28

Анонимен

преди 9 години

А защо да не каже коя е партията сега??!! Нищо не му забранява това. Да лъсне Бареков с малкото му останали мънгизи от КТБ

27

1

преди 9 години

Те гласове няма да се купуват, защото това е почти невъзможно. Ще се купуват бюлетини и подправят резултати. Тия работи не се следят и са в изгода на Борисов. Няма и да чуете за подправени документи, освен някой слаб вой от журналистите. Раздаването на пари на хората за да гласуват за някой, няма нищо общо с купуването на гласове, защото никой не може да накара някой да гласува за дадена партия в тъмната стаичка. Това става в "светлата стаичка" чисто и почти законно.

26

reostat

преди 9 години

егати и цирка

25

Че сме тъпи, тъпи см

преди 9 години

Купуват се секции, а не гласове. И се влачат бюлетини с чували. Не ни правете на улави.

24

георги

преди 9 години

Бакалов е сложен на поста за да фалшифицира изборите, само демонстрира дейност . ГРЕБ имаха цял мандат и нищо не направиха, та сега ли! Известно е, че най-големите купувачи на гласове са те.

23

Анонимен

преди 9 години

в община руен дпс почна системно да купува гласове таз община не се ли намира в бг или е анадола в турциа

22

смееехх

преди 9 години

Смеееех. Политици да говорят за честни избори - най-новия виц. Смеееех.

21

Руми

преди 9 години

До Стария ТучНа писалите минуси пред истината. Засрамете се. Човек трябва да има познания и достойнство, за да дава мнение. Иначе съдбата го наказва.

20

да е ясно

преди 9 години

Т нар Влачене на чували с бюлетини няма абсолютно никакво значение-Обяснявам: Бюлетините са изброени и всичко е описано в поне 30 идентични протокола,които са отнесени в партийните централи.Чувалите с бюлетините са едно голямо бреме зачленовете на избирателните секции ,които трябва да ги предадат за съхранение и това е най- тежката невидима част в изборната нощ.Тези чували са запечатани и подписани от 7 те члена на комисията.

19

Анонимен

преди 9 години

на България й трябва спешно диктатор.

18

Анонимен

преди 9 години

Бареков значи увисва

17

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха вервайте ми !

16

Анонимен

преди 9 години

Kакво означава "няма да има прошка за купуване гласове"?!? Трябват разстрели и то публични, за назидание......

15

Гласуват и доброволн

преди 9 години

Гласуващите безплатно за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака и пр. са истинският проблем. Това са интересчии. Тези формирования доказаха във времето, че са бандитски корпорации, а не партии.

14

Анонимен

преди 9 години

Направо се изплашиха. Притесниха и производителити на кебапчета, че вече бяха предвидили големите печалби по изборите. 20 години едно и също.

13

ЕДИН ТУРЧИН

преди 9 години

КЪМ ЗАСЛЕПЕНИЯ ПОДДРЪЖНИК НА ДОГАН-БЯХ ЛИЧНА ОХРАНА НА ДОГАН В ЕТАПИТЕ НА ПРОХОЖДАНЕТО МУ,СЕГА СЪМ ПРОГРАМИСТ.ДОКАТО СМЕ РАБОТИЛИ С НЕГО,ТОЙ ДАВАШЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ТАНЦЬОРКИ,ОТКОЛКОТО НА НАС ЗАПЛАТА.БЕЗ КОМЕНТАР.

12

Анонимен

преди 9 години

Защо не им стискаше да въведат задължително гласуване или образователен ценз? Ако има поне образователен ценз елиминираме *** и *** от уравнението, което ще доведе до коренна промяна в представителството и в резултатите. То се знае защо не искат - няма истински натиск, българите спят.

11

ЕДИН ТУРЧИН

преди 9 години

ЕСТЕСТВЕНО ПОЯВИ СЕ ПОДДРЪЖНИК НА ПРАЗНИТЕ ИДЕАЛИ НА ДОГАН И ПИШЕ МИНУСИ.ПОСЛАНИЕ-ДОКАТО ИМАТ НУЖДА ОТ ТЕБ ЩЕ ТЕ ИЗСТИСКАТ,ПОСЛЕ СИ ЗА *** СЕГА СИ ЗАСЛЕПЕН,ШЕ РАЗБЕРЕШ ЕДИН ДЕН!

10

anonimen

преди 9 години

mi po malko ot 30% glasuvali i vse po malko stavat kak nqma da se kupuvat glasove

9

до 2

преди 9 години

Чували с бюлетини ще се разрешава да влачат единствено на депутатите от ГЕРБ.