6

Анонимен

преди 9 години

Не останалите се покриват от това което се предаде, а част от парите дадени за плащането на гарантираните се покриват от това което се продаде. Супер елементарно е ама много интерестчии!

5

софиянец

преди 9 години

До БАНКЕРспоред изказванията на присъствалите на сбирките при президента се оказва, че банкерите като цяло са били за правилните действия - особено силно се е изказал Светослав Гаврийски, също така Стоян Александров, дори Хампарцумян явно е осъзнал, че не си струва да се клати цялата система за да спечелят другите банки и е бил за отговорни решения, #KOЙ? се е изказал за банкова ваканция #КОЙ????

4

БАНКЕР

преди 9 години

ИЗЛИЗАТ ДА ГОВОРЯТ ДАСКАЛИ, ПА МАКАР И НА ФИШИСТИ. ЗАЩШ МЪЛЧИ ДР.ХАМПЪРЦУМЯН? ДРУГИТЕ БАНКЕРИ ??? ОТГОВОР , ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ , ЧЕ БАНКАТА Е ОКРАДЕНА И ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е ФАЛИТ. ПЛАЩАТ СЕ ГАРАНТИРАНИТЕ ВЛОГОВЕ. ОСТАНАЛИТЕ СЕ ПОКРИВАТ ОТ ТОВА, КОЕТО СЕ ПРОДАДЕ.

3

софиянец

преди 9 години

пандиз за цялата компания започнала атаката срещу банката - особено за първопроходеца другаря боко тиквата, конфискация на цялото им имущество, разпродажба търг и с парите се попълва гаранционният фонд. отделно да се провери къде е застрахован кредитният портфейл - дали не са свързани дружества с банката щото е много вероятно - т.е. от единият джоб в другият и в крайна сметката парите ги няма... след това се разглежда и цялата експозиция - на другаря прокопиев фирмничките лъснаха вътре току що.

2

Анонимен

преди 9 години

стига с тия дърти, опашати и тлъсти лъжи

1

Анонимен

преди 9 години

Единственото решение за КТБ което отдавна трябваше да бъде взето е фалит, плащане на гарантираните депозити с пари от фонда и възвръщане на част от тези пари от продажбата на читавите активи на банката ако въобще има такива. Всичко друго е лъжа и личен интерес!