37

КТБ вложител

преди 9 години

Всички на ПРОТЕСТ пред БНБ !!!Днес КТБ, утре всяка друга банка ще попадне под ударите на БНБ и стоящите зад Искров кукловоди. Следва рападането на Валутния борд и 1 Евро = 5 Лева, така ще се обесценят кредитите в левове на кукловодите !Да бъдем СОЛИДАРНИ сега, утре вие може да сте следващите потърпевши.

36

да бе

преди 9 години

Да не се занимават с глупости а цялата про Руска шайка негодници начело с Орешарски и Станишев да бъдат изгорени на клада пред парламента!

35

Анонимен

преди 9 години

А осъществявала ли е Сметната палата контрол върху Гаранционния фонд?

34

Анонимен

преди 9 години

Брюксел-великата империя.Как защитихте българите-европейци?Не Брюксел,а МИЖИТУРКИ сте.Всички вие-евро депутати и евро администратори.Само плашите гаргите и бълг. политици безчинстват над труповете ни.Как ни защитихте от нашите политици?Къде е Евро съда,къде е евро полицията.У-у-у-ууууу.Мижитурки сте вие.България,нали е в Европа?Мизерници сте вие като нашите политици,които не искат да плащат кредититр си от КТБ.Брюксел не ни защити,край!Ще гласувам срещу ЕВРОПА,срещу Брюксел.Анатема.

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Така е, никой н закрива пирамиди докато има баламурници да внасят. Когато баламурниците свършат бизнеса трябва да се закрие елегантно т.е и вълкът сит и агнето цяло. Въобще кой нормален чиляк ще си държи парите в българска банка - питайте Веска Меджедиева ориентировъчно е в ЮАР.

32

Анонимен

преди 9 години

една бомба за тая държава и да се свършва всичко, но първо ще разчекнем управляващите

31

Анонимен

преди 9 години

Повече никога пари в банката.Ще ги заровя в земята,но никога в банка.НИКОГА!

30

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за Атака,за да може да вкарат в затвора сегашните политици-БСП,ДПС,ГЕРБ.Окрадаха ни.Така ще държат банката до края на света и няма да си платят ктедита,който дължат.Парите Ви ще се обезценят много скоро.Казах Ви да излизаме вечер с камъни пред парламента.

29

Анонимен

преди 9 години

Гaрaнционния фонд съществувa сaмо нa книгa. Реaлно пaри нямa. Вaсилев определено не е светец, но бaнкaтa щеше дa си рaботи до ден днешен без проблем, aко не бяхa игрите нa пеевски, цaцaров, искров и борисов.В крaйнa сметкa никой не зaтривa сaм печеливш бизнес. A бaнкaтa рaботеше по нaчин, от който остaнaлите бaнки могaт сaмо дa се учaт.

28

BBisPedal

преди 9 години

Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!

27

Анонимен

преди 9 години

Чл. 7. (1) Създава се Фонд за гарантиране на влоговете в банките.(2) Фондът е юридическо лице със седалище София.(3) (Доп. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Фондът се освобождава от заплащането на държавни и местни данъци и такси само по операциите по гарантиране на влоговете.(4) Сметната палата упражнява контрол върху дейността на фонда.(5) Фондът се преобразува, прекратява и ликвидира със закон.(6) При ликвидация на фонда след изплащането на задълженията му остатъкът от неговото имущество се разпределя между банките пропорционално на вноските, платени от тях, с изключение на тези банки,

26

Анонимен

преди 9 години

EEE KOLKOTO E OTKRADNAL SEGA SHTE SI PLATI GARANCIATA IMASI ZASHTITA

25

Монархист

преди 9 години

до 25Ако имаше хората до сега да са си получили парите и да са забравили за случилото се. Изглежда няма. Така де, има но само на приказки. На практика няма.

24

Анонимен

преди 9 години

Има ли Гаранционен фонд или няма. Има ли защита на влоговете в банките или няма.

23

Анонимен

преди 9 години

явно наистина никои от вас не иска да разбере истината за банките,пари няма да видите за жалост от ктб а много скоро и от другите банки,замислете се малко, 5 год не пускаха кредити а и те плащат лихви и имат разходи,дори и да почнат да раздават кредити колелото вече е ръждясало и трудно ще се завърти/ за жалост това е грозната картинка в БГ и народа няма думата,може да ви ги върнат на правнуците ви в ценни книжа или други хартиики

22

Анонимен

преди 9 години

А кой пусна надзорниците в отпуск??? КОЙ КОЙ КОЙ ? И колко пъти отлагахте отварянето на банката. Никой не вярва, и скоро ще има масови протести и бягане презглава от високоплатени банкови длъжности. Искров и 48 000 заплата няма да могат да го задържат.

21

Монархист

преди 9 години

Жалко за хорицата, които са държали активите си в тая банка. Както е тръгнало с тия отлагания парите скоро време няма да си ги видят.

20

Samo minavam

преди 9 години

Ще ми се да вярвам,че тези 206 милиона са за политическа корупция.Но не твърдя,че Василев е светия.Ще стане като Вальо-Топлото,защото някои проговори ли .....много лошо.Дерзаите роби,влогове да има за да има какво да се краде.

19

Анонимен

преди 9 години

Само в България може да видите нагли типове, безочливи, бесрамни, доверието в поверените им институции е РАВНО на нула, а те се натискат и не падават оставка.

18

Ники

преди 9 години

Умориха и без това осакатения, изнемощял, обосял, одрипавял народ! Не ви ли е срам, как може да крадете от тези дето са заделили от залъка си - СРАМ, голям СРАМ !