93

Пагане

преди 9 години

Да се чете "сигурна българо-турска ГРАНИЦА"

92

Пагане

преди 9 години

Българка съм и мисля за България. Точно заради това заставам зад Русия и я подкрепям. Също така, подкрепям и строежа на Южен Поток. Най-малкото, защото тогава ще имаме функциите на Украйна в момента. И се надявам, един ден, за излезем от ЕС и НАТО. Не искам чужди/американски войски на наша територия, че и да им плащам разходите. Искам си старата БЪЛГАРСКА боеспособна армия, сигурна българо-турска армия и национално самосъзнание за децата ни! Казах!

91

Анонимен

преди 9 години

Около нова година БСП говореха, че ще има огромна печалбата от Южен Поток. После, казаха че ще има големи инвестиции, а за печалбите забравиха. След това, беше казано, че ще има работа за хиляди безработни. Накрая стигнаха до това че ще имаме газ и не трябва да се интересуваме от печалбите и инвестициите.

90

моля

преди 9 години

Пуснете си Алфа, наистина прекрасен монолог на Волен!

89

Анани

преди 9 години

Да си подадеш зад**ка вместо да защитиш националния интерес се певърна в олимплийска дисциплина, в която сме най-добри!!!!

88

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 130-------------------Защо трябва изобщо да взимам заем, за да построя газопровод на Путин да си продава газта?-------------------Защото пак ще си купуваш газ от Путин! След няколко години, вече няма да е Путин, но газта ще продължава да си тече. Тогава може би няма да ти се привижда Путин като си пуснеш топлата вода. И тогава може би ще осъзнаеш, че това е ПРОЕКТ и от него ние само ще спечелим!Няма как да загубиш нещо в такава сделка!

87

поздравления

преди 9 години

Аз пък се радвам, че вече и глав. секът на МВР се вразъмиха и се атакизират и разбраха колко важно е да имаме ограда по цялата дължина на границата ни с Турция, което да осигури ефективно противопоставяне на прилива от нелегални бежанци и да допринесе за националната ни сигурност!Благодаря, г-н Лазаров !!!

86

Шоп

преди 9 години

България и сега има газопровод с договор за газ, който си работи перфектно. Веднъж Путин опита да шантажира и удари на камък - в най-студената зима не успя да ни пречупи. Ако иска да пробва пак и да остане с празна кесия.Всищност ако България сега не изнуди Путин в това положение, после ше чека от умрел писмо.

85

До 121

преди 9 години

Пропуснa гермaния, полшa, aвстрия, унгaрия, итaлия, турция.... Всъщност половин европa.Врaтaтa, която трябвaше дa зaтръшнем, беше зa щaтските сенaтори.

84

АЗ

преди 9 години

ЮЖЕН ПОТОК Е ИЗГОДЕН ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ, АМЕРИКАНЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ..ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ СИ МЕРЯТ *** НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ..А ДА СИ ПОСТЕДАТА ТОЕСТ ДА ТИ ПРАВЯТ ШВЕДСКА ТРОЙКА Е КОФТИ..

83

Анонимен

преди 9 години

Немците изчисляват, че в най-добрия случай Северен поток ще се изплати за 53 години.Турците изчисляват, че в най-добрия случай Син поток ще се изплати за 70 години.Българите смятат, че в най-лошия случай Южен поток ще се изплати за 20 години.

82

Шоп

преди 9 години

До АнонименЗащо ще ни разори, като парите които трябва да се платят ще са на заем и този заем ще се изплаща 15-20 години.-------------------- Защо трябва изобщо да взимам заем, за да построя газопровод на Путин да си продава газта? Да си плати тръбата, да плати наем за 30 години напред за ползване на транзитна територия и да строи. Или да съобрази газопровода с Третия пакет, да ни даде 51% собственост и пак да строи.

81

Анонимен

преди 9 години

Кой каза, че от ЮП няма полза?Има! Повече енергийна независимост и малко печалби!Но определено ще загубим нещо - на политическа осонова!Политиците трябва да вземат решение - кое е по-правилно, от кое ще загубим по-малко или ще спечелим повече ...

80

Ф-1

преди 9 години

Русия е страната с най-алчният капитализъм в момента!Няма по-безкруполни и по-алчни от шайката на Путин!Света трябва да накаже това" НЕДОРАЗУМЕНИЕ"

79

Russo turisto

преди 9 години

Bolgaria alwaya was prostitute. Osman, German... Now USA. For Bulgaria sucking big black cock of nigger is the first. Poor, poor american prostitute Bolgaria.

78

gtf

преди 9 години

До Анонимен 115, 1. този газопровод продължава за Сърбия, Италия и Унгария. 2. нефта не е вечен, докато запасите от газ са значителни.

77

забелязвате ли,

преди 9 години

колко различни са мненията в руската преса.Пълна демокрация,всеки пише,каквото си мисли.А относно газовите въпроси,сега е лято,топло,пчелички жужат,ама иде генерал Зима и всички ще се освестят.

76

gtf

преди 9 години

Русия има ресурс и е готова да го продава, ние имаме нужда от него т.е. трябва от някъде да го купуваме. Вариантите за енергийна сигурност не са много - изгодните са газ и АЕЦ, където цената на kw е най-изгодна. Държавата трябва да заеме позиция и да инвестира, и насърчава поне един от двата варианта, иначе националната сигурност и благосъстоянието ни могат сериозно да се разклатят. Марионетките на плевнята да дадат алтернатива или да си хващат багажа...

75

Анонимен

преди 9 години

Аман от политически недоразумения, аман от национални предатели и от американски ***!

74

Анонимен

преди 9 години

Как ЮП ще помогне за развитието на България?Аз пък мога да ти докажа, че няма да помогне, а ще ни разори направо.--------------------Защо ще ни разори, като парите които трябва да се платят ще са на заем и този заем ще се изплаща 15-20 години.Изкуфели хора ... щял да ни разориИнвестицията щяла да ни разори, ама ВЕИ-та, Марици няма да ни разорят ... КТБ-та не знам си какво ...я се виж къв си смешен!