32

Kit Chelin

преди 9 години

Най са ми противни другарите като Росен, Бойко, Цецко, Цецка, които "лапаха" и се уреждаха по време на социализма, а сега са в първите редици на борци за демокрация за да папкат отново. И някои хора им вярват. Този образ говори за смирение сега когато настройваше хората един срещу друг, подкрепяше платени протести, обяви се против правителството. А сега неговите протестъри управляват и правят тотални чистки, вместо да организират честни избори.

31

Маркс

преди 9 години

Дякон Игнатий ни е завещал Чиста и свята Република, този свят човек е имал предвид, че ще има кандидати за царе и императори, ката Симо Горския и Боко Тиквата! На тези ще им кажа, че няма да им мине номерът!

30

ПРЕЗИДЕНТЕ,

преди 9 години

Смирението и търпението на българина е поставено на изпитание!Думата РЕФОРМА предизвиква погнуса у повечето българи. Защото я възприемат като смърт - икономическа, социално, морална и физическа.Политическата ни класа не признава друг интерес освен личния. Сега се тренира президентска република. Пак ще променяме формата...за да прикрием единственото съдържание - ограбването

29

Маркс

преди 9 години

*** да отвори темата за 3 март, ще падне мандръсане на феслийте от Мит!

28

Маркс

преди 9 години

Рустам ще бъде първия осъден за държавна измяна турски агент заемащ пост, който изобщо не заслужава.

27

Анонимен

преди 9 години

Плувньо,направи една мъжка постъпка! Гръмни се ........с метлата! С друго не ти отива!

26

Анонимен

преди 9 години

УСЕЩАМ ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА КЛАНЕТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ

25

санчо

преди 9 години

Що за човек би позволил на Рапона да му бие чембери на пресконференция? Какъв мъж си ти бе, Плевник, *** пребоядисана комсомолска! Разбирам защо жена ти не иска да я виждат никъде с теб, не ми е ясно обаче защо ние трябва да те търпим и секунда повече! Импийчмънт, оставка или каквото там трябва и си хващай пътя към Халкидики, гешефтар утрепан!

24

възмутен

преди 9 години

Този индивид отдавна трябваше да бъде осъден за национално предателство и държавна измяна! Няма нужда дори да се търсят и доказателства. Достатъчни са глупостите, които е недопустимо един уж президент да казва и прави!

23

Анонимен

преди 9 години

Троловете са ***, не си заслужава да си тровите нервите с тях!

22

Др. Дойнов

преди 9 години

Ако иска смиреност, Мая Манолова в усмирителна риза по време на кампанията. В противен случай - ламаринени крясъци в ефир.84149

21

Анонимен

преди 9 години

Къде отиде статията за съединението,търся я не мога да я намеря,тия пак се гаврят със България и българите

20

ak47

преди 9 години

Плевника е главният разединител на нацията, точно в деня на Съединението трябва в миша дупка да се крие, а не да агитира за ГРоБ.

19

Безпардонност с/у ..

преди 9 години

... "партията" на Простотията ГЕРБ.

18

bosnak

преди 9 години

***, ти промени хода на историята, ама вие си знаете с Тиквун

17

Анонимен

преди 9 години

*** долен

16

друг обективен

преди 9 години

Прав е Плевенлиев. Добре се е изказал. Коментиращите явно забравят, че доскоро имахме по-голям тумор, рушащ държавата - Станишев. Даже някой от троловете може да са му фенове на Станишката и просто така да си плюят по Плевенлиев.

15

Анонимен

преди 9 години

Смирение пред лъжите и кражбите ни *** долни

14

x

преди 9 години

За герб "реформа" е нов данък,такса или поскъпване на нещо.

13

Колев

преди 9 години

Одобрението за президента Росен Плевнелиев спада от 27% до 23%, срещу 40% неодобрение. За пръв път в историята вицето има по-голямо одобрение от титуляра. Такова недоразумение за президент досега не сме имали. Рекордьор си, Роска!