275

скорпион

преди 9 години

До Щурофон 353Щурофонич, това беше по времето на Хрушчов ,сега е друго време и борбата ще е във икономиката,там руснаците нямат шанс.Показването на военни мускули струва пари ,А на РФ скоро ще и свършат,както при СССР.Не забравяй че тогава имаше още 15 съв.републики и цяла Източна Европа и пак СССР предаде богу дух.

274

Анонимен

преди 9 години

МиГ-31 оперира с радар тип "PESA" - Заслон S-800. Той може да засича цели до 600 км, да следи до 10 обекта и да атакува 4 от тях едновременно. На по-новите модификации е инсталиран новият Заслон-M, който е с по-голяма антена и може да атакува наземни и въздушни цели едновременно.

273

Щурофон

преди 9 години

До рехабилитатърКато тебе си мислеше и Гари ауълс с Ютилити 22! Ама го свалиха над смредловск на 22 километра височина около 170 година с тогаващна руска ракета. а сега русите са въоръжени още с много добри ракети! А ти си чугунена глава бре!!!!.

272

су22

преди 9 години

Добре ,че преди 40 години грингосите успяха да се докопат до един миг25(дезертирал в Япония) който е прешественик на миг31 ,та да се научат и те как се правят самолети!За сведение в БГ е имало 4 от тези мигове,това е все едно да имаш 4 бр. ф22 в днешно време!

271

НАТОто

преди 9 години

Хаха, рашките избягали веднага и сега перат памперси! Бас ловъ, че молбите за напускане на армията няма да ги покажат по рашката телевизия, нали, хахаха

270

Белята

преди 9 години

До куче на войната-336: Зависи под завладяното въздушно пространство - коя е територията. вероятно си прав , ако са над територия по-средата между двете държави !!! Но за да го имаш превъзходството над руска територия --- първо трябва да влезеш вътре. А това значи да преодолееш ПВО. А това в момента е невъзможно !

269

щурофон

преди 9 години

Тоа енсионерскио фонд 345 да оди да се обричи бре! явно още немаш избила брада бе маймунчето!!!

268

Анонимен

преди 9 години

До пенсионен фондИзвади си пръстите от контакта и краката от легена... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Това да не са ти рамбовците :))))))))))))))))

267

щурофон

преди 9 години

Я съм анио индженер и знам що се уноси! Оди да береш ябуките бре! до 343 Босо също е внасял от Русиата неколко сделки бре!!!

266

Sasho

преди 9 години

RUSOFILITE V BG SE KEFYAT VSE EDNO BLYADISTAN E SPECHELIL 3 TATA SVETOVNA ))))) AMA DASHTERYATA NA KAPUTKIN JIVEE V HOLANDIA A VIE V KOCHINATA))))

265

Анонимен

преди 9 години

До щурофонвнася се само титан и то като базова суровина преработката не е по силите на раша дари тя копува от европа за космическата си програма

264

Щурофон

преди 9 години

Даниел ли си Давол с роги ли си - не те знам! обаче си много идиотско кретенче! МНОГО. такива като тебе са само за гетото у Харлем!!! Шантаво малаче!

263

Анонимен

преди 9 години

До Даниел:))))Да не стане и с тях като с ония от Големия Кораб :)))

262

щурофон

преди 9 години

Е айде ке имам да сметам! требе да дам докладо на босо. до ютре!!!!! А и още нещо - Един чилак ке е убаркал - къде ли е видел СУ-47? до 300 и деветнайстио - оди си у Нато като не ти аресва у Бугария! Таквия чугунени глави у Белене ги дереха!

261

Даниел

преди 9 години

Канадците предупредиха рашките, че бой ще ядат ако не спрат да тарикатеят. Рашките си мислят, че дъжд ги вали. Накрая някой руснак ще се прибира с плуване през Беринговия проток. Дано само да си носи мнооо водка, да не му замръзне глупавия ***.

260

щурофон

преди 9 години

Атека 337!! Евала! Ама май ирония долавям бре? може ли да си ясен! А до 300 и деветнайстио - Ако американците имаха о-убава техника от русите, досега да са ги ударили бре! Ама само Русията, единствена у свето има Уравление на космическите войски бре мискинино!!!!1 А стоманата за ракетни свигатели за косвоса я внасят и американците и другите от Русията бре! без нея ке киснат на къро бре!

259

Анонимен

преди 9 години

До щурофонНе им е аресвала фасадата

258

куче на войната

преди 9 години

До АнонименТук не си прав Ф22 е скъп но тактическата му роля е да лови САМОЛЕТИ РАДАРИ от ТИПА АУАКС и руските му вариянти в масов бой в който основата ще са ф15 ф 22 ще се ползва заради ниската си забележимост да удари имено машините за управление като добавим и това че американските машини са около 2 пъти повече от руските това е основата за постигане на въздушно превъсходство

257

щурофон

преди 9 години

До 333 анонимнио ........ И виж у американските медии що има за разболелите се от рак хора (веке са близу 8 000 души), що разчистваха останките от двете кули в Ню Йорк бре! Некои ора сметат, че кулите са гръмнати с виниядрени заряди бре! и имат основание за това! А защо сами си ги бутная знаеш ли бре!

256

Щурофон

преди 9 години

До анонимнио 324 В хиляда деветстотин и чениридесет и втора година два американски Б52 ударат кулите на тогавашнио световен център со трешка у мъглата - Факт.. натоварети со бомби и гориво в резервоарите са отивали за товарене да Евроата. Науми малко бре!