193

софиянец

преди 10 години

ДО 226: 1. "...Тези бежанци, повечето, нямат общо с ръководството на ДНР.."Това е недоказано твърдение. Сред "бежанците" - видно от статията, ИМА ЛИЦА, ВОЮВАЛИ НА СТРАНАТА НА ДНР. Следователно- дай ми доказателства за ВСЕКИ ЕДИН БЕЖАНЕЦ ПООТДЕЛНО дали не е участвал във военните действия на днр срещу ато!2. Видно от статията, сред тези "бежанци"ИМА ЛИЦА, които, след като са участвали в войните действия на днр, СЪС САМОТО СИ УЧАСТИЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по украинският наказателен кодекс

192

Анонимен

преди 10 години

До Психиатър"В съдебна зала стъпвала ли си."Може да са адвокатски приоми, нейните, кой знае?

191

Психиатър

преди 10 години

До софиянецМного си забавна. Скоро ще спрат да ти отговарят и ще можеш на воля да пишеш сама на себе си. Това на професионален език се нарича шизофрения. И не е лошо да си смениш ника на Моше(мошеник). Всички адвокати сте такива. Виш се ти как отговаряш на критиките и постоянно се извърташ на своята. Като латерна си. В съдебна зала стъпвала ли си. Или си представяш, че тук си в такава???

190

ххх

преди 10 години

До софиянец225Ети ти аргументи, ***. 1) Тези бежанци, повечето, нямат общо с ръководството на ДНР, така че каквито и грехове да имат сепаратистите, те не трябва да падат върху всички бежанци 2) Тезата, че тези хора бягат защото имат някакво престъпление към Киев, е идиотска, идиотска, идиотска. 3) А твоята теза, че чрез съдебни дело можеш да осъдиш предводителите на Евромейдана, които контролират държавата...Айде ще ти спестя квалификациите, предполагам е професионално изкривяване вече.

189

софиянец

преди 10 години

До ххх 222- Е- там е ти е проблема- че освен"***",. нищо друго по същество не можеш да напишеш: D НЯМАШ никакви аргументи и представяш своите недоказани ТВЪРДЕНИЯ за факти:) При хора с други професии тези неща може да минават, но пред мен- НЕ!:)

188

Анонимен

преди 10 години

До софиянец 223ТИ май не си много в час с Украйна? 33% от населението там определя матерния си език като руски. Това не значи, че се мислят за руснаци, задължително.

187

софиянец

преди 10 години

До 213 Цитат от статията:"...Също като повечето рускоезични украински бежанци от лагера в Донецк..." От кога на етническият украинец МАЙЧИНИЯТ МУ ЕЗИК Е РУСКИЯТ, А НЕ УКРАИНСКИЯТ? Това е все едно да кажеш, че на българският гражданин от руския етнос МАЙЧИНИЯТ МУ ЕЗИК е българският, а не руският....

186

ххх

преди 10 години

До софиянецМи *** си. 5-те или 6-те години в СУ не те правят по-малко ***.

185

ххх

преди 10 години

До софиянец"но пред юристи не минават!"Хахах. Все едно революлциите протичат по законовия ред :) Ше ме убиеш просто.

184

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 291- Пак ти казвам, руска *** в мъжки род - ИМА ЗАКОНИ, ИМА ЗАКОННИ НАЧИНИ ДА СЕ ЗАВЕДЕ НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО СРЕЩУ КОНКРЕТНИТЕ ЛИЦА И ДА ИМ СЕ ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! Вместо това обаче- в Украйна се появяват зелени човечета и айдее- възникват днр и лнр ;)

183

Анонимен

преди 10 години

До софиянец 215Патко, какво друго да кажеш за хора които забраняват партии, телевизии, събарят правителства, уволняват и назначават както им отърва? Мен ще ме праща в кръчма. Тц.Тц.

182

213

преди 10 години

До софиянецСофиянке, бежанците не са "лидери на ДНР" осъзнай се малко. Това, че сепаратистите са извършили несправедливости, означава че тия бежанци може всичко с тях ли? И си оправи капса че ти е заял нещо.

181

Госпожо

преди 10 години

До софиянец всички постинги.Забравила си да си пиеш хапчетата. Вземи си карта за Наречен и си оправи нервите. Вземи сготви на мъжа си, ако не си на работа. Писането на коментари в сайта не става за терапия.

180

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 211- "...Онези са овладели властта, колят и бесят (в прен смисъл).." Тези неща можеш да си ги говориш в кварталната кръчма пред другите *** / не селяни- селяните ТРЯБВА да се уважават!/, но пред юристи не минават!

179

ххх

преди 10 години

До софиянец"СЛЕД КАТО КАЗВАТЕ "КИЕВСКАТА ХУНТА" И НЕ НАЗОВАВАТЕ КОНКРЕТНИ ИМЕНА,"- ето ти имена: Турчинов, Ярош, Яценюк, Тягнибок, Кличко.

178

софиянец

преди 10 години

207Е- КАК Е , КОГАТО ПО НАРЕЖДАНЕ НА РФ СЕПАРАТИСТИТЕ ПРЕМАХВАТ ДЕЙСТВИЕТО НА ОСНОВНИ ПРАВНИ ПРИНЦИПИ - ПРИНЦИПА НА ИНДИВИДУАЛНАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ПРИНЦИПА НА ПРЕЗУМПЦИЯТА ЗА НЕВИНОВНОСТ, ТВЪРДЕЙКИ, ЧЕ УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е "ХУНТА" И ВСИЧКИ ВКУПОМ СА ВИНОВНИ , БЕЗ ДА ИМА СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, ЗАВЪРШИЛ С ВЛЯЗЛА В СИЛА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА ЗА ВСЕКИ ПООТДЕЛНО И БЕЗ ДОКАЗАНА ВИНА, А?

177

UFSY

преди 10 години

Браво на руската администрация, бърза, с добри решения и поглед в бъдещето.Успех на бежанците с новия шанс!

176

Анонимен

преди 10 години

До софиянец"ЗАЩО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДНР НЕ СЕЗИРАХА УКРАИНСКАТА ПРОКУРАТУРА ЗАКОННО СЪС ЖАЛБА, след като считат, че еди кои си лица са извършили престъпления"За бежанците ти говоря аз, не за ръководството на сепаратистите. А това е егати наивния въпрос, дето ме питаш. Онези са овладели властта, колят и бесят (в прен смисъл) в Киев, ти ще им повдигаш обвинение. Алоу, това да не ти е "Али Макбийл" - при революции и преврати работи "правото на силата" не "силата на правото".

175

софиянец

преди 10 години

До ххх 207- ЗАЩО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДНР НЕ СЕЗИРАХА УКРАИНСКАТА ПРОКУРАТУРА ЗАКОННО СЪС ЖАЛБА, след като считат, че еди кои си лица са извършили престъпления, ами рият- оооо, хунта, мунта, фашисти, нашисти, терористи... са ВСИЧКИ В КИЕВ/ Т.Е.- ВЪВ ВЪРХОВНАТА РАДА? СЛЕД КАТО КАЗВАТЕ "КИЕВСКАТА ХУНТА" И НЕ НАЗОВАВАТЕ КОНКРЕТНИ ИМЕНА, ЗНАЧИ - ПРЕМАХВАТЕ ПРЕЗУМПЦИЯТА ЗА НЕВИНОВНОСТ И ВМЕНЯВАТЕ КОЛЕКТИВНА ВИНА НА ЦЯЛОТО ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ В КИЕВ, м?????

174

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 206- Защо не отговориш на този въпрос- ЗАЩО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДНР НЕ СЕЗИРАХА УКРАИНСКАТА ПРОКУРАТУРА ЗАКОННО СЪС ЖАЛБА, след като считат, че еди кои си лица са извършили престъпления, ами рият- оооо, хунта, мунта, фашисти, нашисти, терористи... са ВСИЧКИ В КИЕВ/ Т.Е.- ВЪВ ВЪРХОВНАТА РАДА? СЛЕД КАТО КАЗВАТЕ "КИЕВСКАТА ХУНТА" И НЕ НАЗОВАВАТЕ КОНКРЕТНИ ИМЕНА, ЗНАЧИ - ПРЕМАХВАТЕ ПРЕЗУМПЦИЯТА ЗА НЕВИНОВНОСТ И ВМЕНЯВАТЕ КОЛЕКТИВНА ВИНА НА ЦЯЛОТО ДЪРЖАВНИ УПРАВЛЕНИЕ В КИЕВ, м?????