228

UFSY

преди 9 години

До СпонгиПо официални данни са под 200 000, в най-добрия случай са 300 000 и какво направи МВнР за да ги защити? Пък като гледам какво става в запорожието и други области с компактно българско малцинство и партизанските действия и протестите срещу хунтата... нещо олекваш...

227

UFSY

преди 9 години

До АнонименТака е. Само не разбирам, кое са пропуснали демократите? И какво имаш предвид...

226

Snorky

преди 9 години

Хахахаха колкото и Русия и Казахстан са един народ! Тоя завоевател кого си мисли че заблуждава?!

225

Анонимен

преди 9 години

водката му е малко ...

224

Анонимен

преди 9 години

Значи щом са един народ , дайте да освободим украинците от ...украинско робство ! Евалла бе , Путин ! На вас комунистите демагогията май , в ДНК то ви е пробило !

223

UFSY

преди 9 години

Дали са един народ, не знам, но трябва да имат право хората в Украйна на самоопределяне...

222

Анонимен

преди 9 години

България и Македония, Гърция и Кипър, Турция и Севернокипърска турска република, Румъния и Молдова, Русия и Украйна- народи говорещи на един език в различни държави. Поинтересувайте се от историята на Украйна и ще раберете защо Путин твърди горепосоченото. И разберете, че Крим винаги е бил руски- Крим за Русия е все едно Родопите за България.

221

садфгасгд

преди 9 години

не мога да разбера защо всяко изказване на Путин е свързано с псуване по българските русофили това че обичаш един народ и традиции както и азбука която са взели от нас православни като нас с език почти същия като нашия не значи че му обичаш диктаторите ,е не симпатизирам на американски *** и там тем подобни които се *** в гащите когато виждат руски изтребител на хоризонта просто ако не беше ръшъна сега щяхме да сме турци трябва да е ясно неблагодарници

220

33333

преди 9 години

МАКЕТАТА СА ГАДНИ КОЛКОТО УКРАИНЦИТЕ, ЗАЩОТО ИСТИНАТА ИМ Е НАЯВЕ, НО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РОБУВАТ НА ЛЪЖАТА. А С ТЯХ СМЕ СИ ЕДИН НАРОД, ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ, КОЛКОТО И ДА ГО ОТРИЧАТ. ОТРИЦАНИЕТО НЕ СЪЗДАВА ИСТИНАТА.

219

55

преди 9 години

Вярно е че са един народ ,обаче в две отделни държави.Е това трябва да разбере Лилипутин...

218

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да заяви или каже Путин, не трябва да му се обръща никакво внимание, защото това е заявление на един углавен престъпник, който все още успява да се скрие от закона. Скоро ще попадне в ръцете на правосъдието и ще получи полагащото му се възмездие, българските русофили трябва да бъдат абсолютно сигурни в това.

217

Анонимен

преди 9 години

До 33333Аз не искам да ме сродяваш с гадните макета,а не мисля че украйнците вече ще се обичат с руснаците след като Путин ги раздели с тази война.

216

bravo..

преди 9 години

a,sega puti da priznaes i da varnes krim-tova tam sastaro,cisti balgari-a, netatari,davarnes putin i drugi bg zemi,mamka vi kravolocka-vsicki steednakvi,piete krav ot naroda......

215

33333

преди 9 години

РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ НА ПРАКТИКА СА ЕДИН НАРОД". СЪВСЕМ ПРАВИЛНО- БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ СЪЩО, САМО ЧЕ СЕГА САЩ ЗАМЕСТИ СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ И НЕ ДАВА ВЕЧЕ ДУМА ДА СЕ ОТВОРИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС. МЕЛЕЗИТЕ И ГЕНЕТИЧНИ *** ОТВЪД ОКЕАНА НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ИМА СИЛНИ НАЦИИ В ЕВРОПА И ОСОБЕНО НА БАЛКАНИТЕ- ОСВЕН ТУРЦИЯ.

214

Анонимен

преди 9 години

Ами по логиката на Одисейчо ние сме турци,щото 500 години сме онождани яко (то си е така де ) :))

213

Анонимен

преди 9 години

До кога ненормалните хора ще плюят по Путин и ще управляват света ?? :)

212

Анонимен

преди 9 години

До кога нормалните хора ще търпят тая талмудистка *** наречена Путин.

211

Анонимен

преди 9 години

"Украинците и руснаците са един народ, заяви Путин"Ами елементарно познание на историята,ще го потвърди това !

210

Анонимен

преди 9 години

Един ден и китайците така ще кажат: Ние и руснаците сме един народ.Тогава ще видим кон боб яде ли :)

209

чукча

преди 9 години

Руснаците и чукчите също. - чукча не читатель , чукча писатель