77

Българин

преди 9 години

Поредното платено проучване! ДПС=ИДИЛ са втора партия след ГЕРБ, *** са трети. РБ нямат и 4 процента, колкото и платените дудуци!Гласувайте, българи!!! Задължително!!! В името на Майка България!!!

76

Анонимен

преди 9 години

ne glasyvam za predateli izmenici i vragove na naroda i rodinata .za tiax samo edno smart.

75

Анонимен

преди 9 години

Ще гласувам за г-н Волен Сидеров.Може да е всякакъв, но за момента е единствения, който прозира в какво колониално блато се намира страната...

74

фефо

преди 9 години

поръчковите социолози си заработват хонорарите макар че никои не им вярва зъобще ако им дадете пари ще познаят че в парламента ще влезат дори кумчо вълчо и кума лиса е датата на изборите винаги точно до час я познават

73

Анонимен

преди 9 години

ДПС ще има повече, това изследване не обхваща гласовете от Турция и както и в пердишните години ДПС ще стане незаобиколим фактор, но този път за ГЕРБ. Досега ДПС успя да яхне НДСВ и БСП. Сега е време на ГЕРБ. Честито и ГЕРБ да не забрави вазелина.

72

Анонимен

преди 9 години

Ако Сините чрез Кунева отново успеят да додрапат до парламента, след като народа ги изгони от него на предишните избори, ще е голяма излагация. Ей богу, много кратка памет имат хората.

71

ФАШИСТ

преди 9 години

до акуд - отговарям ти простичко - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! няма да има герб , бсп и дпс - толкова е простичко . не НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА парламент !

70

Анонимен

преди 9 години

Това Лъжепатриотичен фронт оня от телевизия Скат ли е? Така и не успя да се набута в парламента по нормалния начин и сега опитва с променено име.

69

Анонимен

преди 9 години

Заради тези проценти ДПС свалиха правителството на Орешарски. ДПС най-добре са си направили сметката - ГЕРБ няма да имат мнозинство и няма да могат да направят правителство без подкрепата на ДПС. При това процентите за ДПС ще са по-голями, заради гласовете от Турция.

68

ни съ знай

преди 9 години

От този по-голям лъжец няма!

67

Анонимен

преди 9 години

Май са много 6% за Кунева плюс Сини плюс турци. Кунева не свърши ли вече парите за избори или Сините още не са я издоили докрай? Нормално ми изглежда Кунева и компания да отпаднат от следващия парламент, в който ще доминират ГЕРБ заедно с ДПС.

66

Анонимен

преди 9 години

На мен ми се струва, че АБВ и АТАКА имат по-голями шансове от телевизия Скат да влязат в парламента, но това не променя общата картинка - ДПС и ГЕРБ ще ни управляват през следващите 4 години.

65

Анонимен

преди 9 години

От тези разпределние на депутатите по партии излиза, че единственото стабилно мнозинство е ГЕРБ с ДПС. Всичко останало е близко до нестабилността на предишния парламент, ако не се включи и БСП в коалицията.

64

АТАКИСТ

преди 9 години

Народе български, докога ще търпиш кърлежи да ти смучат кръвта? Докога ще позволяваш на продажните американски медии да ти промиват мозъка? Докога ще гласуваш за хора, които те наричат лош материал??????АТАКА ПОБЕДА - ЗА ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!!!

63

Анонимен

преди 9 години

Да ви е честитата новата управляваща коалиция: ГЕРБ наведен пред ДПС.

62

акуд до 65

преди 9 години

не се отказвай....продължавай да обясняваш

61

Анонимен

преди 9 години

Жалкото е, че след 4 години управление на ГЕРБ, все още има много хора, които гласуват за ГЕРБ. При това поне в София се видя и некадърността на ГЕРБ още от 2005-та, когато Бойко Борисов стана кмет на София с основна задача да построи завдо а *** на София. Къде е този завод сега, 9 години по-късно? Няма го, но баламите пак си гласуват за него.

60

Пян Гъ

преди 9 години

До акудБрат ми, много си прав. Само ми кажи как да го обясним това на този *** народ. КААААААААААААААААААААААААААААААК?

59

Анонимен

преди 9 години

Сигурно изглежда само, че ГЕРБ и ДПС участват в следващата управляваща коалиция. Несигурното е дали ще има и други партии в нея.

58

Анонимен

преди 9 години

Е, хайде! Избирайте си ДПС+ГЕРБ да ви управляват!