22

Л

преди 9 години

Много пък тънкоубидни комунстите. 100 години обиждате цял един народ, не за обиди, за убиване сте червени долни алкохолизирани *** и разни рошави ненастъргани квачки. Ремонтирайте си чинията на Бузлуджа и излитайте за Марс с еднопосочен билет.

21

Чичо

преди 9 години

На 10 ноември БКП се разрои -СДС,НДСВ,ГЕРБ,-това са партии пълни с членове на БКП,милиционери,комсомолски секретари,партийни секретари-хора свикнали да лапат-къде са сега БЗНС-Никола Петков,БСДП ,Демократическата партия на Стефан Савов-ми няма ги-там нямаше комунисти,комсомолци,милиционерчета.

20

лизача будев

преди 9 години

Борисов: много тежко се лиже там, където се плюе. ТОЧНИТЕ ДУМИ КАЗАНИ ОТ БОЙКО БУДАТА. ЗАЩО ОБЩИНИТЕ НА ГЕРБ СА ВЛОЖИЛИ МИЛИОНИ В КТБ??? ЗАЩО БОЙКО???? ТИ ЛИ ИМ ЗАПОВЯДА??? Я СИ СПОМНИ ЗАЩО ДЕСЕТ ОБЩИНИ ОТ ГЕРБ ПРИТЕ ИМ СА В КТБ????

19

Анонимен

преди 9 години

колко злоба има в това човечЕ, ей! откакто станишко го тури заместник, буквално се н@**@ от злоба!

18

Анонимен

преди 9 години

vazmyteni a toq na snimkata e bezochliv moshenik samo trepane paplach.mrasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa

17

Чичо

преди 9 години

Бойко Борисов-член на БКП на 18г,ШЗО-Плевен-запазана марка само за деца на номенклатурата,Школата в Симеоново-само за БКП членове,пожарникар мечтаещ да стане милиционер-познай защо,напуска полицията ,защото не се отказва от членство в БКП,мутренски период-средна Мутра в СИК.Пласиран от бай Миле за главен секретар на МВР с два петъка служба.

16

Анонимен

преди 9 години

До --3;Най големи *** са Русофило--комунистите.Те са тоалетната хартия за Руските ***.Чуят ли Русия и си свалят гащите.

15

Рали1

преди 9 години

До 12,Продължавам"КТБ на Цветан Василев е създадена на 6 май 1994 г.и реално в нея се влива съветската банка у нас Българсофинвест.Т.е.банката на Василев е основана със съветски капитали,които сега претрансформирани,но ги има в авоарите й.Това обяви политологът Антон Тодоров в коментар по Нова ТВ 14.06.14 г."Банката изкупи огромна част от държавните предприятия,а държавните фирми държаха парите си в тази банка."Много преди ГЕРБ!Никой не говори за първата година и първия милион,защо?

14

Рали1

преди 9 години

До 12,"Аз съм "за с двете ръце да се разсекрети. Защото не знам как Миков иска да го използва за политически цели това, но там ще се чуе за реалното състояние на банковата система и ако президентът (се съгласи) стенограмата да се разсекрети, трябва предварително да каже, че вината за това, което вътре се е говорило от шефовете на банки, от самия гуверньор, заместниците му-ще предизвика голям катаклизъм."-Думите са на Борисов!

13

за правино развитие

преди 9 години

....пречило са комунистите...

12

Рали1

преди 9 години

Тиква или *** пожарникар,отново е прав!"Обръщам се към Лютви Местан и Михаил Миков: състоянието на държавата е изключително тежко и те по-добре от мен знаят, колко е тежко състоянието.Още повече при г-н Местан има финансов министър и знае в какво състояние е държавата."БНБ отново лъже вложителите и отлага отварянето на банката.Разсекретяването на стенограмата от президента какъв катаклизъм ще предизвика?Мерджанов,какво е това "бабаитлъка на Борисов"-и тази дума не е от книжовния български език

11

РУМЕН

преди 9 години

РАЗГОВОРИТЕ ЗА КТБ ТРЯБВА ДА СА В ТАЙНА ,ЗАЩОТО БОРИСОВ Е В ДЪНОТО НА ДАЛАВЕРАТА -ПРИ НЕГОВОТО "УПРАВЛЕНИЕ" ВСИЧКИ ПАРИ НА МИНИСТЕРСТВА И ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ БЯХА НАСОЧЕНИ В ЕДНА БАНКА / СЕТЕТЕ СЕ КОЯ / ,КОЯТО Е КРЪВНО СВЪРЗАНА С КТБ ! Е , ТОГАВА КАК МОЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ ДА СЕ РАЗСЕКРЕТЯВАТ ТАКИВА УЛИЧАВАЩИ БОРИСОВ ДОКУМЕНТИ ? НЯМА ДА СТАНЕ ,ПРЕЗИДЕНТА НЕГОВ ,СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕГОВО , КАКТО СИ ПРОЛИЧАВА И ГЛ. ПРОКУРОР НЕГОВ , В БНБ НЕГОВ ЧОВЕК !

10

не.....

преди 9 години

на всичко налагано от комунисти......

9

Анонимен

преди 9 години

Загрижили се за вложителите.Това са долните комунисти.При тяхното управление стана всичко,ама ти вместо да излезеш и да се извиниш на хората...ГЕРБ виновни.

8

Анонимен

преди 9 години

Социалистите и ББ са си от едно котило...Играят си игричката соц.ком....с народеца....

7

Анонимен

преди 9 години

Те вече ги смениха

6

Василев

преди 9 години

Г-н Мерджанов, стига с коментарите срещу Борисов.Вие продължавате поведението на Станишевот сутрин до вечер злословие срещу един" Велик човек".Не падайте толкова ниско!Не си губете времето! Говорете /ако знаете как ?!/ да се измъкне Б-я ! Това е нещото ,което интерисува н а р о д а! Другото вече втръсна на всички!

5

Анонимен

преди 9 години

До 2Може би пишеш с големи букви,за да компенсираш това,че нищо не казваш

4

Анонимен

преди 9 години

помнете ми думите, е сега ви казвам какво каза генерала гоцев, избори ще има април отново.този път е решил да докара шматката борисов до унищожение. да народът ще се психяса зимата от наглите мутри, но така е. от февруари до март ще има ужас в беге.

3

възмутена

преди 9 години

Позор! Само човек, който е прочел една книга може да говори по този начин. Позор за този човек, който част от народа припознава като негов водач. Заблуден народе, хак ти е това, което изживяваш, защото ти си го избираш.