43

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...

преди 9 години

ВИЕ ИЗДЪРЖАТЕ НА ВСИЧКО ,БЕ ...И НА ГЛАД , И НА БЛЪСКАНЕ ..!ВИЖДАТЕ ЛИ , КАКВИ КАДРИ Е СЪЗДАЛА ПАРТИЯТА ЗА ТИЯ 50 -г.??!!!КАКЪВ НАРОД , ...А??!!

42

до 60

преди 9 години

Много точно!Това е демокрацията - простия народ си заслужава да го стрижат яко, защото е *** като овца! Хората ги окрадоха с милиарди, на тях все други са им виновни..

41

Shark

преди 9 години

Е ми на ви сега, идете и гласувайте...за когото си искате, всички ще направят едно и също. БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ, 0% АКТИВНОСТ, САМО ТОВА ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТЕЯ НАГЛЯРИ!!! АМА НЯМА ДА СТАНЕ, СТАДОТО ЩЕ ИДЕ ДО УРНИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВА ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА, ЗА ОРЯЗВАНЕ НА ПЛАЩАНИЯ, ЗА ЦЯЛОСТНО ПОНИЖАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ, ЕТО ЗАТОВА ЩЕ ИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, РАЗБИРАТЕ ЛИ ГО БЕ ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ!! И ЗА ТОВА ДЕЦАТА ВИ ДА СЕ ОТПРАВЯТ ПО-БЪРЗО КЪМ ТЕРМИНАЛ 2!!!

40

55

преди 9 години

Всяка фирма играе според закона (не говоря за тези, които го нарушават) Това че ДЪРЖАВАТА допусна безконтролно присъединяване на мощности какво е виновно ерп-то или съответния инвеститор? От ЕК казаха 20-20-20 - 20% от ВЕИ до 2020 г. Ние ги постигнахме 2012!!! Защо? Това сигурно ерп-тата го решиха? Айде огледайте се малко кои са ви истинските врагове и не позволявайте някакви *** като Волен, Каракачанов, Бюрека да ви водят за носа!

39

Анонимен

преди 9 години

Още не са вдигнали цената на тока и хлебарите заговориха за увеличение на цената на хляба. Очаквайте и нови вести за повишения. Та не са само 10% за тока. Увеличиха парното, сега тока а с него и всичко, а за заплати дума не става. И това ако не е геноцид.

38

Анонимен

преди 9 години

Не съм съгласен - политиците не правят грешки - те си вземат своето - грешките ги прави народецът, че им се вързва на акъла....

37

ттд

преди 9 години

Проблемите са другаде и не го ли осъзнаят хората и не окажал ли натиск, така ще продължава! НЕК е ограбена - милиарди дефицит! Къде са парите? ЕРП-тата ли ги взеха? Не, нали, отидоха по партийните касички на хидроинженери и т.н.

36

До 53

преди 9 години

А кой подвключи ВЕИ-тата не бяха ли ЕРП-тата?И наясно ли си че и самите ЕРП-та имат ВЕИ мощности с които ни доят допълнително.Направи си труда да провериш на територията на кое ЕРП има най-много присъединени ВЕИ мощности.

35

Анонимен

преди 9 години

Кой от българска страна подписа заробващия договор с американските тецове. Да му се огласи името и към него да прибавим "***". Кой разписа разрешителни за ВЕИ тата, защото и той, те забиха нож в гърба на народа. И не е ли крайно време да фалира НЕК и да се създаде нова компания без да се назначават хрантутници и мутри в нея.

34

tdd

преди 9 години

Ей, продължава много прости хора да има и затова е на такъв хал тая държава. Не ви стигна акъла, че управляващите ви крадат чрез техните фирми за ВЕИ и рушветите, които са взели за сключване на неизгодни договори. Пак евн, ерп-та и кой ли не са ви в устите, които нямат почти никакво касателство със създалата се обстановка. Колко пъти трябва да ви кажат, че в ерп-тата остават около 2-3% от сметката, за да ви влезе в тъпите канчета булгаристански?

33

да-да,ама не

преди 9 години

По скоро народа винаги греши когато си избира политиците и за това си плаща.*** народ,слаба държава...Гласувайте пак за мутромилиционерите от ГЕРБ,другарите от БСП и картела ДПС и ще видите за пореден път че съм прав... Бог да пази България.

32

Анонимен

преди 9 години

РАЗТУРЕТЕ НЕК!!ТОЙ ГЕНЕРИРА САМО ЗАГУБИ И ЕДИНСТВЕНО Е В УСЛУГА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ!НЕК--Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ ЗА ВСЯКА ВЛАСТ--КОЯТО ЗАСТРАШАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!!!НЕК--ТОВА Е ПИРАМИДАТА --РОЖБА НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И БЪЛГАРСКАТА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ!!!ЗАКРИЙТЕ НЕК!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

ток ,телефон ,вода ,данъци и тук там някой рушвет -настръхвам-обират ме

30

Анонимен

преди 9 години

Като първа точка от дневния ред е да изритаме ЕВН от България понеже техния управител пръв поиска увеличение на тока с 18%!И нека това да бъде за урок на другите които крадат от народа.

29

Анонимен

преди 9 години

поне докато е жив, на ония свят всеки си плаща сам

28

Анонимен

преди 9 години

че кой е казал че Бойко ще спечели?

27

Анонимен

преди 9 години

Докато ни управляват национални предатели, агенти комунисти така ще бъде. Ние сме държава на мафиози и олигарси. СЪБУДЕТЕ се хора и да изринем тази *** от народното събрание.

26

Кире циглата

преди 9 години

Ми кат си плащате, много ясно, че ви увеличават цената. Спрете да плащате, строшете главите на тези, които продават ток и всичко ще се нормализира.

25

Анонимен

преди 9 години

Аз имам решение на проблема.ВЕИ-тата се пускат конкурентно на пазара!

24

Анонимен

преди 9 години

наште досегашни пък и новоизлюпени политичета са пътници .защото народното недоволство расте