67

ужаси

преди 9 години

Цветанов изтормозен пита Бойко: - Шефе, как ще я оправим тази държава? -Мисли положително Цецо, сега ще оправим цяла Европа!

66

Маркс

преди 9 години

Ей, на мене тая ми вдига самолета, дано и при Юнкер е така, та Боко да краде от европейците, а не от народа. Геерп!

65

Анонимен

преди 9 години

До от Бургастрябва да е сериал с 3 сезона

64

gost99

преди 9 години

До АНТИ *** Герберско кухо *** какво от това ще на 5 октомври вие българоубийеците от герб печелите изборите но за ваше съжаление пак нямата да имате така жадуваното мнозинство никога повече няма да управлявате самостоятелно и избирателната активност точно тогава ще е много ниска.Много хора в България са отвратени и погнусени от всички български политици без изключения независимо дали се казват бойко медотиев борисов прочие и затова не гласуват на изборите

63

ТОШО

преди 9 години

НА ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК МУ ОСТАНА САМО ТОВА -ДА СЕ ХВАЛИ С КРИСТАЛИНА ,КОЯТО НЕ БЕШЕ ИЗБРАНА ТАМ ,КЪДЕТО ИСКАХА ПЛЕВНЕЛИЕВ , ГЕРБ И ЧОВЕКА С НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСТВО ВЪВ ВЛАСТТА И ПОЛИТИКАТА , БЛИЗНАШКИ ! ЩЕ СЕ ВИДИМ НА 5 ОКТОМВРИ ВЕЧЕРТА ! ЧАО .

62

Анонимен

преди 9 години

Неграмотно! Тази същата чиновничка нали "държеше" ресорът за бедствията и помощите?С какво помогна на България при толкова много наводнения, загуби и страдащи хора?" Помогна" с препоръката, че трябва да се възползваме от бежанците да си обогатим генофонда. Всички знаем на кого служи, във всеки случай едва ли на България.

61

АНТИ трол

преди 9 години

Умни Българи, пишете плюсове под коментарите на очевидните *** от Позитано и минуси на позитивните коментари за "тиквата"! Така глупаците ще си живеят в заблуждение, а на изборите ще ги заболи страшно много! Аз така започвам да правя, правете и Вие така! ;)

60

gost36

преди 9 години

Психопата *** бойко медотиев борисов е същия лъжлив български политик като останалите не напразно много хора в България се отвратиха и погнусиха от всички политици без изключения и затова избирателната активност на 5 октомври ще е много ниска.Но кой каквото си надроби това ще сърба

59

До 68

преди 9 години

Не, нямало е!Простотията е повсеместна благодарение на него.Неговата "ера" ще се споменава като "Ерата на малоумието, простащината и чалгата".

58

Наказвай Бойко

преди 9 години

Давай Бойко, само с турците прави коалиция и управлявай като до сега в ущърб на държавата, само така ще накажеш електората си. Кажи на жандармерията да ми троши кокалите и черепите като излязат да протестират против теб

57

Намериха и една ...

преди 9 години

... скучна, чиновническа, без всякаква визия неполитическа работа, да прави бюджета на комисарите и да подготвя договорите на подчинените им.Това може да го прави всеки счетоводител с полувисше и с квалификация личен състав.М/у другото, точно такъв беше предшественикът и.Пълен смях!

56

681

преди 9 години

Едно голямо НИЩО за България ,защото тези длъжности са назначаеми, а не избираеми т. е. всеки може да е там!

55

е аз

преди 9 години

не се гордея,че нищоговорещата сталинка е станала деветата дупка на кавала,какво ще направи за България,пак нищо -зеро,е това са бившите комунисти-омраза и нищоговорене,но не я мислете ще има парички и за правнуци,ама дали ще има и внуци

54

Анонимен

преди 9 години

Що не вземе да покаже на тези хора,как го бара,как се мята и да пали към Слънчака!

53

wc

преди 9 години

До Победа за ГЕРБ!!!!vie i vsichki partii na bolgaria ste olecitvorenieto na prostashtina chalga i nai dolna *** na sveta.

52

Анонимен

преди 9 години

Нашите управляващи са *** (най-меко казано) и никои от властта не го е грижа за народа! Идват на власт за да ограбят и заробват, но да видим: Бог поругаем не бива да е - господа политици.

51

Анонимен

преди 9 години

Борисов ще се върне на власт за да довърши това, което не успя - ГЕНОЦИДЪТ над БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

50

АНТИМУТРА

преди 9 години

вижте добре снимката и с ръка на сърцето кажете КАЖЕТЕ ИСТИНАТА: ИМАЛА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ПО-ГОЛЯМА МУТРА В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПО ПРЯКОР БУДА ИСКАРИОТСКИ!

49

Мачкай електората си

преди 9 години

От къде на къде ще върнете този на власт след като сте го свалили сами? Тези дето го избраха след това си деряха гърлата по форумите и на улицата, а сега същите ще гласуват пак за ГЕРБ, за да може отново да протестират против неговите изстъпления. Явно много ги възбужда тоягата, постната пица, безработицата, закритите училища, болници и т.н., както и орязаните бюджети и новите данъци. За това успех на Бойко и да им цепи главите като излязат да протестират, както през февруари 2013-та година.

48

Анонимен

преди 9 години

Дано кака Кристалина да направи нещо,че да върнат на бат Веждю паричките от КТБ! Че да не вземе да си посегне човекът! Няма да мога да го преживея направо!