38

Кат Русия втора няма

преди 9 години

12-те процента български русофоби сега се чувстват на върха на вълната, но забравят, че колелото се върти. И за 25 години ясно се видя, че за България няма по-добро решение от съюз с Русия. А за русофобите-хора отречени от историята - е добре да се добави, че ако САЩ не бяха в криза и не бяха на ръба не биха се замислили и за война в Русия, както в Ирак. Но там няма да им се отвори парашута. Очаква се още кризи в САЩ и ново преразпределение и да минем в руско влияние. Там е по-добре от САЩ.

37

Анонимен

преди 9 години

Забавни са братята американци. След Студената война опасаха пограничните райони на Русия с бази и ракети, после руснаците били агресора. А относно Ислямска държава, че и на децата е вече е ясно, че това е поредната холивурска продукция. Как така се пръкнаха от нищото? Кой ги финансира, кой ги въоръжи?

36

ЕВРОГЕЙОВЕТЕ

преди 9 години

наричат себе си ЕВРО-АТЛАНТИЦИ, като че ли някого го интересува сексуалния живот на Брюкселските зелки.

35

няма лошо

преди 9 години

Нека дойдат и ни оправят инфраструктурата, а и ще е временно така че не е страшно...

34

Анонимен

преди 9 години

До Vengeanceмда,точно заради ес си станал бананова държава ***...Русия,по-точно ссср ни првърна в такава,каквато е самата тя-продава ресурси за да оцелее както всички държави от СИВ-защо Германия не е такава,победена в 2 световни войни?

33

Az

преди 9 години

Много още ще пострадат и в Европа и в САЩ преди да разберат , че исляма е истинския враг на човечеството. Труден урок,научава се с много сълзи.А каквото и да стане по света ние все сме потърпевши.............

32

Патриот

преди 9 години

Новата агресивна военна доктрина на Русия,постепенното плъзгане към стария принцип от времето на Брежнев за "ограничения суверенитет" на заобикалящите Русия страни налагат час по-скоро изграждането на бази на НАТО в страните от Източна Европа,в това число и в България.На наглостта и предизвикателствата на агресора трябва да се отговори с твърдост и готовност за противодействие.ДА ПОМНИМ МЮНХЕНСКАТА СДЕЛКА С ХИТЛЕР ,за да не се правят никакви компромиси с агресорите!

31

Ботев

преди 9 години

И морски бази трябват. Искам 6-ти флот в Черно море. Писна ми от комунизъм!!

30

Национал

преди 9 години

Волене, благодаря ти, че организира протест през гнездото на злото СССАЩ !!!С теб сме, мачкай !!

29

гошо тъпото

преди 9 години

този *** да отговори може ли да сме приятели с русия когато сега от ембаргото пострадаха най много ,норвегия с над 1 милиард за рибата , полша , гърция , франция. а нашия износ е за жълти стотинки с русия

28

хлъц

преди 9 години

Расмусен и НАТО , дано ви дойдат на гости "Ислямска държава" !

27

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Реалността е, че България също винаги е смятала русия за враг, а не за партньор.Да живеят ЕС и САЩ, долу русия и евразийския съюз!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Украйна е ценна със своето месторазположение и с транзитната си газова мрежа към Европа и запада и НАТО ще направи всичко възможно за Украйна. България няма газопреносна мрежа, ние нямаме интерес да строим Южен Поток или каквато и да било газопроводна мрежа. Ние българите ще се радваме да изпълним предназначениоето си да бъдем пушечно месо и плацдарм за НАТО в бъдещата война с Русия.

25

амет

преди 9 години

Какъв парадокс,тези които бомбардираха България през Втората световна война станаха наши "приятели"а тези които ни освободиха от турско робство с цената на хиляди жертви-наши врагове.Политиката на *** в България води народа до отчуждение от славянството и славянските народи.Позора ще е за такива дребни шмекери,като плевналиев борисов,шаламанов и цялата им скапана прослойка,поставили се в услуга на сили,мислещи злото на България.

24

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера, този сам ли се излага или *** го излага непрекъснато. Ами че то откакто падна комунизма е ясно, че НАТО не възприема Русия като партньор със собствени интереси, а като заплаха. Срещу кого е насочена европейската ПРО? ясно е че е срещу Русия. И е инициатива на НАТО. Не че е проблем де, Русия вече създаде система, преодоляваща ПРО - то. Условието е ракетата да е изстреляна на повече от 500 км от прихващача.

23

Tina

преди 9 години

Русия е заплаха сам в болните ви натовски глави...Русия жертва всичко и собствената си сила и независимост дори през 89-а, за да ви бъде партньор...Уви, оказахте се големи *** и ***...

22

Анонимен

преди 9 години

Неслучайно заляха Расмусен с червена боя и му казаха, че ръцете му са изцапани с кръв.

21

НР БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

имаше АРМИЯ, а колонията РБ има батальони за караулна служба, охраняващи АМЕРИКАНСКИ БАЗИ в Ирак, Афганистан, Пиндостан..., ЖАНДАРМЕРИЯ и ПОЛИЦИЯ 2 пъти по-големи от армията, охраняващи властта от НАРОДНАТА ЛЮБОВ. Безброй охранителни фирми да пазят имуществото на ПРИВАТИЗАТОРИТЕ.БЕДНИ МИ БЕДНИ НАРОДЕ!УМИРАЙ ИЛИ ЕМИГРИРАЙ!ИЛИ СТАНИ ОТ ПОЗА ПАРТЕР И ГИ ИЗМЕТИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ***, управлявали последните 25 години

20

Анонимен

преди 9 години

Силите на ЕС трябва да се отделят от НАТО! Провокаторите да си се оправят сами!

19

дядо

преди 9 години

соросоидната *** изпада в екстаз при споменаването на нато