20

УЖАС

преди 9 години

Такива като тоя в момента се подвизават както в Сирия, така и в Украйна и навсякъде, където има кървави конфликти. Хора със садистични наклонности са си намерили идеалната възможност да си "поиграят" на екзекуции и мъчения на беззащитни хора. В Украйна дори плащат на организатори, за да ги уредят с оръжие по избор и транспорт до мястото на конфликта.

19

Анонимен

преди 9 години

Зверско е да убиеш човек.Бог да го прости. На други да не се случва.Но и зверско е да разсипеш помикъка на един народ, и да прогониш цвета на нацията от корена си.

18

Анонимен

преди 9 години

онзи английски националист Найджъл Фарадж не се ли е изказал пак против българите и румънците по повод убийството на американския журналист от британец?

17

Анонимен

преди 9 години

Тия ислямистки *** трябва да бъдат изтребени най-бързо. Иначе ще създадат доста проблеми.

16

Анонимен

преди 9 години

Издирвайте го. Напълнихте Европа с диви и фанатични ненормалници, на които им липсват елементарни човешки разбирания, па после ги издирвайте ... А? Какво? Да мълча, че Хелзинският комитет ще се разсърди.

15

Анонимен

преди 9 години

Зверство е да отрежеш главата на жив човек, никаква кауза или религия не оправдава това, но е жалко, че загина в следствие на политиката на собствената си държава. Лошо е когато животът ти зависи от действията на собственото ти правителство. Може да си пляскате минуси, но е така.

14

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО

преди 9 години

ама истиския виновник е НОБЕЛОВИЯ ЛАУРЕАТ ЗА МИР - ОБАМА, който отгледа ПРИЯТЕЛИТЕ НА СИРИЯ, заедно с ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАЦИИ КАТАР и САУДИТСКА АРАБИЯ

13

до 10

преди 9 години

С такива тъпотии ти на практика оправдаваш тези главорези джихадисти---защото Израел вече води 60 г. борба с тях, и е крайно лъжливо да се сравняват мюсюлмански *** с евреи борещи се срещу тях. И на такива като теб им пожелавам само едно---да отидат на фронтовата линия в Йерусалим и да се оглеждат на всеки ъгъл дали не притичва към тях някой арабин....

12

Анонимен

преди 9 години

NA KOI MU DREME

11

God

преди 9 години

До Анонимен 12: Не търси логика в промита с ислям глава. Там има само действие и безкрайна тъпота. На тях изобщо не им пука какво ще стане със страната им. Те искат да си създадат съвременна робовладелска държава, в която те да са господарите (под прикритието на идиотската им религия), а другите хора да им слугуват и да се чувстват благодарни. Ислямът е най-антихуманната религия.

10

Анонимен

преди 9 години

Не виждам никаква логика в джихадиската политика. Нима вярват, че ако убият невинен, невъоръжен цивилен ще отидат в Рая? Или пък смятат, че така ще накарат някое правителство да спре да воюва с тях? Истината е че напротив, така предизвикват повече омраза и повече атаки срещу себе си. Те не обиват военни, че военните да се страхуват от тях. Те нападат цивилни, но страха на цивилните, значи по-малко хора да посещават страните им. Тоест отново работиш против себе си, унищожавайки туризма, както стана с Египет.

9

God

преди 9 години

Европа има нужда от нова Вартоломеева нощ и ще реши проблема с мюмюните от раз. Аллах горе да си ги дели на араби, пакистанци и т.н.

8

ЦИОНИСТИ=ИСЛЯМИСТИ

преди 9 години

2 -те лица на една МОНЕТА, наречена ДОЛАР

7

Джеймс Камерън

преди 9 години

Оххх олекна ми, добре, че не са били българи или румънци.

6

Анонимен

преди 9 години

Малко претупана ми изглежда историята, нещо много бързо локализираха извършителя, маскиран левичар с британски акцент... не знам, прекалено очевидно ми изглежда за някой, който знае, че го снимат. Още малко ще кажат, че паспортът му е стърчал от джоба по време на записа.

5

Анонимен

преди 9 години

Когато САЩ и техните западни съюзници финансираха муджахидините през 80-те нямаше проблем. ЦРУ изливаше милиони във ислямски фундаменталисти, за да се бият срещу Съюза (които пък *** имаха неблагоразумието да си създадат собствен Виетнам).Миналата година подкрепяха същите тия главорези срещу "режима на Асад". И изведнъж се правят на ударени с мокър ***, след като всичко се обръща срещу тях. Алоу, евроатлантици, защо забравихте че доскоро подкрепяхте същите тия главорези?

4

Килюминати

преди 9 години

Какъв звяр трябва да си за да убиваш и режеш глава на човек, тоя джихадист ли е сатанист ли е и на него ще му резнат тиквата или набучат на кол а после директно в шеола/геената при мистър Луцифец

3

Някъв от България

преди 9 години

Ислямизмът = Заразно Зло

2

Анонимен

преди 9 години

Като не ни искат, нека ги колят ***.

1

Атанасов

преди 9 години

И какво се оказва, че ингилизите приемат какви ли не и от къде ли не, но пилят и вдигат вой до небесата, че румънци и българи им заливали островчето ... Излиза, че араби и *** са по-европейци от българи и румънци?!