143

Анонимен

преди 9 години

е как народа нямало да плати , пък увеличават цената на тока?!?!? Ами тоя ток кой ще го плаща, алооо ***, народът ще го плаща. ИЗВОД- НАРОДЪТ ПАК ЩЕ ПЛАТИ! Лъжциииии и лицемери такива

142

Анонимен

преди 9 години

Ми кой ако не народа ще плати за повишението на тока? Вальо Златев? Цецка Винетката? Ваньо Танов? И това е преди изборите, смятайте после какво ще е........

141

до 167

преди 9 години

...'Увеличението на тока ще се лепне на герб..'увеличението на тока Е ЗАРАДИ ГЕРБ! и не само заради 1000 ВЕИ-та на свои хора, ами и заради неадекватната политика по отношение на белене, козлодуй, скандалите с русия и лукойл, лъгането на шеврон за шистовия газ, неплащането на задължения към тецове и мини. разбира се, не е САМО и ЕДИНСТВЕНО заради герб, има си предистория, но при тях нещата се прецакаха най-драстично, и то не заради световни кризи, а заради калинки и 'мишо-бировци'.

140

Анонимен

преди 9 години

с премиер пожарникар, народът се самозапалва....а независимият експерт орешарски даже не знаеше кой му назначава министрите и шефовете на агенции..странна работа, нещо не е наред в държавата..:)

139

Анонимен

преди 9 години

и какво излиза - бсп взеха едни европейски пари и ги раздадоха на свои хора, а хвърлиха малко трохи на народа. герб очевидно като по-нагли, не само взеха европарите, ами увеличиха данъците, замразиха доходите и взеха парите и бизнеса на хората. и сега пак се канят да го правят. и какво да им харесвам на тия?

138

До тъпитИ селИни

преди 9 години

Дет живеят у столицЪта.ЗнаЙти ли защо стИ ***?Щото и 5 лв да стане тока пак ще се редите на опашки да си го плащатИ.

137

Там са - управляват

преди 9 години

Гламавите ранобудничета, гламавите протестърчетата в момента папкат. Умно и интелигентно.За това беше всичко миналото лято. Който разбрал - разбрал, който не е - да е!

136

Анонимен

преди 9 години

абсолютно никога не съм гласувал за бсп, нито бих..но не разбирам и въпросът ми е принципен- как точно са ни 'затрили' бсп и орешарски през последната година? че преди тях нек беше на печалба и не се самозапалиха 20 човека? или че 60.000 не свалиха герб точно заради цените на тока? бдж и митниците цъфтяха, та връзваха? а икономиката преуспяваше, та затова пожарникаря обясняваше как имало световна икономическа криза, физкултурника арестуваше лекари, а дянковица раздаваше постни пици?

135

Анонимен

преди 9 години

да вдигнем цената на тока, не на бате боко и цветелинка ВЕИ-тата да почнат пак да правят 100% печалба, а?

134

Julis

преди 9 години

И кво става сега, ще изберем ГЕРБ за да можем да ги свалим след това отново. Звучи ми като пълна гавра с уважавана политическа сила ! ..... Харесва ми, аз съм ЗА! :)

133

Анонимен

преди 9 години

Е, как къде са протестърите.Единият е министър-председател,другият зам.министър,третият министър ,четвъртият и той,другите съветници......

132

Анонимен

преди 9 години

Къде сте бе протестъри. За това ли се пънахте цяла година. Добре ли ви платиха за свършеното. Е сега ще си ги вземат обратно чрез сметките за ток.Лошото е, че и всички останали ще трябва да плащаме за глупостта ви.А кака ви Цветелина и собствениците на американските тецове вече потриват доволно ръце.

131

кой

преди 9 години

КОй,кой назначи Щонов ? Кооооооойййййййййй ????????????????????

130

Анонимен

преди 9 години

До gost36кой си е стъпил на краката?родителите ми още обядват от милостиня там в мизия,а що се отнася за изборите драги сънародници,да се гласува само срещу пари,много пари,няма да ни оправят живота тия политици,10 бона глас,поне някой заем да си оправи бедния човечец..то се е видяло държава нямаме да мисли за нас,като кучета живеем,та ще лапнат кокала,само като си платят добре

129

Овчи "народ&quo

преди 9 години

Това е само за парлама, да знае после баце ви Боко колко може да ви го набие.....

128

gost36

преди 9 години

До Валентин А протежето на бойко *** в Европейска съюз Сталинка Георгиева нищо не направи за хората пострадали от наводнениета в България не даде пукнат лев за тях.Тези хора които бяха пострадали от наводненията в България си стъпиха здраво на краката благодарение на есемесите на състраделни хора.А за герберските *** те разсъждават също като своя лидер тиквунии за тях е по добре останалите българи да мрът за да могът по лесно да се докопат до власта

127

Анонимен

преди 9 години

Увеличението на тока ще се лепне на герб. Привържениците на герб се радват,че са взели властта,а другите ги псуват.Цялата държава знае,че те управляват.Да им е честито.

126

Анонимен

преди 9 години

При една алтернатива за Герб или ДПС-със сигурност гласа ми ще е за Местан. Бойковистите отново ни съдират кожите, след като обложиха и спестяванията в банките с данък за да строят магистрали, а сега да ядем асфалт. Герберското служебно правителство е началото на края им. Крадци.

125

Анонимен

преди 9 години

Бай *** си остана послединя *** и голтак. Това ще е дереджето ни докато ни управляват и си избираме бивши комунисти и милиционери.

124

Валентин

преди 9 години

В тая новина пълно с *** бе, щом не признават че БСП ни затри за само 1 година значи са пролетариати от партията на оня дето 20 пъти се закле че няма да става Евро Депутат а избега с *** газ.