35

а?

преди 9 години

Е като е анти-констутционна ДПС, защо не я махнете бре?Червените и ГЕРБ имаха тази възможност, а от тях само чуваме колко умерени са ДПС и как турците трябва да балансират упралвениет по области и министерства?Айде кажете защо?И знаете ли какво, много ревете срещу ДПС, ама именно то развали мораториума на 'лошата' АТАКА за земята в името на Европейския ни път!!Какво излиза???

34

ДЗП

преди 9 години

"Време е да заколим прасето...", както се казва в една реклама ;-)

33

леля пена

преди 9 години

Вие бихте се споразумяли и с дявола,само и само да сте на власт.За съжаление държите в страх електората си и той, въпреки че не правите нищо за него,гласува за вас.Долни наглеци!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Трябва, трябва широко съгласие...АМА БЕЗ ВАС!Вие сте туморът на тази държава, *** башибозушка. И колкото повече *** и Пени го схванат, толкова по-ще просперира държавата ни. А не да продължават да си писукат "Ама работливите турци, честните турци, добрите турци, мирните турци", без да са стъпвали в Кърджали, Шумен, Разград или Търговище.

31

Десен

преди 9 години

Айде Местан започна да обгрижва и Бойко трябвала широка подкрепа демек ние трябва да сме във властта. Бг трябва да се управалява от ГЕРБ и РБ въпреки че имам леки резерви към командира защото пак ще пречи ако може. Г-н Местан тук номера няма да мине Бойко не е Станишев забравете за консумиране на власт и извиване на ръце Бойко ако усети подобно нещо хвърля мандата и край.

30

Анонимен

преди 9 години

Не може с вас съгласие агент Павел нито с агент Сава и с Дебелянчо вие сте за кауша

29

интернет лумпен

преди 9 години

А най-широкото съгласие ще се постигне по въпроса за ЗАБРАНА НА ДПС!

28

Анонимен

преди 9 години

Кой избирател се е уморил ?! Аз не се изморявам като ходя за 20 минути до урните. Така ме това не е мотив за извинение на лошо управление. Щом се налага ще гласуваме всеки 3 месеца

27

ДОН КИХОТ

преди 9 години

КЪМ ДПС НЕ РАЗГЛЕЖДАЙТЕ САМО ЕТНИЧЕСКИ ТУРСКО "ГОВОРЯЩИ БЪЛГАРИ" В СОФИЯ ПРИБАВЕТЕ ГЕН.СТОЯН ТОНЕВ, ПРОФ. Л. СПАСОВ-прав.болница, ПЕТЯ РАЕВА ПРОВДИВ, КАРЕН ДЖАМБАЗОВ-ПЛОВДИВ , ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЙОРДАН ДАРДОВ ЗАМ ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР ОТ ЦАРСКАТА ПАРТИЯ " ОБЕМА НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА ДА ВИ ГИ ПОДРЕДА И КАКВО ОТ ТОВА

26

Анонимен

преди 9 години

Mestane,raste li pis.kata?

25

Георги Димитров

преди 9 години

КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА СТАБИЛНОСТ БЕ ??? ВИЕ НАРУШАВАТЕ ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА БЪЛГАРИЯ - КОНСТИТТУЦИЯТА - СЪЗДАВАЙКИ ВАШАТА ПАРТИЯ/ДВИЖЕНИЕ "дпс" чл.11ал.4 И чл.14 ал. 4 = СЪЗДАВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА ЕТНИЧЕСКА И ВЕРСКА ОСНОВА !!!

24

ДЕМЕК

преди 9 години

съгласни сме да управляваме с когото и да е. ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ КАТО АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ

23

pastoral

преди 9 години

агенте, проблемът е, че хората (т.нар. избирател, електорат, рая и др.) не са изморени от избори до дупка, а от дупките след изборите. на народа му е писнало поколения наред да зарива дупките, които вие изкопавате така старателно с обръчите, "съзвездията", кръговете свои. айде починете си малко от масовото крадене. ти какво ще кажеш. до 22. всички тези, които сте "за" задълж. глсуване отивате и гласувате като да е задълж. онези, които няма за кого да гласуват - гласуват с невалидната бюлетина. .

22

селянин

преди 9 години

СЪгласен съм с вас и вашата нетолерантност към ДПС, Напълно подкрепям!Но много притеснява, че вниманието и фокуса на деня са измества от същината на проблемите ни!Аз не мисля че тя е ДПС. Нима ако се разтури, ще имаме отново икономика, работещи сектори, ще се вдигнат доходите и стандартите на хората!Нека покрай колците за доматите да не забравяме ралото и целия двор !!!

21

HST

преди 9 години

Демагогия! От както съм роден, през 1974, нищо друго не съм чул от български политик. Заучени фрази и едно голямо нищо като резултат...

20

Анонимен

преди 9 години

Туморът ДПС - ВЪН ОТ ВЛАСТТА!

19

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Поне 20 пъти съм поставял въпроса- Нека някой фен на винету ми каже и една аргументирана и реална причина защо гласува за него! Досега съм получил един високоинтелигентен отговор -ДГД :)

18

много ядосан

преди 9 години

КИМ СИКИМЕ!

17

Анонимен

преди 9 години

До АРХАНГЕЛНал' твоя шеф се целуваше с Местаня на Орлов мост бре, ***?

16

Трезвомислещ

преди 9 години

Колкото повече партии в управлението , толкова нещата стават неуправляеми с размиване на отговорностите. Като идея, добре, но реализациите на идеите е почти невъзможна. Ще бъде ли възможно управление за доброто на народа, с мисъл за народа, партиите да загърбят теснопартийните си и лични интереси?!?Едва ли... за съжаление