19

Бай Илия

преди 9 години

След точка и запетая се пише малка буква, ***!

18

Анонимен

преди 9 години

Ako malcinstvata napusnat stranata bg za dve godini ste se unustoji

17

някой...

преди 9 години

само най- ***, ще гласуват за тия... просто нямам думи...

16

последния българин

преди 9 години

Детските и майчинските не трябва да се увеличават а да се премахнат. Никой нормален българин не разчита на детските, но пък заради тези детски римляните вече станаха повече от нас. Вместо детски направете по 200 лева стипендия на всеки ученик на месец за успех над 5,00

15

Б

преди 9 години

Владимир Зидаров , ченге от ДС -предложен за депутат от Със ДС през 1990 ((( Наследници на тази които са ни клали 500 години както сега колят в Ислямска държава журналисти . Ахмед Доган който предаде списъка на 1500 Български разузнавачи в Турското Посолство и от тях 39 избиха като кучета в Турция - за заслуга му дадоха орден Стара Планина 1 степен . За първи път усещам Доган че му е притеснено и ще му се пръсне сърцето , или ще го отровят неговите създатели или нещо ще става . Ще разберем (((

14

NORMALEN

преди 9 години

До SSGERB STE SE ODUPI DPC,ILI OBRATNOTO E BEZ ZNACENIE.DVETE PARTII IMAT EDNA OBSTA CEL:GRABEGI PLADNESHKI OBIRI.

13

лея

преди 9 години

За всичко това, което пишете имахте време да го направите, но нямате нито толкова ум, нито смелост, нито професионализъм. Когато предложите средната за страната пенсия да бъде заплата за народните представители, когато престанете да говорите за повишаване на ток, вода, данъци , когато гласувате да спрете субсидиите за партиите/крадени от нас пари/, когато спрете да криете кражбите в страната ни, когато заставите да си плащат разходите, както всички нас, можем да помислим за гласуване

12

Анонимен

преди 9 години

Твърдо подкрепям вместо детски да има данъчни облекчения за единия родител.Който премахне помощите за трайна безработица и детските надбавки смятам, че ще спечели много гласове на българите.За майчинството също. Или да се дава само при известен трудов стаж или да се опрощават част от данъците на работещия родител.

11

Анонимен

преди 9 години

Koy umrql ne razbrah

10

НА ТЕОРИЯ

преди 9 години

ОТЛИЧНИЦИ, НА ПРАКТИКА КРАДЛИВИ МАНИПУЛАТОРИ

9

Анонимен

преди 9 години

Люфтииии, такава коалиция може да има само без ваше участие. Вие сте крадлива ***, която съсипва България, съсипвате природата и крадете от където ви падне, срам за България сте вие.

8

ghdfgh

преди 9 години

Майка им да НЕ .... на тези ***. И ние търпим това?!?! Ако търпим сме си оФчици.

7

Анонимен

преди 9 години

До акудМожеш, и ще спечелиш, ама какво от това? Толкова е практикувано и доказало се през годините, че едва ли сегашните управници да са чак толкова *** да не се възползват - Divide et impera!

6

акуд

преди 9 години

Мога да се обзаложа с всички Българи , че ако на избори глауваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират....

5

Анонимен

преди 9 години

ДПС иска възможно най-много парламентарни комисии, за да върви грабежа по мед и масло...

4

драго

преди 9 години

ДПС е създадено от БСП, за да им помага в кражбите, като ги крепи във властта. Получи се така, че турците искат да открадне повече от комунистите и нещата загрубяха.

3

да

преди 9 години

Всеки, който не гласува предава България и помага на турците да крадат и с парите да създават средища на радикалния ислям без никой да ги закача, защото ТЕ са във властта.

2

SS

преди 9 години

Сега да видим кой на кого ще се надупи - ДПС на ГЕРБ или обратното съответно...

1

NORMALEN

преди 9 години

DA BADE ZABRANENA DPC.TOVA KOTILO VLIZA VRAZNI KOALICII S EDINSTVENATA ZADACA DA RAZRUSHAVA BALGARSKIAT POLITICESKI GIVOT.IZGRADI MREGA OTPREDATELI-ENICARI,VODENI OT GAGDA ZA VLAST I PARI.