението върви бързо.