245

задник

преди 9 години

решило говното да наложи санкции на гъзъ да не ***

244

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВРусия това никога няма да го направи. Да не са луди руснаците. Това са пари. Но ако украинците го направят (става дефицитен товар) и само гледай как ще скочи цената на промишлената газ и всичко свързано с нея.

243

Гоносан

преди 9 години

До Рускиня от СибирНе всички са слабо информирани. Някои знаят за Дом Обороньi, Ямская, Тура, Республики, Темп, Юбилейньiй, Восток, Мельникайте, Космос, КПД и др. Моля, кажете, колко хиляди жители сега обитават Тюмень?

242

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТЯ ЗИМАТА ИДЕ И ЗА ТЕБЕ БЕ, ТИ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ В ГЕРМАНИЯ НЯМА ДА ВИ СПИРАТ ТОКА ТАЗИ ЗИМА АКО РУСИЯ СЕ ИЗГАВРИ И ВИ СПРЕ СУРОВИНИТЕ -ГОРИВАТА?

241

задник

преди 9 години

тъпите , изтаковани таковачи от брюксел , дедо се дупят на америка , ще получат по един плажен чадър в задниците си , следващата фаза е путин да отвори тези чадъри , халал да им е

240

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯСтига си ни доказвал колко си "умен". Почти всички го виждаме. Изпрати малко пари на българите в Мизия. Сигурен съм обаче, че само в форума си толкова смел и богат и щедър.

239

Анонимен

преди 9 години

Руснаците могат да правят каквото си искат,а на плъховете им остава само да лаят :)

238

Рускиня от Сибир

преди 9 години

До КККМалко информирани сте ... Живу в Сибири. Вс есть. У нас вокруг Тюмени 5 птицефабрик сверхевропейского уровня, свинофермы и т.д. Картофеля - можем завалить Европу... В общем, русские (из славян остались только мы) не сдаются!

237

Анонимен

преди 9 години

Хе-хе освен да им се пожелае кавказко дълголетие сибирско здраве и далечно източно богатство в начинанието им какво друго остава иначе в фалирането на Европа ще им трябват момчета от абвгдежз,интересното е че всички знаят как стават тия работи даже и у нас,но се правят на ударени-карай да върви и заемат изгодни позиции и се очертават следващите играчи в щафетата с препяствия по коридорите,не стигат коридорите в по-центъра щот трябва по-бързо да се въртят дори и около два центъра до припадане.

236

курчо

преди 9 години

ние ше спрем износа на корнишони и цел свет ше умре! айдееее сиктир

235

Анонимен

преди 9 години

Много важно. И без това в русия има само 5 души с над 2 долара в джоба. Да ги спират - все едно

234

Анонимен

преди 9 години

"ВЕРОЯТНО ИМА ХОРА С ЛОШО ЗРЕНИЯ"АХА, ОТ ДОБРО СЪРЦЕ "РЪЙШ ЛИ. СЕГА АКО ТИ СЕ НУЖДАЕШ ОТ ОЧИЛА, ТОВА Е ДРУГА РАКИЯ.

233

Анонимен

преди 9 години

никога не е било сносно при социализма, нямаше нищо в магазините и заплатите бяха мижави, както и сега. 80-те години *** почнаха да вземат заеми от западни банки и "стандарта" се подобри до момента когато трябваше да се връщат. на който му е мил соц-а да върви в сев. корея или раша. човек който е кадърен и работлив мястото му е на запад.

232

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

А ДАЛИ НЕ МИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ ПОНЕЖЕ ПИША КАТО ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК С ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМИ БУКВИ, А?!

231

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ТОВА КАПСЛОК КАКВО БИЛО ВИКАШ?

230

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко си мислиш, че сайтът на ЦРУ е най-доброто място да черпиш инфо, дълбоко се лъжеш.------точно това е най-доброто място за инфо, не е ВЗГЛАД или ИТАР-ТАСС

229

Анонимен

преди 9 години

*** са в състояние на отричане (denial) ,45 години ни лъгаха как ще победим капитализма и накрая любимия ви бай Тошо каза че , соцализъма е едно недоносче . клипа го има в youtube, нали от там се информирате , може да го прегледате. сега явно има някакво възраждане на болшевизма, пак ни убеждават че е по-добрия строй. бедните *** руснаци не искат просто да признаят че загубиха...

228

Анонимен

преди 9 години

До 305Да не говори, че цитираш прогнозни данни от 2014 г.!

227

Анонимен

преди 9 години

До 305Ако си мислиш, че сайтът на ЦРУ е най-доброто място да черпиш инфо, дълбоко се лъжеш.

226

Анонимен

преди 9 години

302 Няма какво да чета източниците ни са различни и за това и данните са различни (-0,3%) са си (-0,3%) и са на 200 място в света