65

Анонимен

преди 9 години

КриСталинка е заслужил агент на Ленгли. Така че Фашингтон ще я бута напред. В крайна сметка Путин ще и вземе мярката.

64

Емигрирайте!

преди 9 години

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предпроемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

63

Анонимен

преди 9 години

Качакубрата Сталинка подари едно чене и 5 000 лв на една баба в Аспарухово. Не е малко, чорбаджия да те дари!

62

Анонимен

преди 9 години

Новина от последния час-след като видяли погледа който метнала Кристалина на трезора на ЕС, хората са се отказали да я правят еврокомисар по бюджета.

61

акълмайстор

преди 9 години

"Има демографска криза,сметката не ни излиза!"Рече буля Кристалина,дойде мина...и замина!

60

Анонимен

преди 9 години

Това, че е българка с нищо няма да допринесе за просперитета на България. А тя не е чиста етническа българка, а еврейка ционистка, издигната не случайно на този пост от триполовите евроатлантически психопати, за да работи за унищожаването на България, което доказа с предишния си пост в ЕК. Тази жена ще бъде осъдена до живот след всенародната антиевроатлантическа революция, която назрява в България, за геноцид срещу българския народ и антибългарска дейност.

59

преди 9 години

Закасняхме силно да викаме и плюем срещу Русия. Вижте как се наредиха Поляци,Естонци,Латвийци. Формулата на успеха е : "Русия е виновна за всичко"........................

58

Николов, Русе

преди 9 години

Нямаше пари и за пострадалите от земетресението в Перник, които също така останаха без покрив над главата и то точно преди зимата. Земетресението беше от 6-та степен.

57

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

до 53Етнически тя може да се води българка, но илюминати и техните слуги нямат род и родина. Те са глобалисти - сиреч "граждани на света".Така, както едно време комунистите бяха интернационалисти.Те не милеят за род и родина.Те нямат чувство за национална принадлежност.Нямат национално самосъзнание на българи. Така че това назначение няма никакво значение за България.Никаква полза !Да припомня, че точно, когато въпросната другарка беше еврокомисар по бедствията в България станаха такива

56

Не ми пука

преди 9 години

Предателка! Снищо няма да помогне на България. Те тия комисари с абезродници, те се кланят само на парата.

55

ще си клати краката

преди 9 години

Кристалина отново ще си клати краката и ще получава голяма заплата!

54

www

преди 9 години

КАК ПЪК ИЗБРАХА ТОЧНО ОТ ТОВА ПЛЕМЕ - НАЙ КРАДЛИВОТО.

53

Николов, Русе

преди 9 години

Миналата седмица в медиите излезе новината, че ЕС спешно е отпуснал 2,5 млн. евро помощ на Гърция за справяне с последствията от земетресението в Йонийски море,, което беше от четвърта степен и стана няколко дни по-рано. Имало било исторически сгради, чиято мазилка се е напукала. А в "най-бедната страна на ЕС" - клишето което задължително присъства в западната преса, цяло градче и няколко села на практика престанаха да съществуват, хората им останаха без дом, а пари от Сталинка йок!!!

52

Българин

преди 9 години

БРАВО! Голямо признание за досегашната работа на Кристалина Георгиева, голяма отговорност за в бъдеще. Пожелавам Успех.

51

Анонимен

преди 9 години

Можете да си слагате минуси колкото искате, но "подобрителката" на демографията на България с повечко бежанци, не си е мръднала пръста за нито едно природно бедствие, сполетяло страната ни за последните 5 години. Айде викайте "Ура"

50

Анонимен

преди 9 години

Тази нито е българка етнически, нито ще представлява България по някакъв начин..

49

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Браво ! Сега, когато българка е шеф на бюджета България ще може да разчита на повече пари от Европа ...Дали ?!Колкото получи повече помощи, когато Кристалина беше еврокомисар по бедствията ! Сиреч никаква полза за България !Само банковата сметка на госпожата ще нарасне. България нищо няма да усети от това назначение.Аз пък си мисля друго. Щом тази текезесарка я избират за втори път на такива постове в ЕС, значи този съюз е много зле откъм умни и интелигентни кадри.Не е чудно, че затъва ..

48

АНТИ

преди 9 години

До МарксКристалната ще направи нещо добро за ционистите, колега!

47

ново двайсет

преди 9 години

и Слава Богу...Кристалина е началото на края на ЕС....

46

Анонимен

преди 9 години

alo Marsi, tuka Snikerskat ti doide da ne zems da izuvas oste ot vratata ce ste zamirise kato na kaca ot kiselo zele