20

Анонимен

преди 9 години

До бандеровче"Въпроса беше : харесаха ли ти кадрите с източните туристи-парашутисти ?" - дреме ми. Русия има още 100 000 такива. Пък и нищо лошо няма да им се случи на момчетата - ще поседят, ще починат, ще хапнат и по живо по здраво.А аз не съм обяснявал "ние" какво правим в Украйна. Това си е чужда държава, не съм нито украинец, нито руснак да се числя към тия хора.

19

Анонимен

преди 9 години

До мернах чудесно запознатси с изторията тогава знаеш че царя Освободител няма и грам руска кръв а е немец поне от 10 поколения Както и че генерал Тотлебен човека спечелил войната е Прусак

18

Анонимен

преди 9 години

До normalenслед като не го прави значи неможе

17

normalen

преди 9 години

putin deistva prekaleno meko, za 24 casa triabva da si vzeme tova koeto mu triabva i da izprati ukraincite da sabirat treva i koreni ce tegka zima se zadava.

16

Анонимен

преди 9 години

До 23Баси въпроса. Защо руснаци убили руснак и отговорът какъв трябва да бъде?

15

Анонимен

преди 9 години

До бандеровче"Ние няма да ги унижаваме" - клавиатурен войн до мозъка на костите си :) "Ние" ХАХАХА!!!

14

до 10

преди 9 години

Леле че ***.Че защо ,,добрите''руснаци са УБИЛИ Александър 2 ОСВОБОДИТЕЛ?Да не би,защото е освободил БЪЛГАРИЯ?***.

13

Анонимен

преди 9 години

До 17Аре стига с тея клишета. Автократ ли е Путин? Да. А това пречи ли на САЩ - с оглед на техни приятели в Саудитска Арабия, Катар, Виетнам, Йордания и Египет - не би трябвало да им пречи.

12

Анонимен

преди 9 години

Истината ! Другото са идиотизми на платени драскачи и руски ***. @Rouslan5 Rouslan @Rouslan5У США - Конституция, выборы, президент, конгресс, сенат, разделение властей, правосудие, независимые СМИ, процветание. У России - Путин!

11

Анонимен

преди 9 години

***,а и от останалия екип наДнес.Бг,стига сте писали само какво бил казал някакъв американец!Бъдете обективни,старайте се да дадете богата информация,от различни източници.А какво казват руснаците?А какво стана с разследването на сваления от Украйна Боинг?А какво е мнението за избитите мирни жители в източна Украйна от киевската хунта,или там виновни няма?!А какво става с КТБ,кои са виновните и къде са?Нали сте демократи-карайте по-демократично,много са ви изплашили нещо,а?

10

Анонимен

преди 9 години

Макгахан е Американец от русия сме видяли и добро и лошо не натрапвай едното за сметка на другото

9

Леле че народ

преди 9 години

Айде стига с това ръководено от Русия а ? Просто опълченците вече имат достатъчно техника и хора и настъпват Вече Стрелков го няма,че да кажете ,че руски граждани ръководят настъплението Инак е крайно време *** да спре с тия щуротии и да посмекчи тона . Русия това ,Русия онова Явно на младини някоя рускиня й е отмъкнала голямата любов на *** и сега се мъчи с постовете си да си го върне тъпкано

8

петро

преди 9 години

мачкай фашистката гад

7

Чичо

преди 9 години

До Анонимен-Ако не беше Русия ти и твоите роднини щяхте да сте с ФЕСОВЕ и да сте резани карабини,а САШ и Великобритания твърдяха ,че е нямало Баташко клане.

6

Анонимен

преди 9 години

Когато САЩ, НАТО и ЦРУ се намесват в делата на други държави, подслушват ги, организират метежи, преврати, войни - това е демократично и няма проблеми. Когато Русия направи нещо такова, но много по-незначително сравнено с американските вмешателства - това е грубо нарушение, инвазия, варварство. Аман от двойни стандарти.

5

Балада за Киев

преди 9 години

"Високо горе в небесатапламтяща гъба се издига ..."

4

Анонимен

преди 9 години

До ЧичоКакто и част от Полша преди това Ако ще връщаме назат даже и Българска е била

3

Чичо

преди 9 години

Украйна ,това провинция на Руската империя отпреди Октомврийската революция -монтирана от САЩ и Великобритания с цел разграбване и унищожение на Руската империя.

2

Анонимен

преди 9 години

Не бе, Путин няма да влезе в Украйна, тука едни спецове ми го казаха...

1

Анонимен

преди 9 години

Градски бой Русия бие с артилерия по населено място а обвинява Украйнците че правили такива неща Путин е лицемер като Порошенко