166

Ало, Галъп

преди 9 години

Това ли са новите ОПОРНИ ТОЧКИ.Смехотворно е да казвате, че БСП ще вземе 50 депутата. Ами всички синилни старци да гласуват за БСП, пак няма да минат 40 депутатски места.Или може би предвиждате, 10 - 15 места да бъдат купени, аааа?Няма начин, Мая Манолова да не направи някаква комбина и да купи гласове!!!

165

Колев

преди 9 години

Тиквата повече от 105 лемура не може да има, какво ще прави тогава? Номера с кражбата на депутати минава само веднъж. Ще черпи ли малко власт РБ, това е въпроса, Буда е много, много стиснат.

164

Анонимен

преди 9 години

Когато нещо ти трябва, ама много ти трябва, си го купуваш с пари. Ако не можеш с пари, тогава го купуваш с много пари. Важното е да имаш силно желание и много пари.

163

Анонимен

преди 9 години

в класацията за наглост, ги класирам така във възходящ ред: пиян сърбин; евреин купувач и български политик :)..не се наядоха, не се накрадоха, не се науправляваха, не се налъгаха.

162

Анонимен

преди 9 години

Социолозите да внимават с данните които показват и да се "държат прилично и подобаващо" с Борисов.Това,че му дават 35,9% е добре,но по-нататък нещо не е толкова добре.Как така хем 35,9% ще гласуват за ГЕРБ, а пък 58% не искали Борисов пак да е премиер.НЕ така.И да е вярно не трябва да се казва(пише).Нали ще разсърдите др.Борисов.Че ако не той,кой друг е най-подходящ за премиер.Макар,че не обичал мръсната дума "власт",че не било важно кой ще е премиер,ако нямал 121 депутата щял да върне мандата и т.н.,което говори за неговата скромност,всеотдайност и последователност към това което му се "полаг

161

Анонимен

преди 9 години

Къде се скриха Бисеров и Съсела?

160

Йоши

преди 9 години

Не се умори Тиквата да плаща на социолози и това е! Остава да си наеме и няколко *** д го хвалят, та да обхване рекламата всички слоеве на обществото...

159

ГЕРБ

преди 9 години

Магистралите не се ядат, ама спасяват човешки животи. 95% от смъртоностните катастрофи стават на двупосочни пътища.

158

Енчев

преди 9 години

Може и да е такъв резултата, но само ако Боко успее да си пробута ония 950 000 мъртви души, с които печелеше предишните пъти. Дано не успее, че ще трябва да закриваме държавата!

157

урунгел

преди 9 години

трябва да се гласува против ГРОБ,остатъците от комсомолците в лицето на Реформаторския блок,социалкомунистите от БСП и непременно вот срещу турците.Ама то никой не остана освен лигльото Бареков,Волен с фес и разни там кафеджии по една маса партии.Да си поканим торите от Инглънд,ли?

156

Георги

преди 9 години

Социолозите са главните съучастници в подмяната на народния вот, за съжаление в закона наказание за лъжливи анкети не е предвидено.

155

НЕМА ТАВА ДЪРЖАВА

преди 9 години

БРАВО, ГАЛЪП. ВЗЕХТЕ СИ ПОУКА И ВЕЧЕ ЗАРАБОТВАТЕ И ЗАХЛЕБВАТЕ ОТ ГЕРБ. ПОНЕ ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЛИПСВАЩИТЕ 200 000 ГЛАСА ЗА "ПЪЛНА ИЗБОРНА ПОБЕДА НА ПАРТИЯТА МАЙКА". НАТИСКЪТ ВЪРХУ ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ЩЕ Е БЕЗУМЕН, ЗА ДА СЕ СДОБИЯТ С ТЕЗИ ГЛАСОВЕ. ОСВЕН ПРОСТИТУИРАЩИТЕ ЗА ГЕРБ *** И ТВ, КОИТО РАБОТЯТ ЗДРАВО ЗА СЛУЖЕБНАТА ПОБЕДА НА МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ, ВЕЧЕ И ГАЛЪП ЛЕГНА НА МУТРИТЕ. А МИСЛИТЕ ЛИ ЗА СЛЕД 5 ОКТОМВРИ.ВИЖТЕ КАКВО НИ ПОДГОТВЯТ-ТОК, НАМАЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИ И ПР.

154

локи

преди 9 години

Много чудно, като говоря с познати всички псуват Боко, а според Кънчо и Райчо много го обича народа и пак за него ще гласува, съмнителна работа.

153

асен

преди 9 години

о изборите бяха на 20 септември, ГЕРБ биха получили 36.5% от гласовете на категорично решилите да гласуват българи, БСП биха получили 20.2%, ДПС 11.9%, а РБ 7.3%. Това показват резултатите от национално представително проучване на електоралните нагласи, проведено в периода 15-19 септември на Екзакта Рисърч Груп.

152

Анонимен

преди 9 години

"Още около 200 000 гласа ще са нужни на ГЕРБ, за да има шанс да състави самостоятелно правителство"--- Да им ги дадем , защото иначе трябва да търпим турци,дудуци,комунисти,болни антикомунисти или откровенни психо-фашисти правещи се на русофили !...брат'чед...според мен си описал точно членския състав на любимците ти от герб!

151

Българин

преди 9 години

"Борисов ще има около 100 депутати, БСП - около 50, изчисли "Галъп""Дано познаете ,колкото познахте резултатите за Е П. Иначе "горко й на България" ако неграмотниците от ГЕРБ отново управляват България- Този път ще бъдат изхвърлени с гражданска война.

150

Анонимен

преди 9 години

от едно кафе на борисов и местан, станишев забегна към брюксел, пеевски смени работата, а на някои още не им е ясно, че протести пак ще има независимо кой с кого си прави тънките сметчици..

149

Спонги

преди 9 години

Ужасно много мазохисти. Повече от 50% за дъщерните партии на БКП - БСП+ГЕРБ. Няма да се оправим очевидно, след като хората си искат червената мафия.

148

Анонимен

преди 9 години

Хич да не ви стигат, *** продажни!

147

до АНТИМУТРА

преди 9 години

Комунистите "пикаят газ" но този път няма пари и опорните факти се изтъркаха.