88

Анонимен

преди 9 години

До ужасмалоумник

87

Анонимен

преди 9 години

До до 98Какъв кредит ве Джони? От кого го взьемахме тоя кредит? От сесерето ли? А те от кого го вземаха? Че ние до 1975-80 г. не поддържахме почти никакви отниошения със запсада. За какви кредити ми бълнуваш? Колко плащахме за медицински преглед, операция,рентген, изследвания на кръв и урина, преглед при джипи? Като не е било безплатно ,колко сме плащали, каква такса? Кого лъжеш точно ти? Учебниците до 9 клас и те ли не бяха безплатни? Студентите колко плащаха в университета за семестъра си?

86

тежка лудост

преди 9 години

До неизненадан"Общото убива, буквално."КАКВО ЗНАЧИ ОБЩОТО УБИВА? ДА НАПРАВИМ ЗА ВСЕКИ АПАРТАМЕНТ ПО ЕДИН СОБСТВЕН ЧАСТЕН АСАНСЬОР ЛИ? И ВСЕКИ ДА СЛИЗА НА ЗЕМЯТА САМО СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ АСАНСЬОР? ПРИМЕРНО 100 АПАРТАМЕНТА=100 АСАНСЬОРА? КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СИ БИЛ НА ПСИХИАТЪР? ИМАШ СПЕШНА НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ! ДОРИ СИ ЗАКЪСНЯЛ МНОГО!

85

до 98

преди 9 години

Недей да лъжеш - нищо не беше безплатно! Беше на кредит, който сега връщаме, скъпо и прескъпо! Безплатно няма нищо по дефиниция!А държавните заводи и фабрики, държавните банки фалираха 1989г - забрави ли !?

84

Анонимен

преди 9 години

До дамн"не, не е див капитализам, това в което живеем 25 г. се нарича марксиско-ленински капитализъм"Баш див капитализъм си е това у нас и това го казват самите западняци в многобройни статии и предавания по електронните медии. Това, че на теб не ти изнася като един от тези диви капиталисти не означава, че мнението ти е меродавно и истина.

83

ivan ivanov

преди 9 години

niama niamalo e i niama da ima takava dargava

82

Анонимен

преди 9 години

До дамн"не, не е див капитализам, това в което живеем 25 г. се нарича марксиско-ленински капитализъм"Марксистко-ленински капитализъм няма. Ленин разстрелваше капиталистите в Русия и премахна едрата частна собственост и фирмите. Имаше държавни заводи и фабрики, държавни банки, които не фалираха и затваряха като КТБ. Имаше планова икономика и петилетни планове. Прегледите, лечението в болница и зъболечението беше безплатно, поемаше се от държавния бюджет. Висшето образование бе безплатно тогава

81

ужас

преди 9 години

Социалистическо строителство ,какво да очакваме освенѝѝ- ПРОВАЛ! Жалко за жертвата и пострадалата!

80

Анонимен

преди 9 години

Нещо малко лаете,що така ?? Ако беше лекар,който не е успял да спаси,пак повтарям да СПАСИ от смърт,а не да причини смърт ,тука щяхте да го линчувате ! А това че някой с немърливоста си е ПРИЧИНИЛ смърт , някак си не ви пука много ! Те и депутатите причиниха толкова много смърт и страдание ,ама на никой не му пука !

79

ER_Dr

преди 9 години

Аха, всички бивши шапкари и кадесари, днешни крупни фирмаджии, са все познавачи и последователи на маркс-ленинизма. На тях им плющеше шлиферът за тия неща дори и през соца, гледаха само да са по-близо до далаверката. Комунисти са Вапцаров и Че Гевара. Боката_& Со са просто за който плаща повече.

78

дамн

преди 9 години

не, не е див капитализам, това в което живеем 25 г. се нарича марксиско-ленински капитализъм

77

83 до 87

преди 9 години

"нали фирмата която подържа ансансьорите е капиталистическа"Не е капиталистическа, а посткомунистическа! Всичко у нас е посткомунизъм! Капитализмът започва от Будапеща натаък! Ние имаме още много път преди да съградим каптализма и демокрацията! Като начало трябва да измрат всички, живяли през комунизма. И след това едно поколение усилена работа и после ще дойдат първите плодове.

76

Язе

преди 9 години

До 59Именно. Не работи!Не може един модел да работи и за САЩ и за България, и за Ирак, и за Либия... Требе си система според народо и нравите, ама това не е приоритет на власт имащите.

75

Иван

преди 9 години

Хайде пак, като има загинали хора тогава ще започнат да проверяват.

74

Анонимен

преди 9 години

До неизненаданхахахахахахахахахахахаха.........америка най-великото място на планетата..... ***

73

Анонимен

преди 9 години

"Той съобщи, че във фаталния блок живее зам.-главният прокурор Борислав Сарафов."Дали случайно се е развалил асансьора точно в този блок? Нещо ми намирисва тая история.

72

Анонимен

преди 9 години

за 83а,бе,ти зи пълен ненормалник,бе..Ми че нали фирмата която подържа ансансьорите е капиталистическа,ве!!Какъв комунизъм ти се ветрее из главата,егати и откачалника скапан..бегай на 4-ти км да се лекуваш...Ако това беше в комунизма директора на фирмата да е отдавна в затвора,а сега даже не могат да я затворят!!Нещастици...Лека пръст на починалта жена и дано Бог да помогне на другата пострадала,защото капиталистическото здравеопазване хич го няма....

71

Бесен

преди 9 години

Стига с тоя комунизъм ве хора. 25 години няма комунизъм. За 25 години може да се оправи един асансьор. Не ви е виновен комунизма, турското робство и римската империя. Виновни сме всички ние с мързела, немърливостта и толеранстността към мързела и немърливостта на другите.

70

възмутен

преди 9 години

Който не е живял при комунизма няма как да прави сравнение със сегашното положение.Хич не ми хвалете демокрацията-държавата разграден двор,всеки *** може да прави каквото си иска без да има санкции,за качество да не говорим.Подписват се някакви книжа и все едно е минала проверка.То и чиновниците са неграмотни,как заверяват се чудя.

69

неизненадан

преди 9 години

Мдаа, комунизмът не прощава - всеки си смени комунистическото трабантче, но комунистическия асансьор понеже е общ остана... Общото убива, буквално. Всичко трябва да е частно - с индивидуална отговорност! Америка така от един див запад направи най-великото място на планетата!