46

Анонимен

преди 9 години

султан ердоган привикал онбашийчето да му дърпа ушите...

45

pastoral

преди 9 години

аз не мога да кажа за кого да гласувате, мога само да ви посъветвам да гласувате, дори с невалидната бюлетина, което значи против цялата тази система, която има толкова общо с истинската демокрацията, колкото и дс агентурата с нормални хора. цялата тази безобразна и безбожна шайка е тотално обременена и трябва да бъде сменена. инак няма бъдеще за никого.

44

Анонимен

преди 9 години

много ясно, че местан ще отиде при ердоган. нали не очаквате да го приемат далай-лама, папата, путин или ангела меркел :)

43

Анонимен

преди 9 години

алъш-вериша върви с пълна сила. след като нашите гласуваха за първи път за ердоган преди месец, време е да се върне услугата на местан.

42

pastoral

преди 9 години

тайна среща на официални представители на идил (ис-шит) за балканите.

41

Бг

преди 9 години

До симпатизант-55 Атака не е нито проруска, нито протурска. Тя е проБългарска. Не е важно как и с кого, по-важно е да се защитят Българските интереси със всички възможни средства, а те не са много. За протокола-не съм симпатизант на АТАКА.

40

Анонимен

преди 9 години

Като се обяви изборния резултат и започнете да хълцате и да се правите на изненадани, тогава ще разберете каква е била целта на тайния разговор!

39

отпор

преди 9 години

Щом като българите са тормозени, прогонвани, лишавани от труд и доходи, и обругавани в Кърджалийско и това било ''законно'', то тогава и адекватния отговор срещу тях също трябва да е такъв!

38

Анонимен

преди 9 години

Българи, колкото и да се караме по между си, опасността иде от агаряните!Захвърлете всички обиди и вражди, каквото било било! България е в опасност! Да изхвълим от нея иноверци и инородци!

37

Анонимен

преди 9 години

Турция готви още по-агресивна политика срещу България!Политиците няма да предприемат нищо, това е сигурно!Единствено народа сам трябва да се опълчи, да се започне с бойкот на всичко турско и всички турци, във всякакъв аспект - език, услуга, работа, образование, търговия, вот в избори, отхвърляне, изолация и адекватна аргесия!

36

Анонимен

преди 9 години

Стани юнак балкански от сън дълбок се събуди

35

да

преди 9 години

Този *** е получил указания, как да продължава да работи срещу България в полза на Турция

34

Анонимен

преди 9 години

Турция и англия винаги са били врагове на Бългрия,интереса им е да ни разтурят.Политиците които ходят там да се кланят и да им шушукат на ухо,са национални предатели.

33

Анонимен

преди 9 години

Вече открито показват какво правят тези ***...

32

?!?

преди 9 години

Браво бе Местане, говори срещу родината си. Чернии я! Кат си такъв радетел за права сигурно не си пропуснал да поискаш от Ердоган да се агитира на Арменски в Турция нали?

31

Анонимен

преди 9 години

Много патриотично пишете ама ще ви видя на изборите.Ще се изпокриете като мишоци пак.И след това пак ще ревете тука.

30

Бг

преди 9 години

Няма по-предателска нация от Българската. От завист винаги се предаваме по между си. А ако ДПС успеят да вкарат закона за агитация на майчин език, в което не се съмнявам, защото пак ще се намерят Българи предатели, които ще гласуват със "ЗА". Проблемът е, че след това ДПС има реални шансове да си удвои гласовете. В България за тях средно гласуват около 350-450 хил.човека. А по статистика, за мюсюлмани в България на последното преброяване са се определили близо милион и половина.

29

Анонимен

преди 9 години

С кого друг може да се срещне г-н Местан освен с г-н Ердоган.Идват изборите и помоща ясно от къде.

28

X

преди 9 години

Бялата ЗЛАТКА била ли е с него?

27

ХА ХА ХА

преди 9 години

А "секретарката" на местаня мъжка или женска Е