71

Анонимен

преди 9 години

Ако всички излезем да гласуваме ,Винету никога няма да дойде на власт!Зависи от Вас !

70

Варна

преди 9 години

Защо например не се приеме схема по-скъп ток през лятото и по-евтин през зимата ?

69

Анонимен

преди 9 години

Този път обаче може да има запалени, а не замозапалили се! Мислете с главите си, защото ходите по много тънък лед

68

Анонимен

преди 9 години

НЕМА ТОК!!!!Ше се палите през зимата *** , та да се греете ...като сърцето на Данко , Станишев и ОВЧия!ДА ВИ Е ЗДРАВЕ!!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Важното е да има демокрация и да сме свободни. Свободата и демокрацията са най-важни за човека, а не цената на тока. Сега сме свободни да си търсим работа, и ако имаме щастието да си намерим тогава сме свободни изцяло да се посветим да работим всеотдайно за повишаване печалбата на фирмата, свободни сме да работим всеотдайно за банката да плащаме ипотеката. Защото Arbeit macht frei! Да живее свободата и демокрацията.

66

antoniy84

преди 9 години

Как няма да се увеличи ,като последната година от управлението на бсп ,атака и дпс расипаха държавата, варианта да се излезе от кризата е герб !!!!

65

Анонимен

преди 9 години

каквото пося Станишев сега ще го жънеме и то през зимата

64

Анонимен

преди 9 години

Андреева какво стана с ваксините за децата покри се а твойта ....

63

Добър Гербер

преди 9 години

Който няма пари да се ПАЛИ от яд !!! ХААААСамо Герб!!!

62

Анонимен

преди 9 години

'БЕХ е МОНОПОЛ,в услуга на руските енергиийни интереси" ХАААААНяма по-*** гербер !! ХАААНяма нито едно руски ЕРП !!" АЕЦ Козлудуй" произвежда най-евтиния ток в БГ , в 10 и 100-ци пъти по-евтин ток от останалите централи в България

61

Анонимен

преди 9 години

Тиквата може да не избута и тая зима хахахха

60

Анонимен

преди 9 години

Герберасткият терор започва отново

59

123

преди 9 години

До ЩО СЕ ЧУДИТЕ ,БЕ..Ши си или платен гербераст или неграмотен ***! Какво да направи БЕХ, когато ценовата политика, реализирана в законите на РБ са в полза на обирджиите-енерго-мафиоти от ЕОН, ЕВН и т.н.! Трябва да се бутне в законодателството!

58

ЦвЪтелинка

преди 9 години

Който не може да си плаща тока ,давам кредити :)

57

Абсурд!

преди 9 години

Ако са решили токът да поскъпва, то това е престъпно решение. Престъпно е, защото то прехвърля неефективността на действията на самите евнергийни фирми върху потребителите. Т.е. колкото по-неефективни са самите енергийни фирми, то толкова повече им се позволява те да бъдат неефестивни, а тяхната неефективност да бъде плащана от потребителиете.Т.е. енергийните фирми получават повече, защото произвеждат и доставят тока по-зле.Има ли някой, който да работи неефективно и да получава за това повече

56

енергетик

преди 9 години

БЕХ Е МОНОПОЛ , в услуга на руските енергийни интереси на Балканите!Разбийте МОНОПОЛА В ЕНЕРГЕТИКАТА ---ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА!ПРОСТО , НЯМАТЕ ДРУГ ШАНС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

Интел. протестиращ

преди 9 години

-Нас цената на тока не ни интересува ОСТАВКА, ОСТАВКА. Кой? Кой?

54

Дойн

преди 9 години

Цяла година ЕРП-тата си траеха, имаше наказателни процедури, не превеждали на НЕК, сега с това служебно правителство си вдигат тока без дори да питат! Отделно си искат 18-20 %, да им се признават разходите по презумция ( самолетни билети за всекидневните пътувания на чехите от ЧЕЗ, 5-звездни хотели, почивки на море и наеми на лимузини формират цената на тока според ЧЕЗ)Чака ни интересна зима ако това им остане като модел на поведение...

53

Анонимен

преди 9 години

Добре ми е така,само Герб !!

52

Димитър

преди 9 години

Бреййй, лятото с 10%, зимата със 7%... прекалявате вече, но интересно защо сега народа не е по площадите?