74

Анонимен

преди 9 години

Жената от червеният кръст каза, че не са с колоната защото там се стреляло, обстрелвали са сградите в градовете. Това го правят украинските сили след като и президента им вдига врява то да ги изкомандва да спрат стрелбата тогава камионите ще имат придружители ама май не искат. Търсят си поводи само. Глупаво е да направиш проверка на камионите след което да не ги пуснеш защото нямали придружители, че кой луд ходи там където се стреля? Спрете се със стрелбата и от двете страни!

73

Stamat

преди 9 години

ES savsem skoro 6te se "prerazgleda"... Na sustavni 4asti :-)

72

аз

преди 9 години

Когато онази щатска кокошка,как й беше името,обяви,че сащ са похарчили 5 милиарда да докарат майданските престъпници и заедно с това изпрати Европа "по дяволите"/по острия превод не искам да ползвам/,европа-та демократично замълча и я подкрепи.Сега,когато хората умират заради техните мръсни игри,хуманитарната помощ от Русия,става НЕДЕМОКРАТИЧНА! Наистина *** you, Европа!Не искам да имам нищо общо с теб;гнус ме е!

71

До пъпчивите :))

преди 9 години

Преди да коментирате,прочетете си уроците бре ,поне по история :))

70

Бранник

преди 9 години

русия скоро ще си намери майстора в лицето на НАТО! Тогава ще се разбереме в буквалния смисъл с рускоговорящата пасмина в България!

69

Таня

преди 9 години

Европейски съюз ли, Катрин Аштън ли, мръсни, гадни лицемери, охранени тюлени... Хората измират от глад и ракети, тези се загрижили за конвой на Червения кръст. "Грубо нарушение на международното право...", а къде е правото, тези ужасени, нещастни хора да получат храна, медикаменти и най-вече да почувстват, че някой мисли и се грижи за тях. И пак казвам, по студени и неитересуващи се за съдбата на обикновените хора от тези в ЕС няма. Това се отнася и за самодоволните угоени български евродепутати

68

Анонимен

преди 9 години

Само преди около година много ЕВРОПЕИСКИ ПОЛИТИЦИ ЗАЯВЯВАХА ЧЕ НАТО Е ИЗЧЕРПАНО КАТО ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ . По добре би било един общо европеиски отбранителен съюз. Другото разбира се е отказа от превъоръжаване на много западноевропеиски държави и намалението на финансите за отбрана. Още изключително добрите отношения между Русия и Германия включително във военната сфера. Сега ,даите да се разберем .Може и да сме бедни ама не сме прости .Нали другарите от държавният департамент какво ще кажете

67

Анонимен

преди 9 години

Тия ревове и хленчения от страна на американците и ЕС взеха много да дразнят . Самкции глупости заплахи Путин си ги прави на 5 стотинки и ще продължава да ги прави до като не се изправят мъжката срещу него и руснаците ,жалко във целият тоя цирк че и нас ни натресоха . Меркел днеска каза че е разочарована от хода на реформите във Украина . Ами корупция ,бандетизъм и пладнешки грабеж . Това е Украина за тия които не знаят .Няма оправия за това Американците забъркаха лаината и бегаха

66

до 101

преди 9 години

Разбира се,че и Украйна ,и Америка ,и ЕС искат смъртта на цивилното население на Източна Украйна и доказателство за това е че се гъбаркаха цяла седмица да ги проверяват,не успяха,защото целта е да не пуснат помощите, а сега рИват като ощипани моми защо са пресекли.Мръсни и долни фашисти,мизантропи и двуличници.Къде е нашата Сталинка да викне,та да защити славяните,оглушително мълчи в очакване на висок европейски пост,в услуга на САЩ и ястебите

65

Анонимен

преди 9 години

Българин, Шоп, софиянец - странни никове със странен и много близък произход. Хората, стоящи зад тях могат да превърнат тези етно/регионално ориентирани понятия в мръсни думи.

64

Анонимен

преди 9 години

До ivailo1403На това му се вика ГЕНОЦИД!!!Но 'нашите" политици не му викат така

63

Хм

преди 9 години

до Анонимен 97Последната петиция на Тексас за отделяне от САЩ беше отхвърлена на 15.01.2013г.Подписана е от повече от 125 000 души. Черният господар на Белия дом каза НЕ.И там няма мирно отделяне. :)

62

Той е

преди 9 години

Вече е ясно,че хунтата води и бежанска война срещу Русия,затова и държи цяла седмица хуманитарния конвой - колкото повече бежанци към Русия,толкова по-добре за престъпниците от Киев!Чест прави на руснаците,че пращат тази помощ,защо това не направят САЩ и ЕС?Или, те вече са в "преразход",сакън,тия милиарди,дето наляха за преврата,трябва да се избиват,а Украйна, все още, нищо не им дава!Дори обратното,затъва все повече,загуби Крим,изтока е под въпрос,и т.н.

61

Пламен Петков

преди 9 години

До БългаринСмени си ника,недей да посрамваш народа.Мога да ти предложа варианти:слугинаж,***,***......Каквото и да е ,само не Българин.

60

наблюдател

преди 9 години

Брюкселски лицемери, ако вашите деца гладуваха, с хляб ли щяхте да ги нахраните или с "международното право"?

59

Анонимен

преди 9 години

Странно какво ще стане, ако някоя държава изведнъж си намери интересите в САЩ? Например - да организира някоя революция в някой щат?Дали САЩ ще седят и ще гледат отстрани, както сега правят руснаците?

58

До Спонги

преди 9 години

Умират заради имперските амбиции на една свръхдържава да унищожи възраждаща се от руините Русия и да й се настани в задния двор - Крим. Посткомунистическият диктатор, рожба на КГБ, Путин защитева интересите на държавата си от агресията на САЩ!

57

Анонимен

преди 9 години

Европейският съюз и мнението на Порошенко нямат никакво значение и никаква тежест в случая. Кат си пееш Пенке ле, кой ли те слуша. Русия е силата в момента и надеждата на на източна "Украйна". Тарикатите да се съобразяват с Русия!!!

56

Анонимен

преди 9 години

Taq Katrin lie Ashtan lie, privestva Kameran za diskriminaciqta na Balgari i Rumanci! Dobre de ZAKONNO lie pitam az! A 28 te EU Darjavi kadeto se podpisaha prez 2007 za prisaidinqvaneto ni kam EU? Mai toq dokument e samo na hartiq!

55

Меркелтивен

преди 9 години

Е-ал съм ви граници,хора умират от глад и оръжие.Добре,че са чуждите тв,та да разберем какво става