73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен дето пише до още фактиА аз виждам, че би продал истината за незнам какво. Сигурно за жълти стинки. ГЕРБ може и да не влезе в парламента ако продължава такава антируска пропаганда.

72

!!!!!!!!

преди 9 години

До Stefko88Каква редовна армия бе човек Порошенко изрично каза ,ч е няма да използва наборници - нали майките им ще го разкъсат на следващия ден Бият се разни олигофренчета от ДЕСЕН СЕКТОР , наемници , все пак Ярош май призоваваше ДОКУ умаров да се присъединяват към тях също , американци и т.н.

71

Анонимен

преди 9 години

А на вас нещо лошо направиха ли ви Полша и Украйна?

70

Анонимен

преди 9 години

До още фактиВиждам че би продал родината си за някаква Русия. Повече не искам да виждам.

69

само факти

преди 9 години

Айде бе , толкова ли един от вас , не може да отговори на въпроса = ЗАЩО ????????? Защо при сключено споразумение бе извършен преврат Вие знаете истината , ама кат ви дават стинки да говорите глупости ....................Ама какво да ви обвинява човек , в тези трудни икономически времена - всеки заработва кой както може !!!!!!

68

Анонимен

преди 9 години

Стефко, личи си че си 88 набор.

67

Анонимен

преди 9 години

Но е факт, че украинските сс дивизии са помляли половината Полша. А поляците си обичат укронацистите. Работата стана " бий ме, обичам те" ;)Другата половина германците я помляха, а поляците и тях обичат. Това как се нарича? Работата е там, че поляците винаги са имали Русия за слаба и винаги са и скачали, а после са страдали. И така в цялата им история. Ако можеха да си вземат украинските територии щяха да скачат от радост, ама Германия(разбирай Меркел) не дава.

66

Stefko88

преди 9 години

То , това се знае,че руснаци воюват там , ако бяха местното население , все щеха да се разберат нещо и до този ужас нямаше да се стига. Сега дрункат глупости и бърборят тъпотии по медиите, че какво било що било, а за решаване на проблема не обажда никой! Местното население напуска градовете, руснаците остават да държат фронта под маската на някакво опълчение. Щяха ли да имат шанс срещу редовна армия хора, които нямат боен опит и практика, подготовка....?

65

на екскурзия

преди 9 години

То за това има по-малко руски туристи в България, защото повечето от тях предпочитат да отидат на екскурзия до Донецката република!

64

Идиот

преди 9 години

Това очевидно е новина за доста хора. От обявяването на ДНР и ЛНР показваха интервюта с руски бивши военни. То в Новорусия няма семейство без роднини оттатък границата. А за настоящите- ако си въобръзявате, че Русия ще стои и гледа как шайка фашаги се готвят за етническо прочистване, е няма да стане. Това от алтруистична точка. А иначе няма как Русия да остави НАТО (САЩ) да си разиграва коня на границата й.

63

още факти

преди 9 години

До Анонимен 74 Какво е *** , СОРОСОФИЛИСТИК ли ?????? Ами това е израз еквивалентен на "турчин" през турското робство , а и сега де - хора продаващи всичко свято за тях - родители , държава , вяра , култура и т.н само и само да има келепир !!!!!! Виж за пример батко си АСЕН ГЕНОВ и другите от тайфата му 1200 коментара , бъркаш - за разлика от твои колеги , на мен не ми плащат , дори не съм и комунист , а нормално мислещ човек

62

Анонимен

преди 9 години

До neni4aНищо подобно. Това са си лично твои измислици. Така ти се иска да бъде може би. Украйна, Беларус, много поляци и много още всякакви от региона остават във войната като колаборационисти в подкрепа на Германия. Полша и Украйна имат доста общи корени, може би си бил слаб ученик по история и не знаеш нищо за Източна Европа, не си чувал за Жечпосполита, за Великото литовско княжество и т.н.По-добре замълчи, коментарите ти са глупави.

61

Даниел

преди 9 години

До Анонимен (49)Споко, теб ще те оставя последен, като жест на добра воля :))))Много ми е интересно кой ви плаща на вас, червените тролчета. БСП имаха само година и малко да грабят, за да имат кой знае какви финанси да ви плащат.

60

Анонимен

преди 9 години

ами ...извади си я, но пак ще ти платят да я завреш там...

59

Дойн

преди 9 години

До Анонимен 74"Какво е това ***? Ако е нещо с което виждаш истината, значи искам и аз да съм ***."Достатъчно е да си извадиш главата от ***, твоя или нечии друг!

58

Анонимен

преди 9 години

Цъкам минуси само на отявлени ***. Иначе не съм комунист. Дори не съм русофил. Знам руски де. Ама знам и френски, английски, малко испански, 2000 думи гръцки, 5000 думи сръбски. Ако имаш много минуси значи има много хора несъгласни с теб. Ако това те притеснява, промени си гледната точка. Ако не, поемай си минусите и си трай ;)

57

Анонимен

преди 9 години

До само фактиСмени репертоара бе, не ти ли писна? Виждам, че до момента си изписал над 1200 коментара и постоянно повтаряш "***". Какво е това ***? Ако е нещо с което виждаш истината, значи искам и аз да съм ***.

56

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 64 За твое сведение и украинските сс дивизии са избивали поляци и то в по-големи количества от Катин,но за разлика от Русия която се извини за Катин,то Хохлите няма за нищо да се извинят Та поляците много,много да не се подхлъзват да подкрепят хохлите,че пак ще ядат масура

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58-----------Точно така е!Не съм Руснак, не съм фен на Русия, не съм арабин, не съм мюсулманин!Българин съм, християнин!Харесвам Путин, защото със своята малка икономика се изправи срещу агресорите и им запуши устите! И Събра света срещу тях!Затова шапка му свалям на тоя човек. По цял ден го секирят агенции от ляво и отдясно, но той не се предава! Той е истински мъж! Не е като онея на запад, дето искали повече жени в екипа или екипа им бил съставен от гейове и лизбийки!

54

Анонимен

преди 9 години

До НФБНикой не говори за някакви американски двойни стандарти, недей да търсиш под вола теле.