318

407

преди 9 години

руското държавно ръководство повтаря грешките на съветското от афганистанската война

317

Анонимен

преди 9 години

навремето в Афганистан ги набута британската и щатската агентура в политбюро на СССР, това стана въпреки категоричната позиция на военното разузнаване на СССР за ненамеса в Афганистан. сега на ход е китайската агентура в Москва.

316

406

преди 9 години

абсолютно, големите губещи са русия и украина,по малко губещи са запада,обаче големия печеливш ще е китай. китай и русия имат териториален спор. китай се нуждае от пространство и гледа към Сибир. това няма да стане военно а с икономическо и етническо проникване плюс подклаждане на сепаратизъм в русия. това е официалната китайска доктрина. така че нека русия се изтощава и изолира, големия дракон ще изчака своя миг

315

Анонимен

преди 9 години

ангажирането на русия военно в украина е жестока груба грешка. единственият печеливш ще е китай. китайците вече в прав текст са поискали от русия връщането на 1.6 млн кв км отнети им от русия през 18-ти век. от друга страна русия отрови отношенията си с братския славянски украински народ за 100 години напред.

314

Анонимен

преди 9 години

антихристите изпратиха мюсюлмани чеченци срещу славянска украина.

313

Анонимен

преди 9 години

Сега руснаците ще видят , ще видят те ,като им скочат американците в гръб : Един десант, втори ,трети ... леко заобикаляйки С Корея ... и руснаците ще тръпнат -друг път невидели в едно да се бият жълти , черни и червени ...тук таме и бели!

312

Анонимен

преди 9 години

застаряващата юдеиска вампирска банда в кремъл се нуждае от млада кръв

311

Наблюдател

преди 9 години

Я , Порошенко ли го е казал това , че той от месеци все руски части вижда да нахлуват, сега окончателноото нахлуване ли е, или следващото ще е окончателното нахлуване. Абе тия руси от Донецки Луганск здравето им вземаха на укрохунтата , все руси руси руси повтарят :)))

310

Анонимен

преди 9 години

Ukraina zashtitava suvereniteta si.

309

обама

преди 9 години

Слава СССР!

308

Медията ГРАНИ.ру

преди 9 години

,,Войната в Донбас е само част от войната,която води Путин срещу световната цивилизация''-Александър Скобов за ГРАНИ.РУ. и още-,,Отвратително и гнусен е начинът ,по който Кремъл подклажда тази война.И най-важният компонент на Кремъл в тази война е подбуждане на вражда и омраза чрез всеобщо безсрамни лъжи''.......Руски автор,руска медия.

307

Анонимен

преди 9 години

До Вперед " Литовците да си мълчат, че те са следващите!"и на този коментар 9 човека са се възхитили......Боже,помогни на тези нещастници..да се радваш на чуждото нещастие,имали нещо по-тъжно на този свят?

306

Анонимен

преди 9 години

До тотално настъплениесамо,че във втората световна война САЩ беше на страната на СССР а сега нещата са други ..тогава американците им помогнаха да не умрат от глад ..или както казва др.Сталин Англия осигури времето.САЩ парите а СССР КРЪВТА...

305

Анонимен

преди 9 години

Ми сега ?

304

Анонимен

преди 9 години

Като са нахлули , до къде са стигнали ?

303

Анонимен

преди 9 години

До Анонименaz date nacukam

302

Анонимен

преди 9 години

391. Пикай и на Българсия - мижитурка,Но прави това което искат от него против Българските интереси. Нали печелят от енергетиката ( народа не ги интересува ( и ще те товарят да плащаш ток , докато ти вземат всичко )

301

Анонимен

преди 9 години

Руската армия не струва. Ако струваше щеше да направи нещо явно а не да се крие като шумкарската *** да не я видят. Пикая на Русия и нейния президент

300

Анонимен

преди 9 години

е то преди обвиниха Русия за боинга, а се оказа че са го свалили украинците. Сега пак някаква воня измислиха ***.

299

Влади-Мир

преди 9 години

"Руската армия нахлу в Украйна, обяви ПорошенкоУкраинският град Новоазовск е под контрола на руски военни"Както един колега написа "Руската армия не се занимава с превземането на градчета села и паланки, ако нахлуе първата спирка е Берлин";-))