92

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да се въртим зависимостта ни от енергоресурси ще си остане, това е ясно за всеки който не е пълен ***. Даже цялата газ да идва от Либия да речем, тя един ден пак свършва и пак опираш до руски ресурси. Сега поне имаме коз че плашим че може да си сменим частично доставчика, а тогава ще сме още по-зависими. Но никой не гледа в перспектива. А суровините бързо свършват.

91

Анонимен

преди 9 години

Русия не е демократична държава, а Турция още повече, но наш прецедент офшорлийксов не се свени единствен от Европейския съюз да се нареди до изключителния диктатор...Абе ей, ще ни изключат от Европейския съюз или ще ни турнат не на втора скорост, а на командно дишане... Маргарита Попова президент, президент!

90

Анонимен

преди 9 години

по-добре коментирайте с колко ще надуят тока, Европа ще намери път към мира, макар и малко късно.

89

до 114

преди 9 години

лично аз не се съмнявам в това. Но да сме обективни - някакъв коментар за майдановските изстъпления, за Сашка Белой, за неговото убийство при арест от новата власт, за да не разкаже на процеса някои работи, за изгорените в Одеса, за другите избити, за стрелбата с танкове по жилищни квартали. Или "Сидни" е Мусагеница и така тролене. :-)Защо тръбата не се вземе от ЕС и тн

88

расимето

преди 9 години

Реджеп ага, чакай да ти олижа пода. Няма нужда от хигиенистка. Така и така съм дошъл. :-)

87

Анонимен

преди 9 години

С по-социалната си политика даже и от БСП с разумната си икономическа и външна политика Германия е лидер на ЕС. Имаме нужда от нормална дясна и лява партия. Иначе мафията и олигархията чрез своите най-разнообразни платени слуги непрекъснато ще ни съсипва. Ангела, спаси ни от невероятните разбойници. А че мира ще го постигнеш с балансирана политика в това няма и съмнение.

86

Анонимен

преди 9 години

Дали си видял датите на снимките или поне куде са направени? Предполагам, че не -нямаше да ни обясняваш за тях!И като си заговорил за снимки - дали си виждал снимките, които ни обеща ЦРУ и Псаки, на малайзиския самолет? А как го свалят с прашки новорусите?А нещо за "черните" кутий на същия самолет? Нали ги на казвахте руснаците за това?

85

Смях в залата

преди 9 години

ЕС остана да забранят доставките, освен на хранителни, и на други стоки в Русия.

84

до 110

преди 9 години

Кипър може да снабдява с природен газ България и други централноевропейски държави, за да се намали силната зависимост на региона от руски доставки.Кипър може да играе "важна роля" в бъдещия "коридор север-юг", снабдяващ с природен газ централна Европа през Гърция, предаде АП в понеледник, цитирана от БТА.България не може напълно да замени руския газ, но има възможност Кипър да стане бъдещ доставчик в средносрочен план....ХА..ХА

83

демократ

преди 9 години

Хубавото от цялата работа е че ще има много руски вдовици.Виж в новата ислямска държава търсят женско попълнение.....ха..ха..хаВ света няма празно...

82

бай бацо

преди 9 години

Добре де, ама идва зима.Та,тази лелка да не мръзне с нейни граждани като при Сталинград 1943г.

81

Членска карта №7

преди 9 години

До демократМного добре знаят краварите, че спорът на високо ниво с Русия, няма да мине по сценарий на СНН, това ще е селски кютек и много ще боли! Не е за нежни души тази работа.

80

Членска карта №7

преди 9 години

До демократПрибави и жертвите от самолета който бе свален с ракета произведена в Русия. Промит мозък!

79

демократ

преди 9 години

Русия е на път да стане втори Виетнам....ха..ха ще трябва да наблягат на кучешко с ориз..ха..ха Тия бледолики ще почустват ленинград в реалити шоу и CNN ще предава бигбрадара да се кефим...Както са убили 7 000 000 украинци през 1932г.

78

Членска карта №7

преди 9 години

Просто САЩ минаха всички прагове на търпимост от страна на Русия. Сега е ред да се смятай не в долари, а в трупове! Да видим кого по-рано ще го заболи и ще каже Стига!!!. Аз залагам, че няма да са руснаците! Това не ви е холивудски филм, кавалерията и да дойде, едва ли ще помогне в степен да сте доволни!

77

Анонимен

преди 9 години

Тази сбръчкана бабичка знае ли ,какво означават ответните санкции на Русия срещу немските автомобилни фирми?

76

Членска карта №7

преди 9 години

До до рулетковМоже и да умре в бункер! Но едва ли ще дочакаш релиз от Ройтер или СНН!

75

ivo

преди 9 години

До РУЛЕТКОВ 93По принцип си прва , но прекалено скъпо излиза на човечеството всеки път спасяването на сащ.Ако искаш почни да ги броиш започваки от Хирошима и Нагазаки , минавайки през Виетнам и Кореа , в по- нови времена търсейки Югославия .Впрочем статистиката на ООН какво казва за цивилните жерти в Ирак , Либия , Египет след като им наложиха ,,демокрацията"...

74

Членска карта №7

преди 9 години

До РУЛЕТКОВЗнам, че не си падат! По тази причина ще си си налагат черните *** зад Океана!

73

до рулетков

преди 9 години

На *** му остава един ход на руската рулетка.....ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ. Че ще стане за смях пред целия свят да умира в някой бункер като Кадафи и останалите диктатори...Тогава и в мавзолей няма да го сложат.А той иска да бъде легендарен защото джуджето страда от липса на мъжественост.Даже и жена му тръгна да търси як мужик.