138

Деси

преди 9 години

баси и касапската физиономия

137

разум, съвест...

преди 9 години

ДО 160Разбира се, че всичко, което си написал, е притеснително. Но още по-силно ме смущава фактът, че за всичко обвиняваме ***. *** ли окрадоха КТБ? И *** ли са депозитите в тази банка, и кредитите?А за протестите - българинът протестира само срещу пост или пари.

136

Маркс

преди 9 години

до другСваляй феса като пишеш за Русия, куче!

135

друг

преди 9 години

Русия ни била хранила.... в Русия хората в момента гладуват и магазините им са празни като преди 20 години... питайте някой живеещ там... ес ако не беше сега щяхме да вземаме по 10 долара заплати, както беше 90те преди да тръгнем по европейския път...

134

Гласът на народа

преди 9 години

Труск е главният виновник за ескалацията на Майдана, снайперската стрелба и гражданската война там. Жалките му опити за създаването на Велика Полша ще доведът за унищожението на планетата Земя.

133

ментето

преди 9 години

а в Мизия 10 души умряха от инфаркт при гледката на порутените им къщи , все стари хора които няма как да изкарат зимата .

132

DO 160

преди 9 години

Добре бе скъпи братя Българи . Вас не ви ли притеснява че *** колят и бесят старите хора по селата. Не ви ли притеснява че крадат със фалшиви проекти парите за детски градини ,училища на вашите деца .Не ви ли притеснява че родителите ви живеят със 100лв.на месец другите ги дават за лекарства .Къде ги тия 100.000 хиляди притеснени привърженици да блокираме орлов мост . На имигрантите ли ще чакаме ,тука хора не останаха ли. Няма ,няма кои това е истината оскотяхме

131

Анонимен

преди 9 години

До @151. И България загива! Разбираш ли го това изобщо? Заради твоето удобство, една нация ще изчезне-----------как да не го разбирам, всеки го разбира, докато търся съмишленици живота си минава, за 15 години в сащ постигнах това което в българия ще ми трябват два живота. българия е един придадък на русия, всичко е под контрола на руските газови и нефтени мафии. само чети коментарите, идолизира се един човек който създава война между хора от един и същ народ.

130

ДО 156

преди 9 години

Нали точно за това говорим . ТОВА И БЕШЕ ЦЕЛТА. На политиците не и трябва силен ,интелигенте и знаеш народ . На тях и трябва просто,бедно и отчаяно малцинство . Така ще бъдат несменяеми. Нали те съботират вече 25 години всякакво развитие на страната. Вие знаете ли някои милионер /бизнесмен / които да няма политическа протекция . НЯМА ТАКЪВ

129

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Този поляк е евреин! Надявам се, че не ви учудва? Сатана стяга редиците на армията си от *** за последната битка при армагедон!

128

zizi

преди 9 години

този Е КРЕ.ЕН!

127

@151

преди 9 години

Среди и закони се СЪЗДАВАТ! Като нещо те притеснява, намираш 100-200 хиляди съмишленици, правиш си седянка в центъра на София и законът се появява. Защото като блокираш столицата, *** няма как да усвояват пари, и правят каквото поискаш. Като 2млн. от твоите потенциални съмишленици са в чужбина, нищо не можеш да направиш. И България загива! Разбираш ли го това изобщо? Заради твоето удобство, една нация ще изчезне. Ако не бяхме единаци, а отборни играчи, нещата щяха да са други.

126

(не)случаен минувач

преди 9 години

Държавникът, от който се нуждаела Европа... смех батеее... ама смех...един ***, движен от умраза към една велика държава не може да бъде принципал на Европа... нали сме християни (поне така си мислим) - движещата сила трябва да е ако не любовта, то поне визията за бъдещето... на поляци и българи трябва да се забрани да заемат ръководни длъжности в ЕС - те са американски мекерета...

125

Анонимен

преди 9 години

ЕС няма бъдеще. На върха в ЕС са най-корумпираните и *** хора. Сега взеха да скачат срещу Русия, забравили поговорката, че срещу ръжен не се рита. Запомнете от мен, Путин вече ви го сложи, колкото повече мърдате, толкова повече ще ви влиза. По-добре ЕС да се извини на Русия, да признае, че са слуги на САЩ, и да почваме наново да градим добри отношения. Иначе си отиваме от този свят за дни. Без Русия няма Европа. Русия може всичко и Русия ни храни.

124

me

преди 9 години

На на последно място, заради избягалата интелигенция, минималната заплата е още ~300лв, ако тези хора бяха тук, те щяха да обяснят защо всички ще спечелят ако тя се вдигне. Ама ги няма. Ако тия 2 млн. души бяха тук, а не там, щеше да се протестира до кръв и да се изметат ограбващите ни ***, статистически щеше да има по-голям шанс за нормални политици, а не тъпоумни зеленчуци. И заради тях, не се въвежда уседналост и за парлам. избори, и отваря вратата за 120 секции в Турция! Е, благодаря!

123

zizi

преди 9 години

оф голяма какалашка ни 4ака сега и поляците станаха фактор не няма по голяма простотия от европеиската,. новата лудница се нари4а европа и хубавото ве 4е като стане белята оня в кремъл спокоино ще гърми подред хора гответе се! кошмара маи няма сда го избегнем

122

преди 9 години

Това е поредният шут от източна европа издигнат на запад за да ни се присмиват зад гърбовете ни. Хвърлят ни един кокал и гледат как се изяждаме едни други.Този клоун няма да има реална власт и ще произнася фрази,който предварително са му написани.

121

Анонимен

преди 9 години

Путин е в паника! Бяга чак в Далечния изток уж да открива магистрали и да прави първа свръзка на газопровода към Китай.

120

до 150

преди 9 години

Много хубаво си го написал сега го направи като писмо на хартиен носител и започни да го изпращаш на другарите. Боико Борисов ,Сергеи Станишев, Доган,Местан,Плевналиев и така на татък ти ги знаеш по добре. За да си говорим истината нали така искаш.

119

Анонимен

преди 9 години

До meбе никой не ще да живее в тая *** , как да ти я създам тая работа като всичко е приватизирани от мутри и комунисти, как да правиш,бизнес като ще дойдат да те изнудват с бухалки. то трябва да има среда , трябва държава , закон...