82

....

преди 9 години

*****а им да *** човека си го каза какво да направят . Обявяват Нек в не състоятелност влиза синдик които може да разтрогва и да преподписва безумните договори и готово ама не все ние трябва да го ду***

81

крив макарон

преди 9 години

Като купя повече и по-евтино в г.за ли да си я запазя

80

Анонимен

преди 9 години

До антипазарноТОЧНО ТАКА ОТСТЪПКА ЗА КОЛИЧЕСТВО.ЗАЩОТО НИСКАТА СМЕТКА МОЖЕ ДА Е В РЕЗУЛТАТ НА КРАЖБА ОТ ТОК.ДА САНКЦИОНИРАТ КРАДЦИТЕ ПЪРВО А НЕ ДА ПЛАЩАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ НИЕ ИЗРЯДНИТЕ ПЛАТЦИ

79

Анонимен

преди 9 години

Чудят се каква глупост да измислят, за да не изхвърчи пак *** още през зимата, пак заради цените на тока. Затова това ще го приложат само за енергетиката.

78

Леле майко

преди 9 години

По тази логика ще трябва да направят центие навсякъде за бедни и богати - в магазините, за парно и вода, за градски транспорт, и т.н и т.н. Егати, само това ли можаха да измислят *** ви сороски кратуни бе!? Значи искате да кажете ще има бедни и богати, но по-скоро бедните ще стават още по-бедни, а богатите още по-богати и вие ще продължавате да си развявате байряка, както си знаете а???? Що не говорите за вдигане на доходите, за съсдаване на работни места и повишаване стандарта на живот, а?

77

антипазарно

преди 9 години

Всеки търговец прави отстъпки при закупени по-големи количества. Само кухителейки предлагат да се наказва купувача.

76

Евро-стандарт

преди 9 години

От гледна точка на стандарта на Европейската комисия и линията н абедност на Евростат, всеки човек с доход под 25 хиляди евро годишнов ЕС е беден.Т.е. всички в Бъгарлия са бедни.Този стандарт ли ще приложат???.Тогава никой няма да плаща нито ток, нито парно, нито вода.Захариева- Щонов - кухи *** сте!

75

Пенев.

преди 9 години

С *** ли измисляте такива умни идеи ? Също помислете за различни цени при хляба ,бензина,доматите, лютите чушки и т.н. ТЪРТЕЙ за нищо не ставате...

74

7

преди 9 години

Туй правителство уж само избори щеше да организира???? Имам усещането, че главната му задача е да вдигне тока на всяка цена. С надеждата, че това няма да се отрази на резултата на Тиквеника на изборите

73

Бай Иван

преди 9 години

Хайде моля ви се, като дойде Бойко на власт следващия месец и ДКЕВР ще е под натиск на измекярското правителство на Борисов. Да не забравяме какво направи Бойко като беше на власт - вдигна зелената енергия заради приятелката си Цветелина Бориславова, която я изкупува тази енергия, а с това увеличение на зелената енергия се вдигна и цената на цялата електроенергия.

72

Анонимен

преди 9 години

Сърдете се на комуно-башибозука дето свалиха Борисов с изкуствено завишени сметки за ток.Не може да кажеш на пазара "няма да вдигаш цените", за да угодиш на изкофелия си електорат и да не очакваш, че ще се стигне до криза в енергетиката.Те са знаели и за това пуснаха кокала точно на време.Накрадоха се, гепиха 10 млрд. кредити и оставиха властта в най-трудния момент - преди зимата, в тотален колапс.Добре, че бяхме "***" да им покажем, че са ***, щото всички други спите.Нещастници.

71

национал

преди 9 години

Цената на тока от бедни за богати !!

70

Анонимен

преди 9 години

ВДИГААААЙ,РОБА РАЗБИРА САМО ОТ КАМШИК

69

Петрова

преди 9 години

Как ще става, когато повече хора живеят в 1 апартамент?

68

Анонимен

преди 9 години

това служебно правителство е по-кретеноидно от миналото...

67

Къш служебниците

преди 9 години

Я да се махат тия корумпирани *** от служ-ебното правителствоот плевнята. Шеф на кабеларка ***, неуморна корупционистка Захариева и лигльото слуга на корпоративни интереси Плевньо, ще ми правят икономика и енергийна политика на гърба на изстрадали хора.Тия ни взеха съвсем на мезе.Къш, Къш, Къш

66

Анонимен

преди 9 години

хихих - демек за тия дето крадат ток -по малки сметки - ехххххх

65

Анонимен

преди 9 години

Като кажат, че човек с 1 хладилник, 1 телевизор, 1 микровълнова печка, 1 пералня и 2 крушки е богат това няма как да е вярно.

64

Анонимен

преди 9 години

Нали никой не си представя, че ще вдигнем цената на тока с баснословна сума, без да има защита---Напротив, ТОЧНО ТОВА си представяме! "Цена за бедни и цена за богати" не означава че бедните ще плащат по-малко. Означава че богатите ще плащат повече. Което от човешка гледна точка няма да реши нищо.

63

Пълна тъпня

преди 9 години

Че те в България най-богатите се водят по документи пълни просяци! Само си имат канали за трафик на дрога и хора на пралеля им, някое и друго бардаче с протутки на прабаба им, някоя и друга офшорчица на баба им, 1000 дка канабис на прачичо им. Никой от тях нищичко си няма... според НАП.Докато бедните направо излиза, че са страшни богаташи. Имат панелка за 20 хиляди, стар Москвич за 200 лева, и направо са богаташи в сравнение с мафиозо дето никакъв НАП го не лови.