9

Анонимен

преди 9 години

Великобритания е предложила Русия да бъде извадена от системата SWIFT,май ще стане доста интересно

8

до 5

преди 9 години

Грешка моето дете. Украина беше ядрена сила след разпада на СССР .Трябваше да унищожи ядреното си оръжие разбира се като получи гаранции за цялоста и сигорноста си от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ ЧРЕЗ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР .Сега светна ли се . Ние също нарязахме нашите ракети и 10 годишни самолети МИГ 23 срещу обещания които все още не са испълнени за това лично аз на тия не и вярвам или скъпи сънародници както нашите деди ние пак ще бъдем сами срещу всички съвсем скоро

7

до 5

преди 9 години

защо да не може да се анексира? фащ как го прави постоянно и непрекъснато предизвиква военни конфликти в държави, които имат енергиен ресурс?! нали те наложиха измислената псевдодемокрация, заради която още се трепат в арабския свят! и някак си не мога да вярвам на думи, изречени от единствената държава със абсолютен световен рекорд по избити цивилни /хирошима/, само за да покажат на другите, че имат най ужастното оръжие и да си избият малко комплекси!

6

макето

преди 9 години

повратната точка дет дума Барозу отдавна е премината твърде много кръв се проля

5

Анонимен

преди 9 години

И как точно ще уплашите Русия и ще отстоявате европейските си "ценности" г-н Барозу ??Като организирате мощен гей парад на майдана ли ??Или ще пробиете руското ембарго ,като обстрелвате Кремъл от космоса с полски домати ?

4

Анонимен

преди 9 години

Prodavam Lada "Samara " zapazena , socialno slab sum ,pomognete bratq rusofili.

3

Анонимен

преди 9 години

и като как, аджеба, евроГейския съюз ще защитава своите принципи в държава, която НЕ Е член на този съюз? и защо не защитава своите принципи и в северна африка, например, или в уганда, заир, северна корея...?

2

да се чете :

преди 9 години

"Ако Русия продължи с опитите си да стабилизира (Източна Украйна), мисля, че ще е правилно да бъдат засилени санкциите, но ... "

1

Анонимен

преди 9 години

И как...............