245

задник

преди 10 години

решило говното да наложи санкции на гъзъ да не ***

244

Анонимен

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВРусия това никога няма да го направи. Да не са луди руснаците. Това са пари. Но ако украинците го направят (става дефицитен товар) и само гледай как ще скочи цената на промишлената газ и всичко свързано с нея.

243

Гоносан

преди 10 години

До Рускиня от СибирНе всички са слабо информирани. Някои знаят за Дом Обороньi, Ямская, Тура, Республики, Темп, Юбилейньiй, Восток, Мельникайте, Космос, КПД и др. Моля, кажете, колко хиляди жители сега обитават Тюмень?

242

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯТЯ ЗИМАТА ИДЕ И ЗА ТЕБЕ БЕ, ТИ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ В ГЕРМАНИЯ НЯМА ДА ВИ СПИРАТ ТОКА ТАЗИ ЗИМА АКО РУСИЯ СЕ ИЗГАВРИ И ВИ СПРЕ СУРОВИНИТЕ -ГОРИВАТА?

241

задник

преди 10 години

тъпите , изтаковани таковачи от брюксел , дедо се дупят на америка , ще получат по един плажен чадър в задниците си , следващата фаза е путин да отвори тези чадъри , халал да им е

240

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯСтига си ни доказвал колко си "умен". Почти всички го виждаме. Изпрати малко пари на българите в Мизия. Сигурен съм обаче, че само в форума си толкова смел и богат и щедър.

239

Анонимен

преди 10 години

Руснаците могат да правят каквото си искат,а на плъховете им остава само да лаят :)

238

Рускиня от Сибир

преди 10 години

До КККМалко информирани сте ... Живу в Сибири. Вс есть. У нас вокруг Тюмени 5 птицефабрик сверхевропейского уровня, свинофермы и т.д. Картофеля - можем завалить Европу... В общем, русские (из славян остались только мы) не сдаются!

237

Анонимен

преди 10 години

Хе-хе освен да им се пожелае кавказко дълголетие сибирско здраве и далечно източно богатство в начинанието им какво друго остава иначе в фалирането на Европа ще им трябват момчета от абвгдежз,интересното е че всички знаят как стават тия работи даже и у нас,но се правят на ударени-карай да върви и заемат изгодни позиции и се очертават следващите играчи в щафетата с препяствия по коридорите,не стигат коридорите в по-центъра щот трябва по-бързо да се въртят дори и около два центъра до припадане.

236

курчо

преди 10 години

ние ше спрем износа на корнишони и цел свет ше умре! айдееее сиктир

235

Анонимен

преди 10 години

Много важно. И без това в русия има само 5 души с над 2 долара в джоба. Да ги спират - все едно

234

Анонимен

преди 10 години

"ВЕРОЯТНО ИМА ХОРА С ЛОШО ЗРЕНИЯ"АХА, ОТ ДОБРО СЪРЦЕ "РЪЙШ ЛИ. СЕГА АКО ТИ СЕ НУЖДАЕШ ОТ ОЧИЛА, ТОВА Е ДРУГА РАКИЯ.

233

Анонимен

преди 10 години

никога не е било сносно при социализма, нямаше нищо в магазините и заплатите бяха мижави, както и сега. 80-те години *** почнаха да вземат заеми от западни банки и "стандарта" се подобри до момента когато трябваше да се връщат. на който му е мил соц-а да върви в сев. корея или раша. човек който е кадърен и работлив мястото му е на запад.

232

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

А ДАЛИ НЕ МИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ ПОНЕЖЕ ПИША КАТО ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК С ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМИ БУКВИ, А?!

231

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ТОВА КАПСЛОК КАКВО БИЛО ВИКАШ?

230

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко си мислиш, че сайтът на ЦРУ е най-доброто място да черпиш инфо, дълбоко се лъжеш.------точно това е най-доброто място за инфо, не е ВЗГЛАД или ИТАР-ТАСС

229

Анонимен

преди 10 години

*** са в състояние на отричане (denial) ,45 години ни лъгаха как ще победим капитализма и накрая любимия ви бай Тошо каза че , соцализъма е едно недоносче . клипа го има в youtube, нали от там се информирате , може да го прегледате. сега явно има някакво възраждане на болшевизма, пак ни убеждават че е по-добрия строй. бедните *** руснаци не искат просто да признаят че загубиха...

228

Анонимен

преди 10 години

До 305Да не говори, че цитираш прогнозни данни от 2014 г.!

227

Анонимен

преди 10 години

До 305Ако си мислиш, че сайтът на ЦРУ е най-доброто място да черпиш инфо, дълбоко се лъжеш.

226

Анонимен

преди 10 години

302 Няма какво да чета източниците ни са различни и за това и данните са различни (-0,3%) са си (-0,3%) и са на 200 място в света