14

Фенът

преди 9 години

.... При парите , които се разиграват в последните години в Английската Висша Лига.... в момента Английските отбори имат много по- голяма "ДАЛАВЕРА" да са на по- предно място в тяхното си първенство , отколкото да играят в Шампионска Лига или особено.... "евтината" Лига Европа!.. Това все пак е ШАМПИОНСКАТА ЛИГА и "Ливърпул" все пак вероятно ще се натегне малко повечко.. къде са честта си.. къде за нещо друго! Но смятам , че поне половината от играчите утре ще са от така наречените "резерви"..;)

13

До Националист

преди 9 години

Ха, не знаех, че това дето плющя било ***, влязла при козите в обора! Извинявай, просто я видях кака *** лакомо на един пръч и ломоти в екстаз "Самоделиорман,юруууш"!!!:DDDDDDDDDDDDD

12

Анонимен

преди 9 години

Отивате за почетна загуба по възможност да е с един гол, а не с 5 или с 10 голя разлика.

11

До Momo

преди 9 години

Добре знаем, че всички делиормански мънгасари се представяте за цесекари или левскари, жалкарче! Но вашето небългарско отборче НИКОГА няма да има такава публика, душа, успехи и народна любов! Сори, истината боли... ;)

10

Momo

преди 9 години

Аз бих се радвал на победа над Ливърпул, но нека бъдем реалисти. Шансовете ни за победа не са големи, но поне да паднем достойно, а не да ни надупчат като сито.Но както каза един по-долу... Топка е, върти се. Има къде, къде по-фрапантни случаи с по-слаби отбори, които са разгромявали колоси.Стискам палци за орлетата! :)П.П.: ЦСКА-р съм по принцип.

9

Анонимен

преди 9 години

Платена публика = платена любов.

8

Анонимен

преди 9 години

Добрата новина е, че Ливърпул подцениха Лудогорец, убедени са, че именно на този мач ще се реваншират за загубите си в английското. Дано Лудогорец да съумее да се възползва от това.

7

Националист

преди 9 години

До Българин - Kaкъв българин си ти бе *** черен. Отбора бил млад ти *** или чорбар си ? Отбора е от нашата родина и ще го подкрепяме. Аре с тва мислене на село!

6

Анонимен

преди 9 години

Не важно за какво отивате, а с какво ще се върнете:) че то и волейболистите ни тръгнаха със самочувствие ама.......

5

Българин

преди 9 години

Жалко небългарско отборче, със сбирщина рупащи кренвирши и семки по трибуните платени фенчета, без история, без традиции, без душа! Стискаме палци на Ливърпул! Дано да са милостиви и да ги накажат само с 4-5 гола!

4

Искрен

преди 9 години

топка е , кръгла е, от женски род е, върти се...успех на Лудогорец ...няма да е лесно, но дано се представят добре, а всички хейтъри..да го духат...толкова рядко български отбор постига нещо навън, че независимо кой е трябва да се подкрепя...

3

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 9 години

ДНЕС 1 АПРИЛ ЛИ Е?

2

шибай турците!

преди 9 години

9:0 за Ливърпул. Сори проскубани орлета...

1

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец : ЛивърпулПсихично болен планинар : Черен дроб басейн