221

коко

преди 9 години

Правилникза оправяне на демографската картина на България.Необходими документи за получаване на разрешение и проследявано документиране на деянието от органите чрез аудио и видео документиране . 1Декларация от желаещите,че имат намерение да извършат съвокупление.2Молба за разрешаване на провеждането на съвокуплението,като се посочи място и време ,за да могат органите да направят необходимата техническа подготовка на мястото. За получаване на разрешение трябва органите да пробват булката дал

220

1

преди 9 години

герб обещава,замразяване на заплати,пенсии,вдигане на пенсионната възраст на 80год.,5000км. магистрали,а на цветелинка ,много ветерници за ток,Родопите Странджа,Рила,и що къде има планини,всичките за нея.

219

Анонимен

преди 9 години

НИЩО НЯМА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА СТРАНДАРТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ,КОИТО СА 80 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. НИЩО НЕ ВИЖДАМ И ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА КОЖОДЕРСКИТЕ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИТИЦИТЕ,СУБСИДИИТЕ,ПРЕВИЛЕГИИТЕ И ГЛЕЗОТИИТЕ НА ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ. НИЩО НЕ ВИЖДАМ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПИЛЕЕНЕТО НА ПАРИ В ДЪРЖАВНИТЕ АДМИНИСТРАЦИИ И НАМАЛЯВАНЕ НА ПРЕКОМЕРНИЯТ ИМ БРОЙ !

218

Анонимен

преди 9 години

Ало, проба,как ме чуваш?Започвам:Обещавам----------------------------.Обещавам---------------------.Обещавам-----------------.Ало,пусни записа,че забравих какво казах.АЛО,ало!Май се развали микрофона.......

217

А вий сте

преди 9 години

И какво виждаме сега? Лоши хора, които рушат това, което се направи. Огледайте се и вижте какви са кварталните детски площадки,разбити и даже окрадени вратички и дъски, настилки. Е, кой е виновен. Виновни сме всички ние. Прав е Бойко. Материала е лош. И никога няма да станем европейци. Защото сме зли. Защото не виждаме хубавото,което се прави. Защото плюем от спортна злоба. Докога? Да дадем шанс на един човек от народа. Ако не върнете си Царя и бъдете щастливи.

216

А вий сте

преди 9 години

драскачи ***. Ако не беше ГЕРБ, други щяха да ви пречат. То с този негативизъм, който излъчвате нищо добре не чака БГ. Не виждате ли колко се промениха някой градове по времето на управлението на ГЕРБ. Слепи ли сте. Помните ли какви бурени и изоставени детски площадки и паркове имаше. А знаете ли колко училища вече са модернизирани и то в малките градове.А помните ли заколко време стигахте до морето. И още много придобивки се направиха. Стига сте ревали обвинявали. Бедни имаше и преди.

215

Ха-ха

преди 9 години

Тези щяли да оправят демографската картина! Представяте ли си човек, с капацитета на този от снимката как би подходил към въпроса?

214

ШибиРиби

преди 9 години

Аз обещавам че ще гласувам за ГЕРБ ако: Цецо влезе в кауша Боко свали ботуша Цеца влезе под душа и Искра започне да слуша

213

www

преди 9 години

ДА ЛИКВИДИРА ИЗЦЯЛО МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС..

212

Анонимен

преди 9 години

SAS TOVA SANIRANE SGRADITE SHTE STANAT KRASIVI I PRODALGITELNOST NW GIVOTA IM! DOBRE CHE E BOIKO DA POSTROI BG OTNOVO! PREDI NEGO V CENTARA NA SOFIA MIRISHESHE NA ***, BESHE UGASNO ! DO TURCKITE BALGARI? XORA STIGA STE GLASUVALI ZA DPC? NE VIGDATE LI CHE TE SA PODLOGA I KAKVOTO MOGAT KRADAT? TE NE VI ZASHTITAVAT A NQMA I OT KOI, TE NE VI POMAGAT! DPS SA NAPALNO IZLISHNI V UPRAVLENIETO NA BG!

211

реостат

преди 9 години

Дано Гроб никога да не вземе властта

210

Анонимен

преди 9 години

CAMO GERB,

209

ОООО-чевадно

преди 9 години

Полуобразована, да не кажа неграмотна е ***, която се възхищава на бандитските прийоми на ГЕРБ.За тях е важно да ти е дебел врата, да се "фукаш" с големи мускули и без свян да обричаш на глад и нищета образованите.

208

Без значение!

преди 9 години

Не е важно какво обещава ГЕРБ ! Важното е, че българите и България не ги чака нищо добро ако ГЕРБ пак се промъкне във властта! Те вече стъпкаха закона като на челно място издигат лице с присъда на първа инстанция! Всичката им работа е такава!

207

Анонимен

преди 9 години

Ще гласувам само за тези, които обещаят да се гръмнат веднага след изборите.

206

АНОНИМЕН

преди 9 години

КАКВО НАПРАВИ Г Е Р Б?! АМИ НАПРАВИ ТИ ДОСТА АПАРТАМЕНТЧЕТА. ТИ СИ ЩАСТЛИВ - ДРУГИТЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ.

205

Анонимен

преди 9 години

Обещават ни увеличение на тока,актуализация на бюджете,вземане на огромен заем от 6 милиарда лева,който ние ще плащаме,стягане на коланите,мизерия и хора търсещи спасение в отвъдното.Забравете за повишение на заплати и пенсии,за нови работни места,за нормална бизнес среда.Това ви обещават и със сигурност ще го изпълнят.

204

Анонимен

преди 9 години

Да се приготвят панелките за задължително кръвопускане/саниране/! От тях се чакат 2 милиарда! Нови данъци, токът стремглаво нагоре, стрижене, щавене, ново тупане на брашнения чувал, а честито!

203

Анонимен

преди 9 години

Ако искат да се гласува за тях, да сложат един единствен приоритет - премахване на корупцията по всичките етажи и оси на властта. За другото икономиката сама ще се погрижи...

202

БХ

преди 9 години

Обещават повече репи тикви и полисмени. Хора завършили академийте не трябва да се допускат до власта, видяхме ги що са прости.