216

Анонимен

преди 9 години

в крайна сметка нещата се нареждат чудесно, след като няма да доставят газ от рашата, ще започнем да добиваме своя

215

до 355

преди 9 години

До НиколайКольо, ти си невероятно тъпо селско пръчле...

214

Анонимен

преди 9 години

Абе по такива важни за страната въпроси трябва да се провеждат референдуми, излизат експертите със становище за плюсовете и минусите на проекта и народа решава, кое е по-доброто за него. Това е демокрация, а всичко друго е фашизъм, комунизъм или, както искате го наричайте. А не да се крият условията по договорите, зад фасадата на фирмени тайни и една малка банда пяродажници да се гушат за сметка на хората. А есента очаквайте война против евроатлантическите обратни ценности и западния фашизъм.

213

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е народа да излезе на улицата и да помете политико-олигархичната проционистка продажна пасмина в лицето на всички партии, които са управлявали страната през последните 25 години, ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ОДС ДСБ, РБ, НДСВ и други народни изедници и антибългари. ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА, НИЕ СМЕ НА РЪБА НА ИЗЧЕЗВАНЕТО, КАТО НАЦИЯ. ДОЛУ САЩ, ДОЛУ, ЕС, ! От, къде на,къде това служебно правителство, което е назначено от американския посланник, ще решава, такива важни въпроси за страната.

212

Николай

преди 9 години

България трябва да внася газ по море през Грузия. Това с Южен Поток са Газпромски дивотии. Навремето ни разправяха че щели да ползват турбините от атомните централи на газ.

211

Анонимен

преди 9 години

Заради най-хищния в в най новата ни история "комисионнаджия" Ив. Костов руснаците прекараха газопровода "Син Поток" през Турция, а от там в Гърция вместо през България. Сега ние се молим на гърците за газ по интерконекторна връзка, а те щяха да ни се молят. При това го плащахме в онази кризисна зима точно три пъти по-скъпо отколкото на руснаците.Сега не по-малко хищния ББ ще набута пак на Турция нашите пари

210

Анонимен

преди 9 години

Смър.т за всички БГ политици!Гнусни продажници!

209

...

преди 9 години

До АнонименИ ти си от антибългарите - щом си за руския проект ЮП

208

Анонимен

преди 9 години

Кога най-сетне ще ликвидираме всички политици, бе хора????Отдавна е ясно, че трябва ново поколение управляващи!*** не направиха 1 нещо в интерес на България!

207

Анонимен

преди 9 години

Най-малката ни печалба ще е че кранчето ще е в България, ама то трябва държавническо мислене, не васално.

206

din

преди 9 години

До 1 a vie znaite li po kolko go vzema bulgar gaz i kak tazi firma si palni gy6kite za smetka na xorata

205

Golf 5- Перник

преди 9 години

До onz 326Нищо няма да купуват от никой руснаците,вече е уредено да викнат специалисти от Куба,които са най добрите във света.Кубинците поддържат във движение американски коли от 1959 г.Имат голям опит и в рециклиране и поддръжка на руски Москвичи,Жигули,Лади, Зазове,Зилове произведни преди 30-40г.Така че руснаците ще устоят толкова време ,от колкото е на власт Фидел Кастро и брат му.Е малко по бавничко ще се движат и от време на време ще бутат колата отзад , но за тях това не е проблем.

204

Киро

преди 9 години

Ако България се откаже от Южен поток, всички ще ни се смеят на глупостта, а турците ще потриват доволни ръце.

203

dragunov7.62

преди 9 години

И какво като ни заобиколи? то така и така няма да спечелим нищо то поне да не се набутаме че ми писна да плащам идиотските заеми на *** от горе , те си лапат комисионните а ние го духаме като им плащаме далаверите. с "южен поток " или без него обикновеният драскач ще плаща докато е жив , че и децата му и внуците че и правнуците .

202

ТОШО

преди 9 години

Не се карайте! През зимата ще разберем можем ли без руския газ или не! Ако изкараме без него - няма да го купуваме повече и това е!!!

201

Пешо капучиното

преди 9 години

До Анонимен 306Ти адвокат на пост 293 ли си? Не съм критикувал Ванга и нейните пророчески възможности.По скоро се съмнявам във възможностите на твоя клиет,да предрича войни и апокалиптични събития за в бъдеще и нас и по света.Ще се наложи и аз да си взема адвокат за да защити моите интереси в сайта.Гледам нещо и ти си се заразил от клиента ти( Ванга 2) и също от разстояние прецени със 100% сигурност как живея и за какво мечтая,сбъркал си си професията има ТВ канали в които може да гадаеш..

200

(не)случаен минувач

преди 9 години

До onzВярно си много ***... ама много. Всъщност не - *** си. За калибрите, ако искаш инфа - вече само за пари...

199

Анонимен

преди 9 години

Колко и какво оръжие дава България на Укропстан за извършване на ГЕНОЦИД ?

198

(не)случаен минувач

преди 9 години

До onzАман от ***, платени и некадърни...

197

Анонимен

преди 9 години

Onz че те свалят по 3 на ден, няма да литнат до пилота да го питат какъв е.А това че укропите не могат да работат с телефон камо ли с установки и самолети се видя.