34

Анонимен

преди 9 години

До Гониш МихаляИма достатъчно чужди банки в България и то банки с вековна история и традиция, а това че ти си решил да си вложиш парите в банка със съмнителни акционери и финансираща политически и корупционни проекти си е твой с личен проблем и си носиш отговорност за това лично, аз обаче знам едно нещо - ако един мафиот ти даде 100 лв, рано или късно ще ти вземе 10 хил. лв, затова не си държа парите в подобни пирамидлни структури Ай създраве :)

33

777

преди 9 години

Само Скрита Сила Мъдрево

32

ВЛОЖИТЕЛ

преди 9 години

2 ДНИ ПРЕДИ ДА ЗАТВОРИШ КТБ ТИ ГОВОРЕШЕ ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТАБИЛНА И СИ ИЗТЕГЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА.ТАКА ЧЕ КАТО СЕ ИЗКАЗВАШ СЕТИ СЕ КАКВО СИ КАЗВАЛ ПО РАНО.ТИ СИ САМО ЗА ЗАТВОРА.НЕ ТИ МИСЛЯ ЛОШОТО-НЯКОЙ ИЗПЕРКАЛ ВЛОЖИТЕЛ МОЖЕ ДА ......................

31

777

преди 9 години

Само Скрита Сила Мъдрево

30

Killuminati

преди 9 години

Тия ще се посрамят жестоко в последния ден, когато застанат пред Честния Кръст, всички техни злодеяния ще засвидетелстват тяхната присъда; Божият Съд както е писано няма да бъде милостив а праведен, според делата ще ни съди, а тези человеци премного разгневиха Бога, презряха своя си народ , мародерстаха върху него, станаха сребролюбци, намразиха Бог, Отечество, Народ, но все още има време за покаяние и обръщане към Господа Иисуса Христа! Да застанат честно пред Бога и народа и се покаят!

29

Гониш Михаля

преди 9 години

До Анонимен 36Прочети ми коментара още веднъж!А къде да си сложат парите хората, щом всички банки се управляват от олигархията? Този сценарии с ктб, показва, че не олигархията е причината това да се случи /не думнаха всички банки, въпреки че и това можеха да направят/Така че, не е шизофрения а НАЛОЖЕНА НОРМАЛНОСТ!Ако искаш да не влагат в банки, то тогава банките за какво са? И нали ни пази ЕС? А той си пази олигархията... като част от наложената нормалност!

28

ИСТ

преди 9 години

До Искров Ако жена ти изневери ,ще и имаш ли после доверие. Така е с банки и бизнес партньори.Най добре е да си обявиш месечната заплата, за да разберем дали да ти имаме доверие.

27

хх

преди 9 години

Искров вместо да призовава към медийно спокойствие ,което да го предпази от търсене на отговорност да каже , защо той си затвряше очите за това какво става в КТБ откакто той е на този пост в БНБ !

26

мислещ

преди 9 години

маи всички лоши версии ще се окажат верни в банката на дпс акционери искров борисов орешарски зашо в интервюто не каза нищо за цв василев не знаят какво да правят надяват се че след изборите проблемът ктб ще се забрави проблимът стана възможен след приемане на поправката вгпк предложена ог юнаки стоилов там е вратата в законаи цялата политическа пасмина се налапа

25

Анонимен

преди 9 години

До Гониш МихаляНе казвам че хората са виновни, ама това си е абсолютна шизофрения и раздвояване на личноста, от една страна си недоволен от олигархията, мафията......, а от друга страна си поверяваш парите при тях :) чудиш се например как така младеж на 25 години взима 360 млн за покупка на Кремиковци от една банка, но въпреки това търчиш да си вложиш парите в нея за 1 % по-висока лихва

24

Гониш Михаля

преди 9 години

До Анонимен 32То по тая логика, можеш да се чудиш и защо има хора в БГ, след като винаги са ни крали и унижавали подлагащи се на чуждо управление еничари! Защо не са се изнесли всички от БГ ????? А после можеш да продължиш да се чудиш и по света защо живеят хора??Изобщо с това чудене, ако изхождаш ЧРЕЗ ВИНАТА НА ХОРАТА /че винаги хората са виновни/, голямо чудене ще пада :)

23

иван

преди 9 години

Спестяванията на хората не са загубени, а са в джобовете на тези дето дойдоха на власт огладнели и след по-малко от година си отидоха преяли!

22

Анонимен

преди 9 години

Аз пък се чудя на друго, как може да си внасяте парите в български банки, особенно пък в такива за които е известно че са на мафията, мафиота си остава мафиот, ТОВА Е!

21

иван

преди 9 години

Можаха да надскочат закона, когато решиха да я крадат, а сега да я възстановят - не могат да наскочат закона! Колко отговорен човек - да не би да е от БСП?"

20

Спестители

преди 9 години

Искров, Василев, Пеевски, Орешарски, Станишев трябва да понесат отговорност за КТБ. Защо 2-3 милиарда спестявания на хората са загубени и не се връщат. Искров иска да каже вложителите да пият една студена вода и да не се интересуват от спестяванията си , за които са работили много години.

19

Анонимен

преди 9 години

Tova, che banka se ubivala s vestnik, Islkrov da go razpravja na starata shapka na pra-pra-pra-djado si. Banka se ubiva s krazjbi, gnusni, podli, ot bezchestni bankeri, kato srednovekovni razbojnitsi i tehnite oblagodenstvani drugarcheta. A posle, pak oblagodetelstvanite iskat durzjavata da vzeme samo-samo 6-7 miliardrcheta zaem ta dano "ozdravee" bankata. A zaemut (a toj ima i lihvii) shte go plashta tselijat narod, vmesto da se konfiskuvat imushtestvata na viniovnite familii.

18

DUBLIN

преди 9 години

Един от създателите и деятелите на Корумпестан.Да ви е честит и да му се радвате още дълго.....

17

Вложител

преди 9 години

До Мамата на крадцитеСамо с протести няма да стане - протестите ги дерижират изцяло!!

16

Анонимен

преди 9 години

До ВложителКакто повечето закони така и в този има оставени вратички.1. Изплаща се левова равностойност по хм курса на БНБ - ясен ли ти е курса за 20 януари 2015г? Т.Е забравяш за други валути и мислиш само за сушени левове!2. Не е казано за части но не е и забранено. Не е казано и в какъв ред всички до 100 000 евро левова равнстойност. т. е по забичен или друг ред.3. Колегата написа че е ясен началния срок но не и крайния. А крайния може да клони към друго хилядолетие.

15

Мамата на крадците

преди 9 години

Утре ще окрадат друга банка, пак същото ще бъде .Държавата ще се прави, че я няма .Закона защо не се спази и до един месец трябваше да се върнат парите на всички вложители в КТБ с влог 100 000 лв.Иван Искров ОСТАВКА и затвор за измамниците .Всички на протест пред парламента .