44

Геро

преди 9 години

След седмица отивам в Гърция на Левкада - един от най-красивите острови и плажове в света. Цената ми е 23лв на човек (четворна стая - дама възрастни и две деца), с кухня с печка, хладилник, съдове...всичко. Климатик, интернет, безплатен паркинг, басейн, безплатни шезлонги и чадър. От чий зор да ходя на БГ море??? Там вече отиват объркани чуждестранни туристи, които рядко повтарят. Водорасли, бактерии, мърсотия, бетон, гадна храна, 50-90лв за преглед, дори ако си осигурен и детето ти се разболе

43

Анонимен

преди 9 години

Дали наистина е по-евтино на Черно море в сравнение да кажем с почивка в Гърция или Турция, че даже и с Испания.Само за чадър и 2 шезлонга на Черно море ще плащаш примерно 20 лева всеки ден. А това са 20 лева допълнително.

42

Висшист

преди 9 години

Статията и цифрите са много тъжни жалко че всичко е истина. ТРАГЕДИЯ....!!! Помня като бях дете черноморието си беше пълно с българи, а сега от няколко години насам дори в ресторантите и заведенията ни заговаряха на полски, руски или английски, просто защото бизнеса вече е отвикнал да има български клиенти...

41

Птиците умират сами

преди 9 години

Кои са тия 2 западноевропейски езика бе, ***? Влашки и Ломски диалект ли?

40

Бай-бай

преди 9 години

Бай-бай Черно море, бай-бай мутри,бай-бай мръсотиябай-бай чалгаджийски грохот на плажаа годината за мен беше 2001-ва.

39

с.Кранево

преди 9 години

Няма да се плашите от Морето,много по-евтино е от планината зимаска.В планината-50 лифт на ден,30 лева наем ски и обувки,якета,ръкавици,ботуши.На морето с едни плувни шорти можеш да изкараш и на пясъка да спиш.

38

Васко

преди 9 години

Да ви кажа само, като дърт форумец, че австралийската овца преди 3-4 години имаше друг филм и тогава беше от Уолстрийт. Странджата и другите сигурно помнят. Само че сигурно са му сменили хапчетата и сега е с друга локация.

37

Анонимен

преди 9 години

Старнни работи твърди Байко Байков - на нашето море цените били по-ниски!!! Той да не би да не е стъпвал извън България или му плащат да дрънка небивалици?

36

Анонимен

преди 9 години

Last minute по-скъпо от стандартното предложение. Това не е неочаквано и го има само в България. В случаите когато в другите държави свалят цемите, в България ги вдигат. Просто така мафията прави в бизнес в България. Тя толкова си може и това не е неочаквано, след като бизнесмени станах куцо и сакато, което преди това е доказало, че умее да върти бухалката.

35

Анонимен000

преди 9 години

И телефонен номер ми дай ! Веднага ти звънкам ! Ама нали много 'спам' ще имаш , ако го дадеш...хахахха жалък Монтански ром !

34

Времето ли?

преди 9 години

На тоя Байко Байков времето му било виновно, че българите не му идват на морето. Събуди се бе, льольо! какво време, какви пет лева? Оправете си бизнеса, правето го както го правят в другите държави и не плямпайте глупости за времето.

33

Aнонимен000

преди 9 години

ХАХХАХАХаххахахахахХАха този имбацил ме съсипва от смях :Д Нали ти казахме да пращаш снимки, адресна регистрация и т.н. И то снимки на самия теб в къщата ти, на яхтата, в компанията...И ти какво ??? Сменяше темата постоянно. Еми сега какво? Да ти дам един е-майл и да очаквам да ми ги пратиш ли ? Казвай, ДЕЧКО !

32

Кой?

преди 9 години

Кой ли нормален човек ще се излъже да дойде на "евтиното" българско море?

31

Мутри

преди 9 години

Туристи от най-ниския ценови клас. Ами те са си лика-прилика с мутрите собственици на хотелите и заведнията и концесионери на плажовете.

30

Анонимен

преди 9 години

И кои са тези 20% нещастници? Аз не познавам вече хора, които да ходят на нашето море.

29

ааааа

преди 9 години

С тази лакомия на мутрите дано им приседне. Докато не се начучат, че за да печелят повече, първо трябва да си бръкнат в джоба, все по-зле ще бъдем. Сега мутрите чакат държавата, т.е. ние да им платим за инфраструктура, а те даже и собствените си хотели и заведения, да не поддържат, а само да лапат.

28

???

преди 9 години

20% българи - не може да бъде? Има ли още неразбрали в България, че отиват на море пълно с ***, мутри, изключително шумна чалга, бетон и т.н. Аз от преди 2000-та година спрях да ходя на нашето море. Има си други държави за това, например: Гърция, Турция, Испания. Който иска добро обслужване да ходи в Испания. Който иска да му е евтино, да ходи в Турция. Който иска да му е близо, да ходи в Гърция.

27

Дидо

преди 9 години

Коментарите на Австралиеца са толкова смехотворни, че се чудя, дали не ги е писало някое кенгуру...А на родното !ерноморие не съм стъпвал от 2005 година предпочитам да получавам срещу парите си дружелюбна среда и качествено обслужване. Затова съм избрал Испания и Кипър.

26

zoro

преди 9 години

лаком ***, кръв ***,...крайно време беше

25

Златни

преди 9 години

Преди години ходих на Златни пясъци и паркирах и ми вдигнаха колата, струваше ми 60 лева. На Златни пясъци имаше само платени паркинги и никакви места за безплатно спиране, тогава им пожелах да дойде време когато само "баровците" да летуват там и да имат на разположение по цял етаж от хотел и поне по половин паркинг- безплатен.Надявам се, че това време идва по- бързо, да се наситят на курорти.