17

до 27

преди 9 години

Израел е пазител на Християнството в Светите земи! Той ни пази и нас от мюсулманските пълчища! Хапеш ръката, която те закриля от ислямистите, които ако дойдат няма да има прошка за никой от нас християните, освен за дупедавците, които ще си сменят набързо религията и ще приемат исляма! Със сигурно такива като тебе, които още от сега поддържат мюсулманите и са против евреите!

16

До 24 Гацо

преди 9 години

Путин също е Големия Виновник за това, че се противопостави на исканията на САЩ и Израел да ударят Иранските ядрени заводи, дори и сцената на сухопътна акция, но да спрат веднъж завинаги ядрената програма на аятоласите, които реално са си джихадисти! По този начин Путин даде зелена светлина за продължаването на ядрената програма на Иран и достатъчно време за направа на арабска ядрена бомба! Реално ако тя се използва, а със сигурност ще се използва срещу Израел ще предизвика ядрена война, Апокали

15

До 24 Гацо

преди 9 години

Путин нищо не е спасил, напротив той ще бъде виновника за избухването на 3-та Световна война, защото даде технологии на Иран за уж мирната му ядрена програма, но за никой не е тайна, че тези технологии се използват от Иран за да направят ядрено оръжие! А направят ли ядрена бомба ще я дадат на Хамас да ударят Израел или те самите ще го сторят, защото многократно са го заявявали в прав текст и тогава вече ще избухни 3-та Световна, така че твоя Путин ще го проклина цял свят, не че сега не го правят

14

Гацо

преди 9 години

До Анонимен 20А бре, плоскоглавий, ти *** ли си? Не помниш ли, че Русия спря САЩ и НАТО да бомбардират Асад, който беше единствената преграда пред джихадистите да излапат цяла Сирия? Сега Обамго щял заедно с Асад да сира ***! Сещаш ли се сега колко голяма щеше да е Ислямската държава, ако Путин не беше спрял тъпанарите Оланд, Камерън и Обамго? Хайде да видим до напролет и хунтата в Киев какви зъби ще покаже! Да не се окаже, че Путин пак е спасил Европа, този път от нацистите в Украйна!

13

sopol

преди 9 години

камиларите как живеят, ама въобще не ме интересува. няма нужда да ми ги снимат. аз за тях като немюсюлманин съм умрял

12

до 24

преди 9 години

***, тази поговорка е за хора, които правят лошо на други хора и после лошото ги стига тях, а този журналист просто си е вършил работата да отразява събитията, сигурен съм че той много добре е знаел за огромните рискове които поема, но това му е професията! Поклон пред смелостта му и мъжкото му държане в последните минути от живота му ! Този човек е герой заради смелостта си, но такива *** като тебе няма как да го оценят!

11

Анонимен

преди 9 години

Русия вместо да води братоубийствена война с Украйна, трябва да се обедини със Запада и САЩ и да елиминират джихадистите, нещата отиват скоростно към 3-та световна война, а Путин си играе някакви смешни игрички за местно влияние и заграбване на чужди територии, които ще станат само източник на дълготраен конфликт между две братски държави, който не е в полза и за двете държави!

10

Анонимен

преди 9 години

Аха, до някоя друга седмица ще го изкарат, че се е жертвал заради американското правителство, за да може да извърши въздушни удари. До месец ще се окаже, че е пазил снимка на Обама до тази на семейството си. Тоест Вашингтон ще измисли всякакви простотии, за да не изглежда, че са го похарчили ей така.

9

Не смятат

преди 9 години

Като дадоха бащата и майката ,бащата се разплака и майката успя да каже , дано това ни сплоти заедно. ..Американското правителство не е искали да ги откупи . Родителите са започнали да събират пари , но с американските бомбардировки , джихадистите са обявили , че ще го убият. Това бяха " бунтовниците ", в Сирия и Либия, които САЩ въоръжаваше ? Притежават бронирани коли ,танкове

8

sopol

преди 9 години

аз на почивка не отивам при тия промити арабски мозъци, камоли да ги снимам. сам си е виновен. *** *** пък всеки ден доказват, че са грешка не на бог, алах, малах и т.н. те са си грешка на вселената.

7

Анонимен

преди 9 години

Не бе, пожелал е да го убият за да спаси цялата вселена....

6

Анонимен

преди 9 години

Американците са като котарака от приказката,усилено си създават противници,с които да се борят "за повече демокрация" и да налагат волята си на света!И се смятат за мноого умни и големи тарикати!Само дето не си дават сметка,че вчерашните наивни хаплювци са утрешните им гробокопачи!В света подобни примери колкото щеш!

5

Анонимен

преди 9 години

Бог да го прости.Възмутен съм обаче от коравосърдечното интервю на родителите му.Само ден след екзекуцията на сина им се изправят пред колегите му без грам сълзичка ,или видимо показана човешка болка от загубата си. Това ли е Американската мечта, да се срамуваш да покажеш най-силния инстинкт като родител от загубата на детето си? Това не е слабост- а душевност,която при Американците липсва!

4

Мангалин

преди 9 години

хАмериканските болни амбиции ще унищожат света, ако не им се противодейства.Първо въоръжиха всичката ислямистка радикална *** що има да свалят режими,които се оказа са в пъти по-демократични.Сега пък трябва да борят и тяхното творение, което започна да им реже главите като на пилета!Всичко радикално и крайно е далеч от приемливото, а извора на злото е един....

3

Анонимен

преди 9 години

Тези американци направо ни се подиграват--за толкова наивни и *** ли ни имат??? Падението на американската политическа върхушка е тотално....Толкова долни и двулични никога не са били--а сега почнаха да жертват и собственият си народ--дават го курбан.....А какво остава за останалите народи по света.....Самозабравилите се "богоизбрани" ***,си мислят че ще са вечни на тоя свят....ДА ама НЕ....

2

Анонимен

преди 9 години

Почнаха пропагандните маневри на ционистите!И няма край..................

1

Идиота

преди 9 години

"Жертвал се е, за да спаси другите, предполага семейството"Значи е доброволно. Значи е пожелал да се жертва, за да спаси другите и е бил обезглавен. Щом е било доброволно, значи джихадистите с нищо не са виновни, че са му отрязали главата. Нали така, семейството?Просто семейството на Фоули призна, че е право на всеки джихадист да реже глави. На Фоули собственните му роднини сами оплюха паметта му. Ето това е истината.