105

С.С.С.Р

преди 9 години

До АКУЛОВВиж какво , социалните блага , боеспособната ни армия , пазарите ни , ПРОСТО СА СЕ ИЗПАРИЛИ , РАЗБИРАШ ЛИ ?????????? Ние даже нямаме думата за каквото и да е , Ние не само че не сме държава , ами надали ни броикат и за град в тоз ЕС !

104

до 158

преди 9 години

Какво е това США бе? Ти си някой смотан руснак и се опитваш да ни пробуташ скотобойната система наречена СССР. Мерси ния я преживяхме, от това няма по кофти организирано общество. Запомни го добре, няма по-кофти държава от СССР. Това дори не е държава това е ***, сортир за да ме разбереш руснако смотан.

103

С.С.С.Р

преди 9 години

До до 149Да почваме ли " демократичите " УБИЙСТВА " на США или викаш щом е от демократична бомба е простено ??????

102

до 155

преди 9 години

У нас всичко се прави абсолютно целенасочено в полза на Русия. Примера с Украйна, за няколко години руските шпиони в украинската армия я разбиха и я направиха абсолютно негодна. В резултат при нахлуването на руската солдатня в Крим, нямаше никаква реакция от редовната укр. армия, чиито генерали в Киев даваха заповеди на военните в Крим да се предават заедно с оръжието. Това наложи паралелно в движение да се създаде доброволческа укр. армия, а генералите да се вкарат на топло по затворите.

101

АКУЛОВ

преди 9 години

До С.С.С.Р 150БГ Е ЧЛЕН НА ЕС И ТОВА Е ДОБРЕКАКВО ТЕ ПРИТЕСНЯВА ?БЯХМЕ 45Г СЪС СССР СЕГА ЩЕ СМЕ СЪС ЕСЧАКАЙ МАЛКО ВИЖ КАК СМЕ БИЛИ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 7ГСЛЕД 1944Г НИЕ СМЕ САМО 7Г В ЕС А ТИ ТАКА СИ СЕРАЗБЪРЗАЛ В БГ ВЕДНАГА ДА ПОТЕКАТ ЕВРОПЕЙСКИРЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ ИМА ОЩЕНЯКОЛКО ПЕТИЛЕТКИ ЗА ДА СЕ ОПРАВИМТАКА Е БИЛО И СЛЕД1944Г ДОСТА ПЕТИЛЕТКИ САБАЧКАЛИ В БГ ДОКАТО СЕ ПОДОБРИ ПОЛОЖЕНИЕТО

100

Анонимен

преди 9 години

Ако руски гемий акостират във Варна и Бургас, и руската кубинка стъпи на българска земя ние какво ще направим? Самолетите ни летят само когато е хубаво времето. Никой няма да ни обърне внимание, просто ще преначертаят границата на ЕС да започва от Унгария. На дулото на руския калашник сме и никой не прави нищо. Българска армия? Не се знае какво означава това.

99

Памуков

преди 9 години

До Тервел 140Нали се сещаш ,че този завод в Калуга на Фолксваген е проект за инвестиция от много години и завода за двигатели е продължение на инвестицията, но след Крим,санкциите и спада на рублата с 20% положението е коренно променено.Така че тази инвестиция е замислена в добрите времена на сътрудничество м/у ЕС и РФ.Спадането на цената на нефта не е работа за един ден,една от причините за спада е и Китай който има спад на растежа и е намалил вноса и потреблениет,другото е от САЩ..има време

98

до 149

преди 9 години

Единственият виновен за войната в Украйна е Русия е нейния диктатор Путин. Ако не се бяха месили там където не им е работата, война нямаше да има. Путин се изплаши, че Украйна ще влезе в ЕС и ще даде пример и на руското стадо да иска същото. Това му беше основния мотив да разпали тази братоубийствена война. Крйно осъдително и срамно е поведението на путинова Русия през последните 9 месеца. Резултатът е налице повече от 10000 убити от тях над 3000 са руски граждани включително 2000 руски военни.

97

До 145

преди 9 години

Ееееее, аз пък тъкмо щях да си поливам цветята и си търсех лейка, намерих една, но за съжаление се оказа... куха

96

Анонимен

преди 9 години

До 147Баси, то кво излиза!? Цяла България е ходила в Гръчко на почивка? /без 2.5милиона,дето бачкат у странство/Бреййййййййй

95

С.С.С.Р

преди 9 години

ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС ДО *** - НИЕ СВОБОДНА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ ЩАТ НА ЕС ??

94

Анонимен

преди 9 години

Старата игра! Скарват две страни... докарват ги до война и до положение да изпаднат до там че да имат нужда от пари.... и хоп - чичо ти Сам ще наводни много скоро Европа с прясно напечатани зелени гущери! Изсмукаха си я от пръстите тая криза, за да кърпим разпрания *** на фалиралия САЩ!

93

до 138

преди 9 години

Интересно, че тези "гърци" с българските номера на колите знаеха перфектно български и караха в колона към българската граница.

92

Анонимен

преди 9 години

Ей, Одисейчо, да вземеш да прочетеш изповедта на американския професор Michel Hudson за ролята на МВФ и за заробването на държавите чрез него, и тогава се изказвай...

91

до 138

преди 9 години

Имам предвид, че си куха комунистическа тиква.

90

за 133

преди 9 години

До АнонименДО 128"Извинявайте, но нали не говорите сериозно."Напълно сериозно говоря. Народа верва на такива неща. Щом верва, значи е сериозно, или Вие искате да кажете, че народа е прос'!

89

Анонимен

преди 9 години

Какво стана със сваления самолет, господин Ръмпой?

88

Анонимен

преди 9 години

До 127Може би имаш в предвид коли с бг номера, щото много гърци вече карат такива!? А може би си се разходил до Аспровалта, Кавала!?

87

Анонимен

преди 9 години

Aвтомобилния пазар в северна америка е собственост на японците. Сега остава и германците да настъпят и за нискокачествените американски коли няма да остане нищо. САЩ защитават автомобилния си пазар по всевъзможни начини. Сподер вас кое ще е по - лесно - да изоставиш спечеления руски пазар или да спечелиш американския?

86

Памуков

преди 9 години

До Тервел 126цифрите не са важни,важна е тенденцията,а тя е лоша за немските возила в РФ.Това се дължи на 20% процентната обезценка на рублата и фактическото поскъпване по този начин,което възпира руснаците от покупки.1 барел нефт е паднал под 100 $ ..Добрия Чичо сам се грижи и за това.При добив на 10,5 млн. барела нефт дневно и спадане на цената от 115 $ за барел на под 100$,това означава голяма загуба за РФ.Някой ако иска да го сметне какво означава в цифри.