6

Анонимен

преди 9 години

Мога да повярвам в този вопъл, ако го каже някой политик, когото не съм виждал не само в последните 25, но и 35 години!Кой направи така, че да бъде натикан българския народ в миша дупка?Кой отрови живота на едно поколение и децата му?Кой продължава да краде и да говори очаквани обещания и да не ги изпълнява?Не само в България, а цял свят ще построи един нов социален свят, защото не може двеста души да лапат, а останалите да им работят без пари и да търпят едни и същи *** да ги унижават!

5

KU-KU

преди 9 години

KOGATO GLEDAM TAKAV ZASMIAN VEDAR COVEK NASTROENIETO MI CIAL DEN E VESELO.S TAKIVA HORA,KOITO MISLIAT ZA SPRAVEDLIVO RAZPREDELENIE NABLAGATA SE GLEDA SAMO NAPRED.

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Микофф,хората са уморени от липсата на...алтернатива.Тя бе отнета умишлено от народа със затриването на българската индустрия и селско стопанство.Нищо не може да направите и вие за народа,жалко за тези които се надяват да промените ситуацията в...обозримо бъдеще.Това се отнася и за другите политически...играчори.

3

PETZL

преди 9 години

"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"------------------------------------------------------------------------------------------Вица на деня ,работили за бедния българин! Другарите ограбиха българския народ пък после работили за него ! Нормалния българин не гласува за тия престъпници ,а глупаците които не разбраха ,че това е чумата в БЪЛГАРИЯ .

2

Анонимен

преди 9 години

БСП за да стане истинка лява партия трябва да се разграничи от червеноата боржуазия,която е съучастник в разрухата на БГ.

1

Абби

преди 9 години

Хехехе .. единственото което защитават са милионите на Станишев и кликата му. За горкият социалист на село - лъскава партийна книжка със задължение за плащане на членски внос за Станишев и клика.