77

тя

преди 9 години

Това какъв пост ще й дадат е от значение само за нея , носещо й съответното заплащане , нас не ни грее...

76

Калев

преди 9 години

Защо ли само на мене ми се струва че след шумните скандали с КТБ и Южен поток България вече я натикват в девета глуха на европейския съюз . Само аз ли виждам че вече никой не му пука дали тук живеят някакви хора . Тук само се иска ,само тук се пращат най-големите *** и най-големите глупости които могат да ни доунищожат . Въпрос : за какво са ни тогава евродепутати ? А за какво ни е Европа ?

75

Анонимен

преди 9 години

Лелееееееее БКП номеклатурата ще контролира данъчната политика и борбата с измамите. *** на тях това им е средата за паразитиране.

74

Анонимен

преди 9 години

Да стане мед.сестра - да оправя но Боко кръвното!

73

честит

преди 9 години

Не бива с лошо към леличката. Жената толкова може, толкова работи. Никой не може да надскочи себе си. Въпроса е защо *** Президентчето толкова попръцкваше и се пенявеше за "Еб..ти и големия ресор дето ще го получим " Па голем е. Няма по-голем от него.

72

Анонимен

преди 9 години

Честито! Да пожелаем успех на г-жа Сталинка.Борбата с измамите, ако може да почне от нашия политически елит.Ха дано ама на дали

71

пешо от мизия

преди 9 години

Тази лелка,колкото ни оправи бедствията,толкова ще оправи данъците....малийй..

70

тома неверни

преди 9 години

Явно,усмивки,които трябва да изглеждат кокетни,от застаряващи милфчета,не са достатъчни-нужни са-знания,упорство,себеотдаване.Лозунга::само ГЕРБ:,е само за у нас.Дамататръгва по пътя на Румбата-право в Аденският залив

69

Анонимен

преди 9 години

Сталинка поема към селото си

68

провал

преди 9 години

В ЕС няма обща данъчна политика - само си приказват за хармонизация на данъците, ама реално такова животно няма ! Това с борбата с данъчните измами звучи интересно, ама тепърва ще се прави сериозна нормативна уредба, която я мине - я не, защото интересите там са доста разнопосочни и страните с офшорни зони малко трудно ще позволят Брюкселските зелки да им пишат правилата ! Та така - измислен ресор, с НИКАКВИ реални правомощия, с 0 евро бюджет и нищожна администрация! Че то предишния й портфейл беше от порядък по-значим !!!

67

Да

преди 9 години

"Лошият" Станишев каза ли бре тикви ГЕРБераски че поста за външен министър на ЕС е за ПЕС и няма как да го вземе Сталинка. Боко *** си и *** ще си останеш по-*** от теб са само избирателите ти

66

Българин

преди 9 години

" Голям праз" какъв комисар щяла да бъде Кристалина.За България е без значение тя дали ще отговаря за външната политика или за данъчната такава на ЕС. Факт е обаче ,че Б.Б. и плювналиев "разтягаха локуми" как тя ще вземе "възлова " позиция ,как едва ли не тя ще определя"пътя на ЕС". " Краставици на търкалета" .Кой ни "бръсне за слива". С такива политици.

65

Анонимен

преди 9 години

До Василевривотрил таблетки от 2мг - 3 пъти дневнод-р Лектър 4-ти километър

64

до 85

преди 9 години

Те всички са фризирани само, че по комунистически стил.Създадоха си EU номенклатура и цицат неспирно.

63

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ОМРАЗА В КОМЕНТАРИТЕ .,.,. ЗЛОБАТА НА БЪЛГАРИНА Е БЕЗГРАНИЧНА.,.,,

62

гледам

преди 9 години

Погледнета снимката към статията по-горе, ето така изглеждат българите предатели. Усмихнати и фризирани в европейски стил. А как изглежда алчния политк, ами гледайте снимките на Волен, Тиквона, Хидроинженера, Съсела, Царчето и ще ви се изясни.

61

до 82

преди 9 години

Сталинка ако дойде ще посъветва да се вдигнат на най-бедните, че от тях се цица най-лесно?

60

BBisPedal

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! Профилът е Boyko Borissov! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

59

пфу

преди 9 години

Сега очаквайте скоро мадам Сталинка да дойде да ни посъветва да си вдигнем данъците

58

Анонимен

преди 9 години

тази гарга някой въобще за слива бръсне ли я ?