58

1620

преди 9 години

До наскоПатриот ти е главата на тебе.... Путин е един *** но упорит Наполеон! Но докато онзи е бил все пак нещо, този освен да убеждава, че полезните изкопаеми са най-доброто нещо на земята, не се вижда какво още може да каже...

57

Анонимен

преди 9 години

Като не му харесва чемодан-вокзал-Хайфа

56

Нина

преди 9 години

Тоя продажник защо не се върне в Русия А?Щото там никой не го иска да напишат как е източвал държавата докато е бил шеф на ЮКОС и всичките му капитали все в банкови сметки на запад. И в Бг епълно с такива продажници даже ми се струва че на глава от населението у нас са повече отколкото в Русия. Още много има да си патим от нашите продажници в БГ има повече от 80 НПО които работят за чужди интереси и правителства в ущърб на националния ни интерес. Докато не се опомним няма да се оправим

55

Румбо

преди 9 години

Случайно ли е,че всички които плюят по Путин и Русия са свързани с еврейски НПО-та?Като се разровиш в биографиите им,веднага лъсват такива връзки!Отделно че са "разжалвани" мошеници като тоя.Щял да става президент на Русия!Иска им се на еврейските господари такъв президент-да им поднесе Русия на тепсия за да я излапат набързо!

54

Арети

преди 9 години

Кения е родното място не само на дългокраки бегачи и невероятно сафари, но и на канибали:-)))!!! Що ми триете коментарите???

53

Анонимен

преди 9 години

"... и прието от руското общество, което не по-малко от германското не обича онези, които го грабят."Интересно колко от руснаците смятат, че десет години са му малко и колко смятат, че е жертва на държавната машина.

52

Иванов

преди 9 години

Нищо не е разбудил Путин - Путин е човек!Разбуди ви го системата, чрез Путин!Системата не е Путин, а само се представлява пред маймуните от него! Лъзгат ви посредством елементарна Композиционна заблуда - предубеждението, че когато нещо е вярно за една съставна част, то трябва да е вярно за обекта, в който участва.

51

Анонимен

преди 9 години

До 49За еболата, не знам, но за снайперистите позна!

50

Анонимен

преди 9 години

Крайния национализъм е последното убежище на всеки един диктатор, в Русия се задава много тежка икономическа криза и Путин се опитва да отклони вниманието на обикновенния руснак и да препише несгодите му на гнилия запад, за съжаление повечето руснаци са отраснали и живеят под похлупака на цензурата и манипулациите на Кремъл и им е трудно да осъзнаят към какво ги води Путин

49

Анонимен

преди 9 години

Отворено Русия много напомня за Отворено общество на Сорос. Дали този дърт *** не се навира и в Русия. Но там няма как да пробие. Освен да му пробият тъпата кратуна с някой 7.62

48

Tina

преди 9 години

До един българинВ Библията също е казано: "Последните ще станат първи"...Така, че САЩ да си опичат акъла.Това не е Русия на Елцин.

47

циганин

преди 9 години

до 59 не се продават а различават,как "великите" българи продават държавата си дори да не го правят лично разрешават на политиците да го правят ,а когото някой защитава интересите на държавата си го плюят.Можеш ли да ми кажеш ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА УНИЩОЖАВАТ НАШАТА ДЪРЖАВА!!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Мръсен Ционист.. Предател , шпионин на ЦРУ и Ционистите.. Един руснак в Донбас малко преди военните действия му каза - ти продаде своята родина какво правиш тука.

45

циганин

преди 9 години

Дай боже един Путин и на БГ да вкара всички американски *** и национални предатели в Белене ,а там кеф прасета и т.н.т.......

44

Анонимен

преди 9 години

Дем*ократичен евроге***йски мине*тчия.Само в зат**вора,там да го опр**авят ана*л***но!

43

Анонимен

преди 9 години

Бившият шеф на ЮКОС подчерта също така, че се надява на подновяване на нормалното сътрудничество между Русия и Германия на базата на европейските ценности.-----------------------------Еми тогава с баба ти меркел се хващайте за палците.

42

мехехе

преди 9 години

Днешните плювачи скоро ще лижат *** на Ходорковски и даже ще примляскват да покажат насладата си

41

Анонимен

преди 9 години

До sofetoЧе що да го бръсне за слива. От 200 години нямат никакъв принос за човечеството.

40

sofeto

преди 9 години

Смятам, че когато публично се чува в медиите, в изявленията на политиците, че санкциите са насочени срещу Русия, такива санкции са морално неприемливи за руския народ. Хората се чувстват унижениПутин е Русия а Русия е Путин и руският народ никой не го бръсне за слива но най важното е, да се лее сомогончик!

39

до 50

преди 9 години

Путин е виновен и за да има такива *** като тебе,които са готови да продадат родината си за копейки