91

Анонимен

преди 9 години

До BBisняма да му го свалят бе - да не мислиш че не знаят кой е )))

90

BBisPedal

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! Профилът е Boyko Borissov! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

89

Анонимен

преди 9 години

за 10 000 лева гласувам и за арменския попзелено - ДА червено - НЕ

88

Анонимен

преди 9 години

Продажен и крадлив народ сме ние!

87

Анонимен

преди 9 години

Червенобуз Кольо, прави оферта за закупуване на една трета от гласовете на българския електорат за БСП.

86

Монархист

преди 9 години

Естествено, че бих си продал гласа, а с парите ще си купя еднопосочен билет за Западна Европа. Ясно е, че който и да дойде на власт няма да направи нищо за да подобри ситуацията. Всяко правителство се слага я на САЩ, я на Русия, я на ЕС. 25 години едно и също. А времето си тече, никой няма да ни върне пропиляните години в очакване и надежди. Стига толкова. Ако некой даде стотина лв. за него - ще го продам.

85

Анонимен

преди 9 години

Кънчо е ЛЪЖЕЦ!Зелено - ДА Червено - НЕ

84

Анонимен

преди 9 години

до 82 - абсолютно си прав -да дават не еднократно ами на месец докато са на власт- те така или иначе ползват държавата като своя, а пък тя уж се води на народа - да плащат наем ))))

83

Васко

преди 9 години

Ще го продадат естествено, защото на хората вече им е ясно, че който и да дойде на власт България ще затъва все повече, така че всеки лев е добре дошъл.

82

Божо

преди 9 години

Лесно е да се говори срещу директно купуване на гласове с кебапчета , дърва , заеми и т.н. По-трудно е да се говори срещу "купуването" на гласове чрез платени социолози, медии, "интелектуалци" !!! червен колю говори за едната страна , за собственото си участие в "схемата" - нито дума , мълчи като комунист !!!

81

ИСТ

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с този некадърник червен Колю.Не е никакъв социолог, а е червен некадърен манипулатор. Замърсявате сайта.

80

Анонимен

преди 9 години

Кънчо,Кънчо-много познаваш.Досега нито един път.Проучванията ти са като стръв за маймуни...Защо не се отдадеш на голфа-там може повече да постигнеш...и разбира се на борбата за социална справедливост,в защита на бедния ви електорат?

79

Анонимен

преди 9 години

ЗА КОЙ И ПО КОЛКО ?

78

Анонимен

преди 9 години

Дори нямам желание да си продавам гласа, защото парите, които ми предлагат са откраднати от мен и от други като мен. Проблемът е, че малко хора могат да си позволят да откажат тези пари, за което ги разбирам, животът ги е докарал дотам, а ги е докарал, защото гласуват за същите партии, които им осигуряват този живот. А най- лошото е, че няма партия, която да не купува гласове.

77

Божо

преди 9 години

Червен колЮ отдавна е продал не само гласа си , но и душата си !!!

76

anonimen

преди 9 години

znaete li zakvo davat parite te i bez vas mogat da si popalvat spisacite 4e ste glasuvali ,ma ot Evropata nali ima nabliudateli,6te kajat kvo stava tuka vioska izbiratelna aktivnost v spisacite,pak nikoi pred urnite 4e zatva

75

Анонимен

преди 9 години

шадап, червен ***

74

Уважаеми съграждани

преди 9 години

Вярно, в момента повечето сме склонни да се заблудим, че сума от 80 до 200 лева е добра. Но цените с времето само се вдигат. Това, което си купувах с 80 лева миналата година, сега струва около 120. Затова глобалните губещи от тази *** сме всички ние. Нас обират постоянно, независимо от реалните цени и инфлацията. Защото са ни оставили без перспективи. Това е най-страшното. Необходимо е наистина всичко това да спре! Но за да спре, първо трябва да го пожелаем.

73

Хемингуей

преди 9 години

Българинът трябва реално да избира между АК-47, паве, ***, кол или забвение !!!

72

Анонимен

преди 9 години

Лошо се подхожда като се обявява една и съща цена за всички избиратели.Трябва диференциран подход както се изисква от принципите на пазара.Например :за 50, за безработен бял - Х5, за човек с доход - дохода му х5 и съответно един глас на бял =5мангусти и тн - тогава ще има справедливост в пазарни условия - ))))