14

Анонимен

преди 9 години

Изглежда някой е източил цялата държава.

13

Анонимен

преди 9 години

БНБ в очакване на Гудо

12

Анонимен

преди 9 години

Това, че няма пари във фонда за гарантиране на депозитите означава, че гарантирани депозите няма у нас вече

11

st

преди 9 години

Няма да ви върнат парите.

10

историкът

преди 9 години

историята не познава случай на нефалирала банка което не е работила един месец

9

Го4о

преди 9 години

След изборите БНБ и лицето ИСКРОФ ще бъдат ЖЕСТОКО ***, за кораболационни действия с БСП и Пеевски! .... защото с мръснишки действия ВЛАСТ НЕ СЕ ВЗИМА!

8

Опааааа!

преди 9 години

Почва истинската веселба. Така, както бяха гарантирани депозитите, сего се оказва, че "във Фонда за гарантиране на влоговете (ФГВ) към момента няма достатъчно средства за покриване на гарантираните депозити в банковата група КТБ." И най-сетне се заговори за качеството на кредитните активи; по-скоро - за ноговото отсъствие.

7

з наецата ва утрепах

преди 9 години

НЕ БЕ то ти е гарантирано 100хилки евракис ама кат нема пари ще ти варнат догодина да кажем 50, а другите 50 след неколко години като съберат парички е виж ако фалира още 1-2 ще събир паричките малко повечко години е па може да рязнат не евра ми лева и ше върнат по 100 пара абе мътна раота ей зимата ся как ша плашам отопление и наеница кво ше ям ве

6

Анонимен

преди 9 години

Защо никой от БНБ не е уволнен.Тук става дума за пресръпна некадърност.Що за държава.БНБ трябваше са контролира банките.Сега във фонда нямало пари.Къде гледахте?Всички до един барабар с хигиенистката трябва да бъдат дисциплинарно уволнени.Хаос и без никакъв контрол.БНБ служителите не си вършат работата.Живеят май само за рушвети от частните банки.Къде е Гунев?

5

Анонимен

преди 9 години

Адски много средства ще се спестят ако БНБ го нямаше. Там има цяла орда бюрократи с тлъсти заплати и ***, които нищо не правят по цял ден. Видяхме вече колко е ефективна БНБ и помпозно звучащият БАНКОВ НАДЗОР! Един заместник-министър на финансите със съответния ресурс би се справил с всичките неща с които днес уж се занимава БНБ.

4

бай Х

преди 9 години

"не може да се прецени дали банката е платежоспособна"Машалла!

3

Анонимен

преди 9 години

Искам да попитам,кой работи в БНБ и кой им плаща заплатите ???? Ами ние им плащаме заплатите,и ми е чудно защо те с моите пари трябва да се гаврят с мен ???

2

БЪЛЖАРИЯ БЕЗУМИЕ

преди 9 години

гарантираните депозити до 100хил евро нямало пари за тях е гарантирани са ама пара нямало виж ти а

1

споко бре

преди 9 години

Ще отворят КТБ като напечатат парите.Нали ви рекоха червените *** ,че печатницата в Костинброд бачка в несвяст заради просташките избори?