49

Анонимен

преди 9 години

Ама ако ягуара Алонсо беше ибил някое дете? Ако баба ми имаше х*й, щях да и викал дядо.

48

Отвратен

преди 9 години

Убийството на Алонсо било престъпление. А държането му в клетка не е ли престъпление!? Относно ловците- това са най- просташката, елементарна, безскруполна и подла прослойка от населението. Обзалагам се, че с удоволствие биха стреляли и по хора, но просто закона не им го позволява.

47

HIENA

преди 9 години

SORI ZA PISANETO,TIQ NE SA DOBRE KATO BB,

46

@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Прокуратурата остана без работа ли?! Няма ли други важни неща за решаване, като всекидневното ограбване на държавата от политици и прочие, та се занимава с убийството на животно?!Прах в очите е това, драги ми заспали съграждани!

45

Анонимен

преди 9 години

Снимката на ловджията със ягуара, като трофей, мисля че обяснява всичко дали е искано да се приспи или да влезне в нечия ловджийска история. За пореден път, ловджия показва, че не е са от най-умните, без да ми се сърдите.

44

Анонимен

преди 9 години

има закони за хораима за животниизлишно е противопоставянетода се наказват ефективно и при 2та случая за насилие,за неспазване на закони

43

Анонимен

преди 9 години

Че 30-40 метра МАЛКО ЛИ СА?!?! Признайте, че пияните ловджии са мъже само на масата и при вида на 50 метра пред тях глиган или друго животно се на*рат. Вкарвайте го този псевдо ловджия в затвора за някой друг месец за поука на останалите. А кметът, който е издал заповедта за стрелба да бъде отстранен от длъжност с глоби и лишаване от право да заема държавна длъжност за 50 години. Да ви се*а на скапаняницте. Цялата държава е пълна с такива!!!

42

www

преди 9 години

За убито животно - реакция.За убитото в Стара Загора дете, убиеца е на свобода и вече никой не се интересува. Но .... такава ни е държавата. Всеки гони сензации. Няма какво да се каже, всички си го знаем и чакаме някой друг да намери решенията. Жалко.

41

Анонимен

преди 9 години

хахахатака става като назначавате прокурори с "конкурс"и най-вече завършили разни свободни университети

40

Харалампито

преди 9 години

Този свят е полудял! Обичам животните, ама още повече обичам децата си! Представете си какъв шок биха преживяли децата, а и цялото семейство, ако срещнат див хищник при поредната си разходка в парка! Да не споменавам, че на ягуара му викат невидимия убиец и без проблем може да се справи с възрастен мъж, а какво остава за малко дете. Някои май са забравили, че сигурността и безопасността на гражданите е на първо място...

39

До рускиня

преди 9 години

Скрий се животно, че си срам за рус. нация.Тъпо парче...

38

Анонимен

преди 9 години

От прокуратурата в Ловеч днес съобщиха, че образуваното досъдебно производство е срещу неизвестен извършител.???

37

ии

преди 9 години

Интересно ме е каде се намират кожата и главата ?

36

АЗ

преди 9 години

ПРИСЪДА..ИНАЧЕ СЕЛСКИЯ *** ДЕТО Е УТРЕПАЛ ХАЙВАНЧЕТО ЩЕ СЕ КИЧИ ЦЯЛ ЖИВОТ С ГОООЛЯМАТА СЛАВА ЧЕ Е УБИЛ ГОЛЕМИЯ ОПАСЕН ЧОВЕКОЯДЕЦ ЯГУАР..А ОТ КОЖАТА МУ ЩЕ СИ НАПРАВИ КАЛЪФКИ НА СЕДАЛКИТЕ НА 20 ГОДИШНИЯ ГОЛФ..И АКТУАЛНИ БИКИНИ ЛАЙНОРЕЗКИ ЗА ДЪЩЕРИЧКАТА..

35

Анонимен

преди 9 години

то същата работа като СЕМ с оная песен

34

Анонимен

преди 9 години

Излишна радост.Прокуратурата го прави от т.н.срам.Вдигна се много шум затова.Имаше до сега толкова фрапиращи случаи на влаченото куче и т.н.Слагат глоба и това е.Насилие с глоба не се бори.Ефективна присъда само!Да се научат и плашат и др.евентуални извършители

33

Иха-а,

преди 9 години

В прокуратурата доста дълго си чоплиха в носовете и след като извадиха туй-онуй, казаха тежката си дума

32

Анонимен

преди 9 години

НЕ е ако беше убил.Той не знаеше какво се случва.Проблема е,че те отидоха готови за убиване.А убиеца е ловеца.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2014/09/02/prokuraturata-ubiistvoto-na-alonso-e-prestyplenie.237588#comment-newest

31

Анонимен

преди 9 години

Омръзна ми да чета за Алонсо!Ако беше наръбал децата ви,друга песен щяхте да пеете!Сега лицемерничете изпълнени със състрадание към една дива котка,а за хората,които пострадаха от наводнения и тънат в мизерия изобщо не ви пука.

30

Анонимен

преди 9 години

Голяма работа за звяра, важното, че няма пострадали или изядени. А иначе точно затова не можем да се оправим, защото слагаме животните над хората, а трябва човешкият живот да бъде безценен, буквално!