6

Любо

преди 9 години

Според мен е твърде вероятно, всички да превъртят и да се самоубият още преди да са пристигнали на Марс

5

АТАКИСТ

преди 9 години

.."тя се надява да бъде една от първите, които ще стъпят на планетата след десетина години."Сонче, скъпа, след десетина години може и да ти измислят от НАСА някой симулативен полет до Марс. Питай чичо си Армстронг как стават тия неща. Той е спец-а! А, забравих, той пък хвърли топа по миналата година. Нищо, само желание да имаш за полет и с няколко милиона да си готова да се разделиш. Ще те измислят от НАСА, како! Споко!

4

Анонимен

преди 9 години

до 4Те ако не психясат от 6 месечния престой в затвореното пространство на модула докато летят за Марс който не е повече за всеки от 8-9 квадрата лично пространство, а не като корабите от фантасмагориите със стар трек с километри коридори и по 100 квадрата зали за спане и управление, то като кацнат на Марс по някаква абсурдна фантастична случайност и като се заоглеждат около себе си че са сами сред скалния пейзаж и мозъка им ще се пръсне от страх.

3

Вальо

преди 9 години

Това си е чиста лудост! Тя въобще представя ли си живота там, разбира ли че никога повече няма да види близките си, да помирише цвете, да диша чист въздух....?Този проект даже е подсъдим , участниците едва ли осъзнават какво ги чака,те са се отдали на емоции и някаква криворазбрана слава!

2

Анонимен

преди 9 години

Tiq tupi qnki ne trqbva da gi puskat na Mars.shte oserat vsichko I tam.

1

тома неверни

преди 9 години

На тази мома Соня Ван Метер,някой я излъгал,че на Марс има безплатни фитнеси и козметични салони