22

Анонимен

преди 9 години

На политиците им е през оная работа, децата им учат в чужбина.

21

Анонимен

преди 9 години

Да учат щом искат но поне за лицимерие пред камерите да си махнат забратките.

20

Валентин

преди 9 години

Изтриха ми мнението светкавично,а казах само, че тази е нацистка па*авра гавреща се с обикновения Българин. Лъжа ли е?

19

честит

преди 9 години

Тая е сорустутка. Личи й отдалече.

18

Анонимен

преди 9 години

Не е изненада след като Коларова е съветничка на Плевнелиев, който е изключително нагъл и отказва да подаде оставка.

17

АЗ

преди 9 години

А НА ТАЗИ СТЕРВА И ПОЖЕЛАВАМ СИНЪТ И ДА И ДОВЕДЕ ЗЕТ..И ДА СЕ КАЗВА МИМЮН ХАСАН..И ОТ НЕГО ДА И СЕ РОДИ ВНУЧКА ОТ КОЯТО ДА РОДИ СИН ОТ ЗЕТ...

16

Анонимен

преди 9 години

Учителите и родителите от Калище са прави, как да интегрираш 12 деца в среда от 18 местни, които учат в смесени паралелки?! На кого по-напред ще обърнат внимание учителите и не е ясно чие влияние ще доминира - на местните, или на пришълците. Ако трябва да бъдат интегрирани, те трябва да бъдат разпределени в многобройна среда, с която да се слеят истински. За сетен път се убеждавам, че нашите управници са екстремно ***, независимо дали са избрани или "назначени"...

15

асд

преди 9 години

Тази като я слушах ми идваше да я обеся! Всички родители в цялати страна трябва да се вдигнат на бунт никакви емигранти мюсюлмани в училищата. *** си имаме достатъчно. Да си интегрират в америка и германие и англия. Шотландия затова иска да се отделя, ззащото скоро истинските британци ще останат само те! Долу дпс да изгоним американския и турския посланик. На 1 окт да блокираме границата като българи да си опазим държавата. Не агитирам за ббц. Гласувайте за който искате но турция ни смаза !

14

bez

преди 9 години

Teb da ne bi Obama da te e informiral lichno za tova kakvi sa. Moje i da ne sa prestupnici.

13

Маркс

преди 9 години

Хас ме пеле!)

12

bez

преди 9 години

Pravilno. Sled kato iskame da budem tretirani v chujbina dobre i nie tryabva da se postaraem.

11

Анонимен

преди 9 години

Изгонете ги и оттам и ги дайте на Коларова да си ги гледа и изучава.

10

Анонимен

преди 9 години

Това са престъпници, нарушили границата, с отказан статут на бежанци.Настанени са в хотел, хранят ги, получават джобни и медицинско обслужване, не работят.като свърши процедурата по обжалване , трябва да ги експулсират.И от какъв зор трябва сега да ги разкарват тези *** до София? Малко ли БЪЛГАРЧЕТА нямат пари да ходят на училище, ние сме се загрижили за разни нагли *** от цял свят.

9

Анонимен

преди 9 години

Айде сега "гражданите" ще имат възмоността да демонстрират на "изостаналите" "селяни" от Розово и Калище, как се интегрират бежанците. Говоря за някои от по-устатите "столичани" във форума. Успех!

8

Анонимен

преди 9 години

В София - ама в някое от "по-елтитните" училища , да бъдат радост за демократите дето пищяха що за безобразие било отношението на родителите от това село...

7

Анонимен

преди 9 години

Искам да знам защо представителите на властта винаги са на страната на тези международни престъпници, вместо на страната на народа си? Явно има някакъв келепир с тия имигранти. За келепир нашите политици и майките и родината си ще продадат!

6

Езоп

преди 9 години

А аз мисля, че е честно тези нелегални бежанци да се издържат с данъците на избирателите само на ГЕРБ БСП и ДПС!!Щом техните избиратели имат афинитет към погазването на законите и международните правила и искат да храним тези хора, нека само от техните пари да се взима за тази цел!!!Ние, останалите, нямаме възможност!!

5

ХОХО

преди 9 години

Изтрадалите "бежанци " след време ... dailymail.co.uk/news/article-2523658/Muslim-campaigners-protest-sale-alcohol-popular-East-London-area.html

4

КОЛАРОВА

преди 9 години

е ходещ, говорещ робот-зомби, напълнен с ТИКВЕНИ СЕМКИ от Банкянската градина

3

Анонимен

преди 9 години

"За нас е важно децата да учат в нормална среда."За нас е важно да спрете да ни пълните с арабска *** и да спрете да ни принуждавате насила да ги интегрираме.