17

ст

преди 9 години

Тук всичките 15 чожека който сте писали сте пълни шушомиги еххехехехехехехехехе

16

Анонимен

преди 9 години

Я кажете колко стотинки милостиня печели България от собствените си златни находища, отдадени на Дънди Прешъс? Може да обелите някоя дума и за останалите ценни редки метали, които се изнасят без разрешение.

15

Анонимен

преди 9 години

До 17 Не само Садам а и други надигнаха глави и искаха да продават петрола не в долари а в друга валута. Нали никой не си мисли, че "Арабската пролет" беше за да се внесе "демокрация"Нали и Кадафи искаше да сменя долара, да не ги изреждам и другите. И сега какво от някакви държави с управление сега са държави с крайни радикалисти, които дрънкат оръжия и се зъбят, често споменават и джихад. А тези в Сирия кой ги въоражи срешу Асад? Май някой има нужда от война и си я търси все по-силно.

14

ЦК на либерастите

преди 9 години

До Брaнник 7Абе ти да не си от нашата секта???САЩ са с 20 трилона на червено те са фалирали просто либерастките медии умело го прикриват !Трябва им нова световна воина ама финансовите терористи не могат да си позволят да я финансират защото САЩ е куц кон !

13

до 5

преди 9 години

Мисля, че отговорът е в Менделеевата таблица и еднаквото тегло (маса).

12

CrossFire

преди 9 години

до БранникМожеш ли да ми обясниш, ако САЩ наистина имат 8 хил тона злато защо от десетилетия FED отказва да разреши одит на златните им резерви? Ммм? И как точно някой е пресметнал колко злато има Китай при положение, че няма официална информация и всичко е предположения? И защо след месеци борба Германия се отказа да си иска златото от САЩ, които им казаха, че евентуално ще им го върнат до 2020?

11

до 7ят лапач

преди 9 години

Не ти отва на ника,лапачо на черни банани.........

10

Златотърсач

преди 9 години

Не са включили нашто не изровено злато под Стара Планина, 50 килотона :)

9

Анонимен

преди 9 години

България можеше и повечко да има ако не бяха дали находището в Челопеч на смешна концесионна такса, а и на всичкото отгоре си удържат и превоза му до мястото където го преработват

8

Бай Иван

преди 9 години

И какво ще го правят това злато? Не виждат ли, че тенденцията му е да пада надолу. През 2011-та година счупи рекорда като мина 1900 долара да тройунция, след това обаче балонът се спука и цената до 1000 - 1300 долара за тройунция. В момента поддържа стойности 1200-1350 долара за тройунция, като ту пада ту се покачва, но покачването не е повече от 1400 долара. Тоест тези дето са инвестирали през 2011-та година на цена от 1900 долара са загубили почти двойно.

7

zeus

преди 9 години

Имаше скандал миналата година, добре покрит от медиите де, когато САЩ върнаха на Китай такива кюлчета с волфрам. Общо взето никой не знае дали и колко злато е останало в резерва на САЩ, а и на Германия, понеже и той е във Федералния резерв и не искат да им го връщат :)

6

Брaнник

преди 9 години

Aмерикa ВЪВ ВСИЧКО Е НОМЕР 1, БОГ ДA ГИ ПAЗИ, ДОКAТО ИМA СAЩ СВЕТA ЩЕ Е НОРМAЛЕН И ЗA БЕЛИ ХОРA!

5

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Финансовите социопати са продали за резервите на държавите над 30 000 тона злато ! Баааа маааа му !

4

до 4

преди 9 години

Волфрамът е перфектният заместителн на злато, позлатените волфрамови кюлчета минават проверката на рентгенофлуоресцентния скенер, можеш да разбереш, че в сърцевината им няма злато, само ако ги разрежеш.

3

Анонимен

преди 9 години

Често пишете за волфрамови кюлчета, а никой не пояснява: защо именно волфрам?

2

Шоп

преди 9 години

Волфрамовите кюлчета струват повече от златните, особено ако ги обърнеш в бронебойни сърдечници за снарядите на танковете.

1

Анонимен

преди 9 години

Дам, САЩ са първи, хвала на позлатените им волфрамови кюлчета. Дайте и ние да позлатим няколко волфрамови пръти и да се наредим в челната десетка.