136

Анонимен

преди 9 години

Викаш му лош матриал , то ти вика УРА .Викаш му да става овчар и да съди картофи за да не пукне от глад , то пак вика УРА .Викаш му че няма пари от една от колите си за 700 бона , то вика ТАКА Е ! Що е то ?!?!?!?!?!!?!? 1 . Покорните раи на ГЕРБ . 2 . Покорните раи на ГЕРБ .

135

Somebody

преди 9 години

За пореден път България сама се лишава от късмета си, благодарение на продажни политици, обслужващи интересите на техните пазители във властта!

134

Анонимен

преди 9 години

По скоро България трябва да стане част от Руската федерация! Това ще сложи края на подобни недоразумения.

133

Р. Рейгън

преди 9 години

Бизнеса с евразийската *** трябва да бъде прекратен !Време е *** да ядат пак танкове и приклади !

132

Анонимен

преди 9 години

Това име Щонов не ще да е бълрско. Не познавам никой, който да се казва Щон.Най-вероятно е ***.

131

Браво !

преди 9 години

Днес е хубав ден за Българската демокрация !Българската част от проекта е 3 ( три ) пъти по-скъпа отколото в другите държави.Трябваше някой да спре голямото крадене...

130

Анонимен

преди 9 години

На 18 ноември 2013 г., Южен поток Транспорт публикува българския доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС). Докладът за ОВОС заключава, че околната среда няма да бъде значимо засегната от проекта.

129

Геотех

преди 9 години

Южен поток е нужен, за да можем да нямаме проблеми с доставките на газ с оглед на случващото се в Украйна. Няма друг начин! Газпром активно сътрудничи с австрийската ОМВ по проекта, така че очевидно, че в проекта има много пари! Отварянето на работни места в процеса на строителство на газопровода също не е за подценяване. Това ще раздвижи българската икономика.

128

Анонимен

преди 9 години

Доста глупаво решение!

127

Анонимен

преди 9 години

В Луганске идут бои, военные уничтожили базу террористов18.08.2014 | 21:45В Луганске на территории шахты Дуванская украинскими военными уничтожена база террористов.

126

Анонимен

преди 9 години

Шонов е учил е с парите на ЦРУ е получил "добро" образование и после блестяща кариера с подкрепата на ЦРУ.. Фонд Маршал Той да не е будала да мисли за народа , той ще слугува на ЦРУ понеже ЦРУ му дава всичко даже и министър го направи..

125

УнIaн

преди 9 години

ПолитикаПосле ожесточенного боя батальон "Донбасс" вошел в Иловайск18.08.2014 | 21:08Террористы выбиты из половины города, бой продолжается.

124

Дърт комундел

преди 9 години

Другари, никой да не ми пипа 2-та милиарда! Путин ги задели за мен!

123

Анонимен

преди 9 години

Леле колко малоумие е събрано в един малък форум! Тъпите *** или нищо не разбират или съзнателно преиначават фактите. Един *** твърди, че от Катар да България е колкото от Катар до Япония. Втори твърди, че газта за немците е по евтина, защото били собственици на тръбата /че тя да не е без пари/. Трети не разбрал какво е изискването на Европа/ами прочети го неграмотнико/.... А всичко опира до приготвените за кражба 2 милиарда евро, които скараха баш крадците и бутнаха правителството!

122

демократ

преди 9 години

Васил Щонов е национален герой.Трябва вече да сложим край на руската диктатура.25г все русофили ни командват ама техните деца учат в Швейцария .Стига с тези червени милионери.Крадоха та преядоха и сакат и през ЮП да ни ограбят.

121

В Ю ТУБЕ

преди 9 години

,,А в моей стране все есть''-хубава песен на Семен Слепаков.

120

Анонимен

преди 9 години

Южната *** ЛИШАВА БЪЛГАРИЯ от собствен газ от Черно море,изчислявано нод 100 000 000 000 кубически метра-от НЕЗАВИСИМОСТ от червената алчна окупационна ламя.Но БЕЗРОДНИЦИТЕ са съгласни.

119

Анонимен

преди 9 години

Южен паток от 1,5 стана на 4,5 000 000 000долара.Как порасна .Това да не е Путин да расте с часове?

118

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ НЕ Е ШОНОВ, А ШУНДОВ !

117

В Ю ТУБЕ

преди 9 години

*** да чуе песента-Купи ***,спаси россию.Хубави коментари на руснаците.